Dodaj do ulubionych

UMAWIAMY SIĘ NA ZROBIENIE TESTU???

IP: *.wroc.zigzag.pl 26.02.04, 18:59
witam,
może razem sprawdzimy jak nam wyszły lutowe staranka. Umówimy się na na
któryś dzień i zrobimy teścik. Ja proponuję 1 marca co Wy na to?
pzdr. iwka
Obserwuj wątek
    • ami6 Re: UMAWIAMY SIĘ NA ZROBIENIE TESTU??? 26.02.04, 20:39
      mnie lekarz kazał zrobić 5 marca, kiedy miałaś owu ?
      • Gość: iwka Re: UMAWIAMY SIĘ NA ZROBIENIE TESTU??? IP: *.wroc.zigzag.pl 26.02.04, 21:08
        owu -23 lutego, wiem że 1 marca to może za wcześnie ( 7 dni), ale ja po prostu
        nie wytrzymam.
        Chyba, że zaproponujecie inną datę. Fajnie by było, jakby w jeden dzień był
        wysyp fasolek na forum.

czekam na Wasze propozycje.
        • maretina Re: UMAWIAMY SIĘ NA ZROBIENIE TESTU??? 26.02.04, 21:19
          iwka?smile a moze inna date podasz, 7 dni to cholernie wczesnie jak na
          wykrycie.... chyba, ze beta hcgsmile.... albo masz dostep do superczulych
          testowsmile))
          tak czy siak daj znac kiedy, zacisne lapkismile) i wysle zarazkismile
          • ami6 Re: UMAWIAMY SIĘ NA ZROBIENIE TESTU??? 26.02.04, 21:21
            wysyłaj bez względu na daty !!!!!!!!! smile)
        • ami6 Re: UMAWIAMY SIĘ NA ZROBIENIE TESTU??? 26.02.04, 21:19
          Jesteś rekordzistkasmile To u mnie pregnyl był 18.02 o 16:45smile, przepisane
          przytulanko 19.02 (rano i wieczoremsmile i lekarz kazał zrobic test 14 dni po,
          czyli wypadałoby 5 marca. Strasznie mnie kusi zrobienie wcześniej, ale się boję:
          ( Jaki test chcesz użyć? Ja mam ostatni Quick vue, schowany na tę okolicznośćsmile
          Niestety pomimo informacji, że powinien pokazać po 7 dniach to nieprawdasad((
          Mam kilka dowodów z brzuszkiem w pracy!
          Co powiesz na cierpliwość do 5 marca? Ładna datasmile
    • bz.basia Re: UMAWIAMY SIĘ NA ZROBIENIE TESTU??? 26.02.04, 20:40
      hmmm...na 1 marca spodziewam się @ chyba że zdarzy się cud...
    • Gość: iwka Re: UMAWIAMY SIĘ NA ZROBIENIE TESTU??? IP: *.wroc.zigzag.pl 26.02.04, 23:09
      OK. 5 marca . To jak dziewczyny, stoi? ( bedę robiła pre -testem)
      • ami6 Re: UMAWIAMY SIĘ NA ZROBIENIE TESTU??? 27.02.04, 07:45
        Słuszna decyzja - po 7 dniach prawdopodobnie byłoby wyłącznie rozczarowanie, a
        potem wydatek na test na dzień 8, 9, 10, 11 smile Tak się mądrzę a sama nie wiem
        czy wytrzymamsmile))) Ale umowa to umowa --> 5 marca!!!smile
    • Gość: kasialu Re: UMAWIAMY SIĘ NA ZROBIENIE TESTU??? IP: *.mofnet.gov.pl 27.02.04, 07:59
      Ok 5 maraca jak nie dostanę @. Owu była ok 20 lutego to może coś z tego będzie
    • Gość: vikas Re: UMAWIAMY SIĘ NA ZROBIENIE TESTU??? IP: *.aster.pl 27.02.04, 09:30
      5 marca wcześnie jak dla mnie,ale kto wie
      może zdarzy się cud.Oczywiście jeśli wcześniej
      nie będzie @ ,a to wielce prawdopodobne.Pa!!!
    • Gość: nawia 24 Re: UMAWIAMY SIĘ NA ZROBIENIE TESTU??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.04, 11:41
      ja juz zrobilam ujemny,juz nie ludze ze kiedys zostane matka.wedlug mnie nie ma
      juz sensu nawet marzyc o tym
      • Gość: kasialu Re: UMAWIAMY SIĘ NA ZROBIENIE TESTU??? IP: *.mofnet.gov.pl 27.02.04, 11:49
        Navia gdzieś ja pisałam o pozytywnym nastawieniu. Nie mozesz myśleć negatywnie!
        Ile się starasz? Ja 2 lata + pozamaciczna i nadal wierzę, zę się uda!
    • Gość: nawia 24 Re: UMAWIAMY SIĘ NA ZROBIENIE TESTU??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.04, 12:05
      kasalu staram sie 7 mies.wiem moze ze to nie jest dlugo ale dla mnie to
      wiecznosc.podziwiam was ze macie tyle sily i wiary, bo ja juz nie mam wogole.
    • martulinek Re: UMAWIAMY SIĘ NA ZROBIENIE TESTU??? 27.02.04, 12:48
      Świetny pomysł, żałuję że swego czasu nie wpadłam na taki sam...
      Dziewczyny! Trzymam kciuki już teraz! Może w tej chwili u którejś z Was w
      brzuszku rodzi się nowe życie?
      Pozdrawiam serdecznie i trzymam mocno do 5 marca!
    • ewa.analityk1 Re: UMAWIAMY SIĘ NA ZROBIENIE TESTU??? 27.02.04, 12:54
      Ja trzymam kciui za moją przyjaciółkę, i wzdychać mi tu do św. Gerarda smile coby
      się udało. A komu się nie uda to mu promocyjnie test sprzedam ciążowy na
      kolejny raz hahah wink
      Naprawdę mi zależy na tej mojej Asi bo to już 2 lata minęły od rozpoczęcia
      starań
    • Gość: Martuszka Re: UMAWIAMY SIĘ NA ZROBIENIE TESTU??? IP: 62.233.204.* 27.02.04, 13:06
      Super pomysł....smile) Ja zrobie hcg 1 marca bo już wtedy będe w 55 dc. i jestem
      strasznie zmeczona długością cyklu...potem bede wywoływać @@@@sad((ale w
      nastepnych staraniach tez puszczę taki wątek ...mam nadzieje ,ze juz bez Was bo
      wy bedziecie "dwie kreseczki"smile)
      trzymam kciuki
    • swireek Re: UMAWIAMY SIĘ NA ZROBIENIE TESTU??? 27.02.04, 13:54
      Super pomysl!!! Szkoda tylko, ze nie bede mogla w nim uczestniczycsad Bede pare
      dni po 4 iui. Trzymam za Was mocno kciuki, na pewno Wam sie uda!!!smile
      • Gość: Luna Re: UMAWIAMY SIĘ NA ZROBIENIE TESTU??? IP: *.klon.com.pl / *.crowley.pl 27.02.04, 14:37
        CZeść.
        @ oczekiwana 3 marca. Jeśli nie będzie, to testuję z Wami.
        Jeszcze nigdy nie musiałam testować, taka ta @ niezawodna.
        Oczywiście mam nadzieję- jak zawsze.
        Pozdrawiam.
    • Gość: malwina Re: UMAWIAMY SIĘ NA ZROBIENIE TESTU??? IP: 212.160.97.* 27.02.04, 14:58
      5 marca będzie u mnie 27 d.c, więc też mogę spróbować. Jestem 4 m-ce po laparo
      na pco, od 3 m-cy odpuściłam sobie testowanie, bo doszłam do wniosku, że jak ma
      być to będzie i bez tego. No, ale co tam, dołączam się do akcji, zobaczymy ile
      z nas zaciąży.
      • zibi62 Re: UMAWIAMY SIĘ NA ZROBIENIE TESTU??? 27.02.04, 21:23
        dziewczyny trzymam za Was wszystkie kciki. Dodam tylko, ze u mnie test w 25
        dniu był negatywny, a tydzień później- dwie tłuściutkie krechy, czego i Wam
        życzę!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka