Dodaj do ulubionych

Encorton-pilne pytanie

02.05.12, 22:40
Mam 3 dc jestem dzis po pierwszym zastrzyku i tak jeszcze 3 co 2 dni. od 5 dc po pol tabletki Clo. Do tego mam brac Encorton- ale chyba nie słuchałam, taka bylam podniecona kolejnym miesiacem stymulacji i nie wiem czy juz od dzisiaj mam brac?? Pol tabletki na dobe przepisal mi lekarz. Za pozno zeby dzwonic juz do lekarza. Dobiero w piatek moge cos zalatwic sad
Obserwuj wątek
    • kavainca Re: Encorton-pilne pytanie 03.05.12, 09:12
      encorton to steryd, który ma ma zapobiegać kłopotom immunologicznym i odrzuceniu ciązy. Kłopot w tym, ze jest szkodliwy i nie ma udowodnionej skuteczności. Stosuje sie go czasami przy inv i przy stanch zapalnych tarczycy. Pierwszy raz słyszę aby ktoś go dawał, przy zwykłym podkręceniu cyklu...poczytaj sobie na naszym bocianie
      • waszahanusia Re: Encorton-pilne pytanie 03.05.12, 10:02
        Kavainca- wiem co to jest Encorton, pytałam od ktorego dnia cyklu mam brac. Poniewaz po lekach mam czasem owulacje, moj maz jest zdrowy i nie moge zajsc w ciaze, lekarz zalecil Encorton. Czytajac w archiwach na forum widze ze niektore z nas braly tylko Encorton bez chocby Clo. Nie wiedziałam ze Clo i Fostimon to zwykle podkrecanie cyklu... szczegolnie jak sie nie ma wogole owulacji.
    • lili2010 Re: Encorton-pilne pytanie 03.05.12, 09:32
      hej, ja biorę encorton od 3 dc 10 mg po śniadaniu, pozdrawiam wink
      • waszahanusia Re: Encorton-pilne pytanie 03.05.12, 10:03
        Lili dzieki za odpowiedz. Wiec biegne wszamac tabletke smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka