piotr_aga 19.07.06, 16:46 jesli zlozylabym dzisiaj zamowienie to kiedy moglabym ja odebrac w biurze? interesuje mnie to po jakim czasie tam do nich dochodzą pomocy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martta_k Re: paczka 19.07.06, 16:58 a tego to niestety nikt ci nie powie bo do kazdego biura paczki przychodza inaczej, jak składałas zamówienie przez neta to zaznaczasz ze paczka ma przyjsc na konkretne biuro i obok jest data kiedy bedzie paczka Odpowiedz Link
lilac_wine Re: paczka 19.07.06, 17:45 Biuro Regionalne, do którego chodzę jest czynne 2 razy w tygodniu i tak przyhcodzą paczki. A właśnie, na zamówieniu masz zawsze date dostawy, sprawdź ją, Aga Odpowiedz Link
justa_79 Re: paczka 20.07.06, 10:23 jak napisała Marta, każde biuro ma swój harmonogram, moje biuro jest czynne codziennie, a paczka idzie 2 dni. a są miejscowości, gdzie biuro jest czynne np. 2 razy w tyg. i tylko w te dni przychodzą paczki. Odpowiedz Link
piotr_aga Re: paczka 19.07.06, 18:03 dzieki za pomoc mam jeszcze jedno pytanko bede korzystac z zamowienia bez oplat, bede chciala paczuszke do domu i tu moje pytako, jesli mam ponizej 150 PP mimo wszystko musze wziac produkt na biuro? Odpowiedz Link
zorina Re: paczka 19.07.06, 19:17 Troszkę namieszalaś... To zamawiasz na adres domowy czy na biuro?? Jak na adres domowy to nie masz "produktu na biuro" tylko 10 zł opłaty. Pomimo wszystko, jeśli zamawiasz "bez opłat" to nie doliczają ci ŻADNYCH opłat: ani 4 zł ani 10 zł na adres dom, ani produktu na biuro jeślibyś zamawiała na biuro. Odpowiedz Link
piotr_aga Re: paczka 19.07.06, 22:57 hehe na poczatku chcialam na biuro ale zaponialam o tym kodzie akurat moge tak zamowic dzieki za radę, napewno zadzwonię Odpowiedz Link
piotr_aga Re: paczka 19.07.06, 22:58 > dzieki za radę, napewno zadzwonię hehe cos mi sie pokrecilo, mialam to napisac do postu nizej czyli dlaczego ja nie moge hehe ide juz lepiej spac, papatki Odpowiedz Link