Dodaj do ulubionych

Ginekolog - okolice Kołobrzegu

07.03.13, 20:41
Czy jest tu ktoś z okolic Kołobrzegu? Szukam dobrego ginekologa - konkretnej osoby.
Jakieś propozycje?
Obserwuj wątek
    • mercedes73 Re: Ginekolog - okolice Kołobrzegu 11.03.13, 20:52
      Cześć, ja przed ciążą i w ciąży chodziłam do dr. Pauliny Romańczukiewicz. Ona jest z Trzebiatowa bodajże, ale przyjmowała prywatnie w gabinecie na Zaplecznej. Co do niej zdania w necie są podzielone, ale moja przyjaciółka i ja byłysmy bardzo zadowolone. Pani dr ma czasem nie do końca konwencjonalne pomysły, ale u mnie one zaowocowały piękniesmile Jak bym się nie wyprowadziła na drugi koniec Polski, to nadal byłabym jej pacjentką. Dotąd zdarza mi się pójść do niej na konsultację jak jestem w okolicy.
      • marta.kg mercedes73 11.03.13, 20:59
        mercedes73 napisała:

> Cześć, ja przed ciążą i w ciąży chodziłam do dr. Pauliny Romańczukiewicz. Ona j
        > est z Trzebiatowa bodajże, ale przyjmowała prywatnie w gabinecie na Zaplecznej.
        > Co do niej zdania w necie są podzielone, ale moja przyjaciółka i ja byłysmy ba
        > rdzo zadowolone. Pani dr ma czasem nie do końca konwencjonalne pomysły, ale u m
        > nie one zaowocowały piękniesmile Jak bym się nie wyprowadziła na drugi koniec Pols
        > ki, to nadal byłabym jej pacjentką. Dotąd zdarza mi się pójść do niej na konsul
        > tację jak jestem w okolicy.

Ja też do niej chodzęsmile Od 2 lat. Ale tak jak napisałaś ma nie do końca konwencjonalne pomysły, dlatego myślę o zmianie. Za 3 tygodnie mam wizytę u mojej endo w Szczecinie i zobaczymy co Ona mi powie na dr Romańczukiewicz pomysłysmile Jeżeli uzna, że wszystko ok to dalej będę do Niej chodzić..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka