Dodaj do ulubionych

dr.Wdowiak-Lublin

IP: 80.51.181.* 01.02.04, 22:18
Czy ktoś się leczy u doktora Wdowiaka ze Staszica w Lubinie- jakie macie opinie na jego temat?
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga lublin Re: dr.Wdowiak-Lublin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.04, 09:43
      cześćsmile z tego co wiem dość pozytywne
      • Gość: ewa- lublin Re: dr.Wdowiak-Lublin IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.04, 21:44
        pozytywne jak najbardziej. Dwie moje koleżanki zaszły w pierwszym cyklu u
        niego, a leczyły się po 20-ścia i 2- lata.
    • Gość: Aga lublin Re: dr.Wdowiak-Lublin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.04, 09:50
      cześćsmile)) wiecie co ? znów mam dziś dołasad(( chyba @ idziesad( fajnie, że udało
      się tym koleżankom , ale to chyba nie ma reguły, poprostu miały dużo szczęścia,
      mi również udało się za pierwszym razem u dr.Bakalczuka , ale niestety radość
      była krótka sad( myślę, że to przeznaczenie
    • aisz Re: dr.Wdowiak-Lublin 05.02.04, 15:03
      Polecam polecam polecam!
      Gdybym nie tafiła właśnie na niego prawdopodobnie nie miałbym jeszcze dziecka.
    • aisz Re: dr.Wdowiak-Lublin 05.02.04, 17:43
      Napiszę może trochę więcej.
      To jest lekarz króremu chce się pomagać pacjentkom. Nigdy nie powiedział że
      jestem beznadziejnym przypadkiem, choć oboje o tym wiedzieliśmy. Powtarzał,
      żebym wierzyłaże i cuda się zdarzają. Szybko "uczy się" indywidualnych
      predyspozycji swoich pacjentek. Można zadawać mu dużo pytań i zawsze stara się
      wytłumaczyć tak aby to zrozumieć.
      Nie spotkałam lepszego lekarza a "leczyło" mnie już paru.
      • Gość: marjar Re: dr.Wdowiak-Lublin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.04, 21:33
        Proszę o jakieś namiary do dr Wdowiaka,chodzi mi o to gdzie on przyjmuje
        prywatnie,kiedy i za ile i czy ma USG???oraz jakiś telefon???dzięki z góry
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka