Dodaj do ulubionych

Dr.Lipecka Salve

09.10.10, 21:09
Mam pytanie czy zna ktoś Dr.Lipecką z Salve w Łodzi ,wyjątkowo w zastępstwie mam mieć zrobione USG za Sobkiewicza przed IUI i nie wiem jak do tego podejść czy ona jest kompetentną osobą?i co zrobić bo USG mam po 18 a Pani Małgosia jest do 18 a mam sie umówić od razu na IUI?
Obserwuj wątek
    • kavainca Re: Dr.Lipecka Salve 09.10.10, 21:19
      lipecka to dobry i komperentny lekarz, choć położnik a nie od niepłodnosci.
      ale jesli masz wątpliwości to zadzwoń przed 18stą do Pani Małgosi i dowiedz się co i jak
      jeli potrzebujesz do niej komórkę, to podam Ci na priva
      • julia56 Re: Dr.Lipecka Salve 09.10.10, 21:36
        Lipecka jest świetną lekarką od spraw...prostych. prowadziłam u niej ciążę i byłam zadowolona. Chociaż faktu, że mój syn ma jedn nerkę nie zauważyła.
        jako ultrasonografistce jej nie ufam.

------------------------------
        Tak, taką WODĄ być.
      • wiki1976 Re: Dr.Lipecka Salve 09.10.10, 22:40
        Kavanica,Ja mam nr tel ale tel też ma czynny tylko do 18 sad więc przed 18 zadzwonię ale chyba tylko po to co mam zrobić po 18,bo przed 18 nic nie bede wiedzieć jeszcze sad
        • kavainca Re: Dr.Lipecka Salve 09.10.10, 23:02
          no to właśnie powiedz smile
          • funia79 Re: Dr.Lipecka Salve 11.10.10, 15:45
            niestety to rzeczywiście dobry lekarz, ale od spraw prostych
            jeśli chodzi o USG to poszłam do niej, nic nie mówiłam przed badaniem o sobie, pani doktor usg zrobiła i powiedziała "wszystko w porządku", na moje pytanie " a jak tam wygląda moje PCOS" troszkę się speszyła, zrobiła USG jeszcze raz mówiąc "ach rzeczywiście ma Pani PCOS, ale skoro ma pani dziecko to znaczy, że nie przeszkadza" smile no comments
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka