smily4kama1 17.11.10, 17:03 Witaj! Co dobrego slychac? Walczysz jeszcze czy juz wrzucilas na luz? Ja jednak bede musiala tu zagoscic na jakis czas...ciage wierze, ze nie na dlugo ale kto to moze wiedziec? Pozdraiwam Cie cieplo Kama Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
calineczka793 Re: sofi75 18.11.10, 09:36 Przepraszam, że podłączam się pod posta Kamuś to Ty? z Promyczka? Pozdrawiam! Doti Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka793 Kamuś;-) 18.11.10, 11:35 Co słychać? Pisałam do Ciebie na gg, ale nie dajesz znaku życia Napisz co tam u Was! Buziaki1 Doti Ps. Ależ się cieszę, że się spotkałyśmy Odpowiedz Link Zgłoś
smily4kama1 Doti 18.11.10, 12:26 Odezwe sie przez maila zeby nikt sie tu nas nie czepial A na gg nic nie dostalam ((( Odpowiedz Link Zgłoś
jeza_bell Re: sofi75 18.11.10, 10:30 Przepraszam, ale myślę że nie każdy ma ochotę i chęć odpowiadania na personalne pytania na forum. Nie lepiej i taktowniej byłoby na priva? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
smily4kama1 Re: sofi75 18.11.10, 10:39 Tak sie sklada, ze zanim zalozylam watek napisalam do Sofi na priva, ale poniewaz nie odpowiedziala a widzialam, ze ostatnio udzielala sie w jakims innym watku, pozwolilam sobie zapytac ja o to tutaj. pozdrawiam P.S. I nie uwazam, ze jestem przez to w jakis sposob nietaktowna. Odpowiedz Link Zgłoś
sofi75 Re: sofi75 18.11.10, 11:51 Co dobrego slychac? Walczysz jeszcze czy juz wrzucilas na luz? > he, he - wiem, ale nie powiem Disclaimer: jutro moze mi sie humor zmienic i znowu wyjdzie, ze nie wiem. Ostatnio jakos strasznie nie lubie przejezdzac przez to rondo, gdzie znajduje sie klinika. Odpowiedz Link Zgłoś
smily4kama1 Re: sofi75 18.11.10, 12:28 Jakas Ty tajemnicza No coz, no to chyba nie pozostaje nic innego jak zyczyc Ci zebys wiedziala i ten humor Ci sie nie zmienial P.S. A musisz przez te rondo przejezdzac? Buzka Odpowiedz Link Zgłoś
sofi75 Re: sofi75 18.11.10, 14:16 > P.S. A musisz przez te rondo przejezdzac? - no jak chce kiedys dojechac, to chyba nie mam wyjscia Odpowiedz Link Zgłoś