Gość: Anula IP: *.city.net.pl / *.city.net.pl 17.04.04, 15:05 Czy ktoś zna dobrego ginekologa który uleczy mi cysty na jajniku z Rzeszowa ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tania75 Re: lekarze w Rzeszowie 17.04.04, 16:51 Cześć Anula! Też jestem z Rzeszowa i chodzę do MediComu przy ul. Piłsudskiego. Tel. 8525240. Wiem że to dobrzy lekarze - zadzwoń i umów się. A Ty gdzie chodziłaś?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anula Re: lekarze w Rzeszowie IP: *.city.net.pl / *.city.net.pl 17.04.04, 17:01 ja chodziłam do lekarzy na Lwowskiej i na Rycerskiej są fatalni Odpowiedz Link Zgłoś
andzia.j79 Re: lekarze w Rzeszowie 17.04.04, 17:46 U kogo leczylas sie na Rycerskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anula Re: lekarze w Rzeszowie IP: *.city.net.pl / *.city.net.pl 17.04.04, 19:32 Leczyłam się u Botiuka Odpowiedz Link Zgłoś
andzia.j79 Re: lekarze w Rzeszowie 17.04.04, 20:11 Ja jestem z Kielc, ale laporoskopie mialam w Rzeszowie, na Rycerskiej u dr Ciebiery (bardzo mily, wyjasnil b. dokladnie co bedzie robil a potem co zrobil). Jest to kolega mojego lekarza z Kielc.Laparoskopie wykonuje od 1996r., 150 rocznie. Podobno jest bardzo dobry (podobno bo ja mialam laparo 01.04.04, a wiec 17 dni temu, dopiero czekam na efekty). Ze mna na sali lezala rowniez dziewczyna z Kielc, ktora tez leczy sie u tego samego lekarza co ja, obie mialysmy laparoskopie, ona miala wlasnie cyste na jajniku, oprocz tego w czasie laparoskopii okazalo sie ze ma niedrozny jeden jajowod, ale wszystko naprawili. Mysle, ze ten lekarz jest naprawde dobry, bo moj lekarz wyslal do niego corke swojego szefa, gdyby tak nie bylo to mysle ze by nie ryzykowal. Odpowiedz Link Zgłoś