Dodaj do ulubionych

24 dc temp 37.1 i @b załamana

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 17:10
Dlaczego ? Zawsze miałam cykle do 35, ale teraza 27 27 i 24 chyba bromergon
mi je uregulował, w tym miesiącu miałam owulacje pierwszy raz od długiego
czasu, miałam nadzieję czekałam do niedzieli na dwie kreseczki, a tu nic, nie
chcę się załamywać, ale dlaczego tak się dzieje, jestem już nawet spokojna
myslałam, ze się tym razem uda, płakać mi się chce!
Obserwuj wątek
    • Gość: tekla Re: 24 dc temp 37.1 i @b załamana IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.03.04, 17:46
      Malinko, czy jesteś pewna, że to nie krwawienie implantacyjne? Jest krótsze i
      mniej obfite niż normalna @
      • maretina Re: 24 dc temp 37.1 i @b załamana 03.03.04, 17:48
        jesli to @ a spodziewalas sie dluzszego cyklu, to moze nie trafiliscie w dzien
        owu? jesli cykl krotszy to owu jest szybciej.
    • femalespirit Re: 24 dc temp 37.1 i @b załamana 04.03.04, 09:28
      Wiem, jak sie teraz czujesz, ale pomysl, ze wlasnie zrobilas pierwszy bardzo
      wazny krok na drodze do ciazy - mialas pierwsza owulacje. Skrocony cykl to
      wlasnie tego zasluga, a posrednio Bromergonu. To, ze tak dlugo mialas wysoka
      tempke swiadczy tez, ze mialas dobra faze lutealna. Nie zalamuj sie wiec, bo
      jestes na najlepszej drodze. Wiele dziewczyn zachodzi w ciaze w drugim -
      trzecim miesiacu stosowania Bromergonu.
      • Gość: Malinka Re: 24 dc temp 37.1 i @b załamana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.04, 10:06
        Dziewczyny dziękuję Wam bardzo za wszystkie słowa otuchy. Bromergon biorę już
        od października 2003 od 3 miesięcy cykle mam 27 dniowe i w końcu była owulacja,
        ale moze macie rację nie trafiliśmy. Wczoraj po wylewie @ jednorazowy który
        mnie zasmucił do końca dnia nie było nie dzisiaj mam tylko małą brunatną plamkę
        ale to na 100 % @, bo w poprzednich cuklach też plamiłam 24-25-26 dc tylko że
        tak jak dzisiaj nie żywą krwia tak jak wczoraj. Jeszce raz dzięki za wsparcie!
        Malinka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka