Dodaj do ulubionych

Śluz przed @

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 13:59
Mam bardzo duuuzo bialego sluzu, czy to przez clo? Jestem w 32 d.c. , jutro
będe miala wynik bhcg! Bardzo sie boje jutrzejszego dnia. Domyslam sie, ze
nie jestem w ciąży (niestety) ponieważ mam wyraźne bóle miesiączkowe. Ale do
jutra pozostaje mi iskierka , że może jednak?!
Obserwuj wątek
    • maretina Re: Śluz przed @ 06.05.04, 14:04
      mialam taki sluz w obu ciazach. w cyklach nieciazowych tez takowy sie pojawia,
      ale przed @ zanika.
      • lucjan221 Re: Śluz przed @ 06.05.04, 14:07
        ja jestem w 29 dniu cyklu też mam taki śluz i jestem po clo Jesteśmy w podobnej
        sytacji Mnie jest jeszcze niedobrze Wczoraj prawie wymiotowałam Dziś też nie
        jest dobrze Myślę o teście
      • Gość: Joasik30 Re: Śluz przed @ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 14:11
        Dzieki za odpowiedź.Tak mi mówcie, to chociaz do jutra będę w ciązy! Oczywiscie
        żartuję. Ja miałam cały czas w II fazie sluz kremowy, ale dzisiaj to było go, a
        bylo! Wiem, ze juz jutro będę wszystko wiedziała, ale piszę sobie , żeby sie
        troszke pożalić i połudzić. dzieki za wysłuchanie Ale co z moimi bólami @?
        • maretina Re: Śluz przed @ 06.05.04, 14:16
          w terminie @ mialam lekkie skurcze i odczuwalam lekki bol.
          • lucjan221 Re: Śluz przed @ 06.05.04, 14:18
            Boże to ja wczoraj miałam takie skurcze
      • Gość: Joasik30 Re: Śluz przed @ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.04, 14:12
        W laboratorium przy szpitalu kosztuje 23 zł, a moja lekarka wzięła ode mnie
        65zł. Troszke byłam zdziwiona.... Więcej u niej nie zrobie!
        • lucjan221 Re: Śluz przed @ 06.05.04, 14:15
          Powiem Ci że jesteśmy w identycznej sytuacji Ja jestem po 1 stymulacji Bolą
          mnie piersi, wczoraj bolał mnie brzuch Ale dlaczego mi tak niedobrze Nawet nie
          mam apetytu, a przed okresem zjadałam wszystko Szkoda że mnie nie stać na takie
          badanie i to jeszcze w Warszawie Może ogranicze się do testu
    • lucjan221 Re: Śluz przed @ 06.05.04, 14:09
      a swoja drogą ile dałaś za to badanie
    • lucjan221 Re: Śluz przed @ 06.05.04, 14:10
      no i jeszcze jedno koniecznie podziel się jutro swoją wiadomością
    • Gość: Misiekxx Re: Śluz przed @ IP: *.localdomain / *.metron.torun.pl 06.05.04, 16:55
      Cześć nie chcę Cie matrwić ale ja miałam tak samo w tym cyklu, owu nibyw 16
      dniu, potem czekanie i na parę dni przed @ budyniowy śluz, mokrość w pochwie...
      i w 30 dc @...dziś mam 5 dc i od 2dc biorę CLO, trzymam kciuki, pa!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka