Gość: Kobietka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.06.04, 12:22 To 50 dzień czy coś się zmieniło? Bo miałaś być u lekarza w poniedziałek, dziś środa a Ty nic nie piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kobietka Re: VIKAS - co u Ciebie? Napisz coś, ...proszę. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.06.04, 22:38 Vikas nie pisze, może któraś z Was wie co u niej? Odpowiedz Link Zgłoś
tekla12 Re: VIKAS - co u Ciebie? Napisz coś, ...proszę. 02.06.04, 22:53 Vikas pisała dzisiaj na wątku Thmwag. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobietka OK, dziękuję. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.06.04, 09:54 Patrz, a wyszukiwarka mi nie wyrzuciła, co za kapryśne urządzenie. Dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
vikas Re: VIKAS - co u Ciebie? Napisz coś, ...proszę. 03.06.04, 10:30 Witam dziewczyny!Nie pisałam bo pojechałam do mamy odpocząć.Wróciłam wczoraj i trochę się udzielałam,ale nie przyszło mi do głowy żeby napisać co u mnie.Przepraszam za swoją gapowatość! Tak dziś 51 dc i nadal nie ma @,sutki bolą do dwóch dni,tempka 37 i w ciągu dnia podnosi się o parę kresek,ale to normalne. Jutro idę do lekarza,jutro wyjaśni się wszystko.Usg pokaże,co tam się dzieje. Dziwne jest to,że po negatywnym teście @ była jeszcze tego samego dnia,lub następnego a tu nic.Testu nie powtarzałam tego z krwi też nie robiłam. Wiem,że powinnam,ale nie chcę będzie co ma być.Po co tracić czas skoro i tak nie mamy wpływu tak do końca na to co dzieje tam w środku.Oddaję tą sprawę w Boskie ręce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobietka Dzięki za odpowiedź IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.06.04, 10:49 To ja mam nadzieję, że Ci Bóg tą Twoja ufność wynagrodzi. Ale i tak podziwiam Twoją cierpliwość i to, że nie robisz więcej testów. Mnie by zeżarła taka niepewność (. Trzymam kciuki za Groszka lub Fasolkę. Odpowiedz Link Zgłoś
vikas Re: Dzięki za odpowiedź 03.06.04, 11:02 Dzięki!!! Wiesz mnie bardziej boli negatywny wynik testu niż @,niż stwierdzenie przez lekarza:nie jest pani w ciąży Sama się dziwię dlaczego i skąd taka moja postawa.Jedno co mi przychodzi do głowy to poprostu STRACH przed rozczarowaniem. Trzymam kciuki za wszystkich się starających,za wszystkie "ciężarówki" i za wszystkie kiełkujące "FASOLKI" Buziaki czekam na swój CUD! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikola Re: VIKAS - co u Ciebie? Napisz coś, ...proszę. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.04, 15:10 Witam Vikasku!!! Nie wiem czy mnie będziesz pamiętać....Bardzo dawno nie zaglądałam na forum....staram się ograniczać kontakt z kompurem...wystarczy żę w pracy muszę....I właśnie weszłam a tu niepodzianka...tak bardzo się cieszę...że u Ciebie dobrze i te objawy...ciążowe oby tak dalej. Trzymam mocno kciuki aby Ci się udało....Mocno! U mnie i mojego skarbeczka wszystko dobrze. Czuję się dobrze i dzidziuś też jest w dobrej formie. We wtorek byłam u lekarza, stwierdził 13 tydzieńm, robił mi USG ..... to wspaniałe uczucie zobaczyć swoje szczęście... z całego serca Ci tego życzę. Pisz koniecznie co u Ciebie!!! Trzymajcie się mocno!!!! Pozdrowienia i całuski!!!! Nikola i 12tc Maleństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
vikas Re: VIKAS - co u Ciebie? Napisz coś, ...proszę. 04.06.04, 09:50 Nikola oczywiście,że Cię pamiętam!!!Bardzo się cieszę,że u Ciebie wszystko w porządku!Co do mnie to jeszcze nic pewnego.Dziś mam wizytę u doktorka i dziś się wyjaśni czy ktoś u mnie zamieszkał?!Owszem bardzo bym chciała,a tak naprawdę boję się nawet myśleć,że możecie mieć rację!!!Jeśli jest to wybrykiem organizmu to chyba się nie zdziwię,ale wesoło mi nie będzie!!! Najprędzej napiszę jutro i powiadomię wszystkich mi kibicujących,trzymających kciuki(są bardzo potrzebne dziś),o wyniku wizyty. Pozdrawiam gorąco!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tekla12 Re: VIKAS - co u Ciebie? Napisz coś, ...proszę. 04.06.04, 11:22 No to czekam na dobre wieści i trzymam T. Odpowiedz Link Zgłoś
vikas Re: VIKAS - co u Ciebie? - Nic ciekawego!!!!! 05.06.04, 10:53 To nie CIĄŻA-to wariacje organizmu.Usg wskazuje na zbliżającą się @.Macica twarda,śluzuwka przerośnięta,pęcherzyka ciążowego BRAK!!!!! Zaczęły przybierać piersi,sutki bolą,podbrzusze też,tylko tempka 37,4(jestem przeziębiona to pewnie dlatego).Istnieje możliwość,że owu była bardzo pózno i mogłam zaciążyć 7-8 dni temu,w co oczywiście nie wierzę! Nie ma co się łudzić z tego dzidziusia nie będzie.Mam czekać 10 dni,jeśli @ się nie pojawi zrobić test i powiadomić gina.nie chcę siebie nabijać w butelkę,ale jeżeli znajdzie się jakaś dziewczyna,która tak miała to może zacznę myśleć inaczej,a na razie czekam na znienawidzoną @,lub nie mniej znienawidzony test!Bardzo dziękuję za podtrzymywanie mnie na duchu i wiarę,której mi często brak!Pozdrawiam gorąco!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nova Re: VIKAS - co u Ciebie? - Nic ciekawego!!!!! IP: 149.156.31.* 05.06.04, 11:29 Trzymaj sie Vikasku! Kibicowalam Ci po cichu. Zobaczysz, jeszcze przyjdzie "nasz dzien" . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kobietka VIKAS IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.06.04, 13:01 Vikas! To czekamy na @, a jak już przyjdzie to zacznie się nowy cykl i znów będzie można się starać, bo bez @ nic z tego, prawda? Najgorzej, gdyby @ z jakiegoś innego powodu @ nie było. Bo wtedy najpierw diagnoza potem na efekty leczenia trzeba czekać. Coś musi sie ruszyć, w jedną lub w drugą stronę, albo będzie @, albo ciąża. Głowa do góry!!!! Trzymam kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś