Dodaj do ulubionych

NOVOMEDICA - Mysłowice

15.01.04, 17:08
czy macie jakieś informacje lub doświadczenia z tą kliniką. Bardzo proszę o
opinie.
Obserwuj wątek
    • nina69 Re: NOVOMEDICA - Mysłowice 22.01.04, 19:51
      Nikt nic nie wie? Nie możliwe!!!
    • Gość: sara Re: NOVOMEDICA - Mysłowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.04, 15:21
      witam!
      Faktem jest że nie korzystałam z pomocy tej kliniki ,choć być może że będzę
      zmuszona.
      Ja też szukałam info.w necie na temat novomedici.Oprócz reklam dotyczących
      samej kliniki nie znalazłam żadnej prywatnej opini na ich temat.
      Napisałm na e-maila do nich ,opisując moją sytuację i prosząc o poradę.
      Odpowiedział dr.Miciński
      Ja też chciałabym się dowiedzieć coś na temat kliniki.
      Dziewczyny wpisujcie się >Pomóżcie nam dokonać dobrego wyboru.Bo nie zawsze to
      co jest blisko może być dobre(jestem z Sosnowca),Szkoda czasu!!!!
    • Gość: sara Re: NOVOMEDICA - Mysłowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.04, 18:07
      cześć!!
      Wejdz na stronę
      www.dzieckoinfo.com/forum
      Tam znajdziesz opinie na temat leczenia w Novomedica.
      Ja jestem trochę przerażona!!!
      • Gość: Brygida Re: NOVOMEDICA - Mysłowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.04, 19:12
        Ja nie korzystałam z usług tej kliniki, ale od dłuższego czasu jak śledze
        opowieści na forum, nie mam dobrego zdania o niej.
        Dokładniejszych informacji dowiecie sie też na stronie www.nasz-bocian.pl
    • Gość: sara Re: NOVOMEDICA - Mysłowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.04, 19:26
      Witajcie
      Brygida możesz podać przykłady kilku forum na które warto wpaść.
      Oczywiście dotyczące tego tematu o którym rozmawaimy
      Dzięki
    • Gość: Sonia Re: NOVOMEDICA - Mysłowice IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 27.01.04, 15:39
      Nie polecam !!!!
    • Gość: trzynastka Re: NOVOMEDICA - Mysłowice IP: *.citysat.com.pl / *.citysat.com.pl 31.01.04, 11:03
      Jestem zszokowana, że ktos może powiedziec coś złego na Novomedicę!!! Leczę
      się u nich od 1,5 roku i jestem zachwycona - obsługą, atmosfera, leczeniem
      itp. Nie dam nic złego powiedziec o nich. To jedyna klinika do której mam
      pełne zaufanie.
    • Gość: ana Re: NOVOMEDICA - Mysłowice IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.04, 11:00
      W novomedice leczyłam się prawie rok. Na poczatku podobało nam sie super lekarz
      itp. Ale jak kazał mi wziąć EUTHYROX słynny lekk , który chyba wszyscy biorą co
      się tam lecza to uciekłam do NOVUM . Jestem bardzo zadowolona. Duzo dalej ale
      polecam! Całusy.Na temat euthyroxu poczytaj na www.naszbocian.com.pl
    • Gość: Nikola Re: NOVOMEDICA - Mysłowice IP: *.kg.net.pl / *.kg.net.pl 15.02.04, 11:24
      Nie słyszałam dobrego zdania o Mysłowicach.... Podobno można się tam leczyć i
      trzy lata i nic - nie ma efektów. A niekórych czas gonii.
      Ja leczę się w Antrum w Bytomiu...to nie daleko np. od Sosnowca...a warto - nie
      traci się czasu np. u dr. Horaka, Tomanka i innych. Pary leczš się tam z całej
      Polski. Wcze?niej na forum pisały?my z dziewczynami o wynikach leczenia w
      Antrum oprzez dr. Horaka i innych lekarzy z jego zespołu. Odszukajcie w
      wyszukiwarce.
      ~Pozdrawiam Wszystkie Krajanki~!
      Nikola

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka