Gość: namad IP: 80.51.181.* 01.02.04, 22:18 Czy ktoś się leczy u doktora Wdowiaka ze Staszica w Lubinie- jakie macie opinie na jego temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga lublin Re: dr.Wdowiak-Lublin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.04, 09:43 cześć z tego co wiem dość pozytywne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa- lublin Re: dr.Wdowiak-Lublin IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.04, 21:44 pozytywne jak najbardziej. Dwie moje koleżanki zaszły w pierwszym cyklu u niego, a leczyły się po 20-ścia i 2- lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga lublin Re: dr.Wdowiak-Lublin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.04, 09:50 cześć)) wiecie co ? znów mam dziś doła(( chyba @ idzie( fajnie, że udało się tym koleżankom , ale to chyba nie ma reguły, poprostu miały dużo szczęścia, mi również udało się za pierwszym razem u dr.Bakalczuka , ale niestety radość była krótka ( myślę, że to przeznaczenie Odpowiedz Link Zgłoś
aisz Re: dr.Wdowiak-Lublin 05.02.04, 15:03 Polecam polecam polecam! Gdybym nie tafiła właśnie na niego prawdopodobnie nie miałbym jeszcze dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
aisz Re: dr.Wdowiak-Lublin 05.02.04, 17:43 Napiszę może trochę więcej. To jest lekarz króremu chce się pomagać pacjentkom. Nigdy nie powiedział że jestem beznadziejnym przypadkiem, choć oboje o tym wiedzieliśmy. Powtarzał, żebym wierzyłaże i cuda się zdarzają. Szybko "uczy się" indywidualnych predyspozycji swoich pacjentek. Można zadawać mu dużo pytań i zawsze stara się wytłumaczyć tak aby to zrozumieć. Nie spotkałam lepszego lekarza a "leczyło" mnie już paru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marjar Re: dr.Wdowiak-Lublin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.04, 21:33 Proszę o jakieś namiary do dr Wdowiaka,chodzi mi o to gdzie on przyjmuje prywatnie,kiedy i za ile i czy ma USG???oraz jakiś telefon???dzięki z góry Odpowiedz Link Zgłoś