Dodaj do ulubionych

Kto sie leczy w Białymstoku????

IP: 212.244.171.* 14.05.04, 16:50
Czy ktoś z was leczy się w Białymstoku, bardzo mi zależy na jakiejś
informacji na ten temat. Kto jest godny polecenia???????
Obserwuj wątek
    • aniuszkaa Re: Kto sie leczy w Białymstoku???? 15.05.04, 11:12
      Zajrzyj sobie tutaj:
      www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=4&sid=66f09c17175b2a596245e9324a296252
      Myślę, że tam znajdziesz odpowiedź na Twoje pytanie. Pozdrawiam serdecznie
      • Gość: eta5 Re: Kto sie leczy w Białymstoku???? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.04, 19:58
        ja sie lecze w BS u dr Domitrza ale fakt wpadnij na nasz wątek na bocianie smile
      • Gość: vikas Re: Kto sie leczy w Białymstoku???? IP: *.aster.pl 16.05.04, 11:18
        Zaczęłam leczenie,a raczej przygotowania do in vitro
        w Kriobanku u dr Mrugacza.Moja opinia-miło,życzliwie
        i kompetentnie.
        Aniuszka,co tam u Ciebie jak posuwa się program?
        Jestem umówiona w tym tygodniu na podpisanie umowy choć jakąś
        już podpisywałam.Jechać tyle kilosów tylko na podpisanie!
        Przeciwż mogłabym ją podpisać przy tych badanich tuż przed
        przyjmowaniem leków.Poza tym nic więcej mi nie powiedział
        na temat programu.
        • aniuszkaa Re: do Vikas 16.05.04, 12:33
          Hej Vikas! Chętnie odpowiedziałabym na Twoje pytania, ale jakiś czas temu na
          Bocianie pojawiła się informacja, że sponsor zabronił rozmów publicznych na ten
          temat. Zdziwienie ogromne, ale musimy to uszanować, bo myslę, ze mamy dużo do
          stracenia... A może podasz mi adres mailowy to napiszę Ci na priva?
          Pozdrawiam,
    • Gość: Tola Re: Kto sie leczy w Białymstoku???? IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 16.05.04, 08:01
      ja zaczelam leczenie w lutym. Teraz jestem w 3tyg ciazy,jestem bardzo
      szczesliwa!!!Polecam dr.Wasilewskiego.
      • Gość: Novva Re: Kto sie leczy w Białymstoku???? IP: 212.244.171.* 23.06.04, 17:05
        Mogłabyś mi coś wiecej powiedzieć na temat tej kliniki? Czy są skuteczni i do
        kogo najlepiej sie udać????
        a jakie miałaś problemy????
        • halka4 Re: Kto sie leczy w Białymstoku???? 23.06.04, 19:55
          Prof. S. Wołczyński - PSK.
          • Gość: Novva Re: Kto sie leczy w Białymstoku???? IP: 195.177.197.* 24.06.04, 17:55
            I jak rezultaty, mozesz coś wiecej powiedzxieć?
            • halka4 Re: Kto sie leczy w Białymstoku???? 24.06.04, 19:48
              Ja nie leczę niepłodności więc nic z własnego doświadczenia Ci nie powiem.
              Myślę, że są skuteczni wskazuje na to imponująca kolekcja zdjęć dzieci w
              gabinecie Prof. Wiem, że był ona członkiem zespołu, który jako pierwszy lub
              jeden z pierwszych zajmował się leczeniem niepłodności i zapłodnieniami in
              vitro. Prywatnie przyjmuje razem z Dymitrzem (nie wiem czy dobrze odmieniłam),
              ale gdybym miała osobiście wybierać to zgłosiłabym się do Wołczyńskiego.
              Przyjmuje też w przyklinicznych w PSK. Poszukaj informacji w internecie, wpisz
              w wyszukiwarkę "Wółczyński". Może znajdziesz interesujące Cię informacje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka