Gość: madzik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 11:02 Brdzo chętnie porozmawiam z dziewczynami z Lublina. Może wymienimy doświadczenia?? Leczę się od dwóch lat i ciągle nie widać końca moich problemów! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nicol.lublin Re: HALO!!! LUBLIN!!! 16.07.04, 11:45 ja jestem z Lublina, na tym forum poznałam już 2 fantastyuczne dziewczyny z Lublina z takimi samymi problemami. właśnie planujemy kolejne spotkanie. jak chcesz pogadać napisz na srzynkę gazetową. pozdrawiam i witam na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzik Re: HALO!!! LUBLIN!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 14:12 Nicol! Jaki jest Twój adres?? Bardzo chętnie bym pogadała z bratnimi duszami!! (emadzik@wp.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
nicol.lublin Re: HALO!!! LUBLIN!!! 16.07.04, 14:36 nicol.lublin@wp.pl gg 8548621 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga lublin Re: HALO!!! LUBLIN!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.04, 13:54 dołączam się i pozdrawiam)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maggy25 Re: HALO!!! LUBLIN!!! IP: *.pronet.lublin.pl / *.pronet.lublin.pl 16.07.04, 21:40 Cześc dołączam się do was. Chetnie porozmawiam z kimś kto ma takie problemy. Dajcie znać. maggy25@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś