Dodaj do ulubionych

pytanie o Clostilbegyt

IP: 80.51.222.* 09.06.04, 20:25
Brałam Clostilbegyt w dawce 50mg i nie poskutkowało. Lekarz zalecił mi wziąść
100 mg. Tylko nie wiem czy mam wziąść 2 tabletki na raz czy jedną rano, drugą
wieczorem!???!! Może któras z was też brała 100mg?
Obserwuj wątek
    • judyta10 Re: pytanie o Clostilbegyt 09.06.04, 20:30
      Cześc. Ja brałam 2*1 przez 5 dni.
    • martyna1231 Re: pytanie o Clostilbegyt 09.06.04, 20:31
      Witam
      Ja brałam taka dawkę 2*1 czyli dwa razy po jednej tabletce.Jedna rano jedna
      wieczorem.Ta dawka doprowadziła do wytworzenia dużej ilości pęcherzyków.
      Tylko uwaga może ona również wpłynąć na mały przyrost endometrium.Tak było w
      moim przypadku.
      powodzenia
      • Gość: kiciek2 Re: pytanie o Clostilbegyt IP: 80.51.222.* 09.06.04, 20:34
        Wielkie dzieki za odpowiedź!!!!!
        mam nadzieję że lakarz wie co robi sad bo ja jestem już totalnie zagubiona. A
        jakie znaczenie mam ten przyrost endometrium????
        • judyta10 Re: pytanie o Clostilbegyt 09.06.04, 20:52
          Odpowiednia grubosc endometrium jest potrzebna ,żeby zarodek mógł się
          zagnieżdzić.
          • Gość: kiciek Re: pytanie o Clostilbegyt IP: 80.51.222.* 09.06.04, 21:03
            Mam nadzieję że będzie ok. Na razie muszę sprawdzić czy w ogóle będę miała
            owulację, bo jak jej nie będzie to mi nawet endometrium nie pomożesad A czy
            wiesz może jaka grubość jest odpowiednia????????
        • urbanchaos Re: pytanie o Clostilbegyt 09.06.04, 21:04
          jedz dużo orzeszków i ryb,a napewno po owu bierzesz progesteron,to pomoże
          podbudować endo
          • Gość: kiciek Re: pytanie o Clostilbegyt IP: 80.51.222.* 09.06.04, 21:15
            dzieki za odpowiedzi, pomartwię się jak już będę miała monitoring tego cyklu na
            Clostilbegycie, jeszcze ze 2 tygodniesad(((( Mam nadzieję że lekarz wie co robi,
            bo juz nie mam siły na kolejną zamianę lekarza sad((
            • Gość: Didi Re: pytanie o Clostilbegyt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.04, 22:40
              Brałam te małe tableteczki. Czułam się po nich średnio tzn. uczucie jakby mi
              ktoś jajniki napompował. Brałam po jednej przez 5 kolejnych dni i to trwało dwa
              miesiące. Niestety nie przyniosło jeszcze żadnych efektów, więc lekarze szukają
              dalej. Mam pytanko - gdzie się leczysz, bo mi nikt nie zaproponował
              monitorowania cyklu.
              • Gość: kiciek Re: pytanie o Clostilbegyt IP: 80.51.222.* 10.06.04, 01:08
                teraz się lecze u dr Skrzypulec z Mikołowa, chociaż jeszcze tego nie można
                nazwać leczeniem, dopiero pierwszy monitorowany cykl. Wcześniej sie leczyłam u
                cudownego doktorka który z lekkim sercem zapisałał mi Clostilbegyt bez żadnego
                monitoringu, więc w sumie nie wiem czy miałam owulację, że nie wspomne że nawet
                nie zapropnował przez 0,5 roku zeby mąż zrobił badaniasad sama go wysłałam no i
                okazalo sie wyniki miał beznadziejne, chociaz już się poprawiło. A po clo tez
                się fatalnie czulam, nie wiem co to będzie jak będę teraz przyjmować wieksza
                dawkęsad
                • Gość: Didi Re: pytanie o Clostilbegyt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.04, 08:07
                  Ja też nie miałam nigdy jeszcze monitoringu a przepisali mi clo. Obecnie jeżdżę
                  do ICZMP w Łodzi ale po ostatniej wizycie mam niezłą załamkę więc stwierdziłam
                  że poszukam jakiegoś lekarza bliżej domu (na śląsku) mieszkam 20 km od Mikołowa
                  więc może odszukam tego Twojego doktorka. Życzę powodzenia.
                  • Gość: kiciek Re: pytanie o Clostilbegyt IP: 80.51.222.* 10.06.04, 12:01
                    Przyjmuje na ul. Stara Droga, i jest to pani doktorsmile)))) Polecam jeszcze Dr.
                    Buchacza, pracuje w szpitalu w wojewódzkim w Tychach a przyjmuje w Katowicach,
                    u niego leczy sie mąż (niestety obydwoje mamy problemysad. powodzenia!!!!!!!!!
                • Gość: violcia Re: pytanie o Clostilbegyt IP: *.tychy.msk.pl 11.06.04, 06:46
                  Ja też się leczę u Pani doktor Skrzypulec z powodu problemów z miesiączką i
                  moja przyjaciólka i jej siostra i mama też. Jest to super lekarka!!!!!!!!!!!
                  • Gość: kiciek Re: pytanie o Clostilbegyt IP: 80.51.222.* 11.06.04, 10:09
                    Ja na poczatku musiałam sie trochę przyzwyczaić do jej sposobu bycia, ale
                    przede wszystkim polegam na jej wiedzy, bo jak nie ona to juz nie wiem kto mi
                    pomożesad(( tzn jescze zostają kliniki leczenia niepłodności... zobaczymysmile na
                    razie po 2 letnim staraniu odzyskałam trochę wiare że się może udać....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka