maretina 22.03.04, 17:30 mam w skrzynce awizo z poczty, lece odebrac. mam nadzieje, ze to testy jesli tak, jutro dokonam przelewu pozdrawiam cieplusko i wiosennie powiedz jak ma sie dzidzia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maretina Re: do Ewy analityk:)testy, interpretacja IP: *.ols.vectranet.pl 22.03.04, 20:19 test owulacyjny. kreska testowa odrobinke jasniejsza od kontrolnej. kiedy testowac po raz drugi? czy sa szanse na owu? mam 17 dc, ale wczesniej owu nie bylo, usg potwierdzilo to. gin mowi, ze moze pozniej po poronieniu byc. co robic? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.analityk1 Re: do Ewy analityk:)testy, interpretacja 22.03.04, 23:06 Zatestuj w ciągu 12 godzin spróbuj nie pić za dużo kilka godzin wcześniej, najlepiej sprawdzić wyniki około 18. Jeżeli już niewiele jaśniejsza to duża szansa na owu w ciagu 48 godzin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maretina Re: do Ewy analityk:)testy, interpretacja IP: *.ols.vectranet.pl 23.03.04, 06:46 hurrraaaa! a sluzu wiecej i coraz bardziej szklistyPPPP na usg, bo nie bylo pecherzyka, ale kolega powiedzial mi, ze widzial pacjentki, ktore go nie mialy 15 dc a 20 na usg widzial juz tylko plyn w zatoce)) szanse sa to najwazniejsze Odpowiedz Link Zgłoś