Dodaj do ulubionych

dziwne @ po laparo??

IP: *.pt-2.petrotel.pl 06.01.04, 09:36
Dziewczyny pomóżcie. 2 miesiące temu miałam robioną laparoskopie ze
skaryfikacja jajników. Pierwszą po laparo @ dostałam po 25dniach
(wcześniejsze cykle 31,33,29 dni). Ale w tym miesiącu @ przeszła samą siebie
przyszła po 21 dniach. Czy to któraś z was tak miała, czy to jest normalne i
co to może oznaczać. Proszę was bardzo o odpowiedź
Obserwuj wątek
    • Gość: Paola Re: dziwne @ po laparo?? IP: 82.139.13.* 06.01.04, 14:46
      ....przyszła po 21 dniach od czego: laparo czy owulacji?
      • Gość: iwona& Re: dziwne @ po laparo?? IP: *.pt-2.petrotel.pl 06.01.04, 15:29
        przepraszam precyzuje ostatni cykl był 21 dniowy, pierwszy natomiast po laparo
        25 dniowy
        • Gość: Paola Re: dziwne @ po laparo?? IP: 82.139.13.* 06.01.04, 16:21
          Ja myślę, że nie jest to jakaś anomalia, co innego gyby trwał on np.60 dni
          albo więcej. Po lparo czasem są dłuższe cykle, choćbydltego, że jejniki same
          zaczynają prcować...może zająć im to ciut dłużej, niż np. z lekami.
          • Gość: iwona& Re: dziwne @ po laparo?? IP: *.pt-2.petrotel.pl 07.01.04, 09:39
            Dzięki trochę mnie uspokoiłaś.
    • Gość: Akinom Re: dziwne @ po laparo?? IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 07.01.04, 12:35
      Cześć!
      Ja też miałam robioną laparo. i hist. już 6 tyg temu. Pierwszą @ miałam po 34
      dniach a teraz pojawiło się plamienie już w 23 dc. Gin. powiedziała mi że mogę
      zachodzić w ciażę nawet w 1 cyklu po a tu taka niespodzianka. Robiłam testy
      owulacjne i ciągle pojawiała się blada linia. Temp. nie wzrasta (tzn. jest od
      36,3-36,8) Powiem Ci ze zgłupiałam i nie wiem co się za tym kryje, bo przeciez
      podobno jajniki powinny już zacząć same pracować...obłęd. Przyznam Ci się że
      się przejmuję (już raz byłam w ciĄŻY PRZED LAP.)i nie wiem co robić (chyba
      tylko cierpliwie czekać:/) Może organizm sam się uspokoi...czasami ręce opadają
      Pozdrawiam R.
    • Gość: gg Re: dziwne @ po laparo?? IP: 81.168.185.* 07.01.04, 19:16
      Myślę, że nie ma powodów do niepokoju. Moje cykle po laparoskopii bardzo się
      skróciły. Najważniejsze żeby pojawiały się w miarę regularnie,
      pozdrawiam
      gg
      • Gość: Paola Re: dziwne @ po laparo?? IP: 82.139.13.* 07.01.04, 19:38
        iwonka, czyli ty w sumie przed laparo też nie robiłaś badania czystości pochwy?
        • Gość: iwona& Re: dziwne @ po laparo?? IP: *.pt-2.petrotel.pl 08.01.04, 15:17
          nie nie miałam robionych żadnych badań przed pójściem do szpitala. Dzień przed
          zabiegiem badał mnie jedynie lekarz - stwierdził, że cyt: szyjka czysta i
          wszystko. Trochę się braku tych badań obawiałam, jakiś tydzień po laparo
          utrzymywała mi się temperatura na poziomie 37 st. Teraz jest w porządku,
          obawiam się jedynie tych krótkich cykli (21 dni) nigdy tak krótkich nie miałam.
          Być może dopiero zaczyna się to dopiero regulować. Już sama nie wiem co myśleć.
          Większość dziewczyn mówi raczej o wydłużonym cyklu po laparo a u mnie jak
          zwykle odwrotnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka