Gość: iwka IP: *.wroc.zigzag.pl 26.02.04, 18:59 witam, może razem sprawdzimy jak nam wyszły lutowe staranka. Umówimy się na na któryś dzień i zrobimy teścik. Ja proponuję 1 marca co Wy na to? pzdr. iwka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ami6 Re: UMAWIAMY SIĘ NA ZROBIENIE TESTU??? 26.02.04, 20:39 mnie lekarz kazał zrobić 5 marca, kiedy miałaś owu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwka Re: UMAWIAMY SIĘ NA ZROBIENIE TESTU??? IP: *.wroc.zigzag.pl 26.02.04, 21:08 owu -23 lutego, wiem że 1 marca to może za wcześnie ( 7 dni), ale ja po prostu nie wytrzymam. Chyba, że zaproponujecie inną datę. Fajnie by było, jakby w jeden dzień był wysyp fasolek na forum. czekam na Wasze propozycje. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: UMAWIAMY SIĘ NA ZROBIENIE TESTU??? 26.02.04, 21:19 iwka? a moze inna date podasz, 7 dni to cholernie wczesnie jak na wykrycie.... chyba, ze beta hcg.... albo masz dostep do superczulych testow)) tak czy siak daj znac kiedy, zacisne lapki) i wysle zarazki Odpowiedz Link Zgłoś
ami6 Re: UMAWIAMY SIĘ NA ZROBIENIE TESTU??? 26.02.04, 21:21 wysyłaj bez względu na daty !!!!!!!!! ) Odpowiedz Link Zgłoś
ami6 Re: UMAWIAMY SIĘ NA ZROBIENIE TESTU??? 26.02.04, 21:19 Jesteś rekordzistka To u mnie pregnyl był 18.02 o 16:45, przepisane przytulanko 19.02 (rano i wieczorem i lekarz kazał zrobic test 14 dni po, czyli wypadałoby 5 marca. Strasznie mnie kusi zrobienie wcześniej, ale się boję: ( Jaki test chcesz użyć? Ja mam ostatni Quick vue, schowany na tę okoliczność Niestety pomimo informacji, że powinien pokazać po 7 dniach to nieprawda(( Mam kilka dowodów z brzuszkiem w pracy! Co powiesz na cierpliwość do 5 marca? Ładna data Odpowiedz Link Zgłoś
bz.basia Re: UMAWIAMY SIĘ NA ZROBIENIE TESTU??? 26.02.04, 20:40 hmmm...na 1 marca spodziewam się @ chyba że zdarzy się cud... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwka Re: UMAWIAMY SIĘ NA ZROBIENIE TESTU??? IP: *.wroc.zigzag.pl 26.02.04, 23:09 OK. 5 marca . To jak dziewczyny, stoi? ( bedę robiła pre -testem) Odpowiedz Link Zgłoś
ami6 Re: UMAWIAMY SIĘ NA ZROBIENIE TESTU??? 27.02.04, 07:45 Słuszna decyzja - po 7 dniach prawdopodobnie byłoby wyłącznie rozczarowanie, a potem wydatek na test na dzień 8, 9, 10, 11 Tak się mądrzę a sama nie wiem czy wytrzymam))) Ale umowa to umowa --> 5 marca!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasialu Re: UMAWIAMY SIĘ NA ZROBIENIE TESTU??? IP: *.mofnet.gov.pl 27.02.04, 07:59 Ok 5 maraca jak nie dostanę @. Owu była ok 20 lutego to może coś z tego będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vikas Re: UMAWIAMY SIĘ NA ZROBIENIE TESTU??? IP: *.aster.pl 27.02.04, 09:30 5 marca wcześnie jak dla mnie,ale kto wie może zdarzy się cud.Oczywiście jeśli wcześniej nie będzie @ ,a to wielce prawdopodobne.Pa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nawia 24 Re: UMAWIAMY SIĘ NA ZROBIENIE TESTU??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.04, 11:41 ja juz zrobilam ujemny,juz nie ludze ze kiedys zostane matka.wedlug mnie nie ma juz sensu nawet marzyc o tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasialu Re: UMAWIAMY SIĘ NA ZROBIENIE TESTU??? IP: *.mofnet.gov.pl 27.02.04, 11:49 Navia gdzieś ja pisałam o pozytywnym nastawieniu. Nie mozesz myśleć negatywnie! Ile się starasz? Ja 2 lata + pozamaciczna i nadal wierzę, zę się uda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nawia 24 Re: UMAWIAMY SIĘ NA ZROBIENIE TESTU??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.04, 12:05 kasalu staram sie 7 mies.wiem moze ze to nie jest dlugo ale dla mnie to wiecznosc.podziwiam was ze macie tyle sily i wiary, bo ja juz nie mam wogole. Odpowiedz Link Zgłoś
martulinek Re: UMAWIAMY SIĘ NA ZROBIENIE TESTU??? 27.02.04, 12:48 Świetny pomysł, żałuję że swego czasu nie wpadłam na taki sam... Dziewczyny! Trzymam kciuki już teraz! Może w tej chwili u którejś z Was w brzuszku rodzi się nowe życie? Pozdrawiam serdecznie i trzymam mocno do 5 marca! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.analityk1 Re: UMAWIAMY SIĘ NA ZROBIENIE TESTU??? 27.02.04, 12:54 Ja trzymam kciui za moją przyjaciółkę, i wzdychać mi tu do św. Gerarda coby się udało. A komu się nie uda to mu promocyjnie test sprzedam ciążowy na kolejny raz hahah Naprawdę mi zależy na tej mojej Asi bo to już 2 lata minęły od rozpoczęcia starań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martuszka Re: UMAWIAMY SIĘ NA ZROBIENIE TESTU??? IP: 62.233.204.* 27.02.04, 13:06 Super pomysł....) Ja zrobie hcg 1 marca bo już wtedy będe w 55 dc. i jestem strasznie zmeczona długością cyklu...potem bede wywoływać @@@@((ale w nastepnych staraniach tez puszczę taki wątek ...mam nadzieje ,ze juz bez Was bo wy bedziecie "dwie kreseczki") trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
swireek Re: UMAWIAMY SIĘ NA ZROBIENIE TESTU??? 27.02.04, 13:54 Super pomysl!!! Szkoda tylko, ze nie bede mogla w nim uczestniczyc Bede pare dni po 4 iui. Trzymam za Was mocno kciuki, na pewno Wam sie uda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luna Re: UMAWIAMY SIĘ NA ZROBIENIE TESTU??? IP: *.klon.com.pl / *.crowley.pl 27.02.04, 14:37 CZeść. @ oczekiwana 3 marca. Jeśli nie będzie, to testuję z Wami. Jeszcze nigdy nie musiałam testować, taka ta @ niezawodna. Oczywiście mam nadzieję- jak zawsze. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwina Re: UMAWIAMY SIĘ NA ZROBIENIE TESTU??? IP: 212.160.97.* 27.02.04, 14:58 5 marca będzie u mnie 27 d.c, więc też mogę spróbować. Jestem 4 m-ce po laparo na pco, od 3 m-cy odpuściłam sobie testowanie, bo doszłam do wniosku, że jak ma być to będzie i bez tego. No, ale co tam, dołączam się do akcji, zobaczymy ile z nas zaciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
zibi62 Re: UMAWIAMY SIĘ NA ZROBIENIE TESTU??? 27.02.04, 21:23 dziewczyny trzymam za Was wszystkie kciki. Dodam tylko, ze u mnie test w 25 dniu był negatywny, a tydzień później- dwie tłuściutkie krechy, czego i Wam życzę!!!! Odpowiedz Link Zgłoś