Dodaj do ulubionych

dostałam @ (-: :-)

IP: 81.210.100.* 08.03.04, 22:03
Dziweczyny........komu jak komu ale wam to sie musze pochwalic dzisiaj dostałam pierwsza @ po 5 latach MOJĄ WŁASNĄ bez tabletek, bez niczyjej pomocy!!!!!!!!!!!!!! Jak ja sie strasznie cieszę, aż mi łzy same ciekną ;o)))
Obserwuj wątek
    • Gość: asia Re: dostałam @ (-: :-) IP: *.turek.sdi.tpnet.pl 08.03.04, 22:06
      ja to sie bym cieszyła gdybym jej nie dostała , ale skoro to dla ciebie był
      problem to ciesze sie razem z tobą.pozdrawiam
    • Gość: kasialu Re: dostałam @ (-: :-) IP: *.bielawy.sdi.tpnet.pl 08.03.04, 22:25
      Eduro to dobra wiadomość. To znak, ze może wszystko wraca do normy ;o)
      • Gość: eduro Re: dostałam @ (-: :-) IP: 81.210.100.* 08.03.04, 22:37
        Ja też mam taka nadzieje, bardzo bym chciała (bardzo, bardzo, bardzo)!!!
        Ale czułam że cos się kroi ;o) Wczoraj zrobiłam ojcu karczemną awanture o źle otwartą margaryne - teraz myslę że to może ZNPM ;o)
        Obym za miesiąc cieszyła się tak samo.........
    • Gość: kaja Re: dostałam @ (-: :-) IP: 153.19.112.* 09.03.04, 10:09
      Doskonale Cię rozumiem! Ja w styczniu dostałam pierwszą własną, "naturalną" @
      po kilkunastu latach! Niedawno miałam drugą, po 40 dniach. Pisałam o tym w
      wątku "zrobiłam sobie przerwę". Cieszę się więc razem z Tobą. Jeśli możesz,
      napisz co było u Ciebie przyczyną braku @. U mnie to skutek anoreksji, na którą
      chorowałam dawno temu, i zbyt niskiej wagi. Pozdrawiam serdeczniesmile))
      • Gość: eduro Re: dostałam @ (-: :-) IP: 81.210.100.* 09.03.04, 23:00
        DZięki ;o)
        U mnie przyczyną jest PCOS i to taka paskuda, że nie tyle że @ jest nieregularna co jej wogóle nie ma!!! A tu proszę taka niespodzianka... Oby tak dalej!!!
    • Gość: vikas Re: dostałam @ (-: :-) IP: *.aster.pl 09.03.04, 10:57
      Trzymam kciuki by do końca się wyklarowały
      Wasze cykle byście mogły podiąć te właściwe
      starania o dzidziusia.Pozdrawiam!!!
    • swireek Re: dostałam @ (-: :-) 09.03.04, 11:17
      Ale super! Myslalam, ze jak przeczytam ten post, to zobacze cierpienie ktorejs
      z nas. Chcialam jakos pocieszyc. A tu? Jak widac malpa nie musi byc tylko zla!
      Wielkie gratulacje i oby przychodzila regularnie i naturalnie (oczywiscie do
      momentu, gdy ja zastapi dzidziussmile)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka