maretina 25.04.04, 20:26 jesli mozesz podaj mi prosze swoj adres meilowy. chcialabym o cos zapytac, ale nie na forum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rafal Re: do Rafała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 21:25 funnel@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Doszedl list? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 19:31 No wlasnie, wszystko ok? Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Doszedl list? 26.04.04, 19:49 masz talent. kilka slow a na duszy lepiej ps. co do tarczycy to mam ok. tsh i t3 i t4, testosteron tez ok, estradiol w 1 fazie cyklu byl w normie, nie wiem czemu mialam go oznaczac w 3 dc, ale kazali to zrobilam fajnie, ze znalazles nasze forum pewnie jeszcze kiedys napisze pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nawia 24 Re: do Rafała IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.04, 10:08 jezeli moge sie wtracic .to tez odbieram cie Rafale bardzo pozytywnie .twoje rady widac ze sa profesjonalne. milo ze zawitales na tym forum. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: do Rafała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 13:25 Mnie tez tu dobrze z Wami, a jak sie do czegos przydaje, to podwojnie milo . Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: do Rafała 27.04.04, 13:26 Gość portalu: Rafal napisał(a): > Mnie tez tu dobrze z Wami, a jak sie do czegos przydaje, to podwojnie milo :- ). i tyle kobiet wokol)) nie? Odpowiedz Link Zgłoś