marta.kg 07.03.13, 20:41 Czy jest tu ktoś z okolic Kołobrzegu? Szukam dobrego ginekologa - konkretnej osoby. Jakieś propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mercedes73 Re: Ginekolog - okolice Kołobrzegu 11.03.13, 20:52 Cześć, ja przed ciążą i w ciąży chodziłam do dr. Pauliny Romańczukiewicz. Ona jest z Trzebiatowa bodajże, ale przyjmowała prywatnie w gabinecie na Zaplecznej. Co do niej zdania w necie są podzielone, ale moja przyjaciółka i ja byłysmy bardzo zadowolone. Pani dr ma czasem nie do końca konwencjonalne pomysły, ale u mnie one zaowocowały pięknie Jak bym się nie wyprowadziła na drugi koniec Polski, to nadal byłabym jej pacjentką. Dotąd zdarza mi się pójść do niej na konsultację jak jestem w okolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.kg mercedes73 11.03.13, 20:59 mercedes73 napisała: > Cześć, ja przed ciążą i w ciąży chodziłam do dr. Pauliny Romańczukiewicz. Ona j > est z Trzebiatowa bodajże, ale przyjmowała prywatnie w gabinecie na Zaplecznej. > Co do niej zdania w necie są podzielone, ale moja przyjaciółka i ja byłysmy ba > rdzo zadowolone. Pani dr ma czasem nie do końca konwencjonalne pomysły, ale u m > nie one zaowocowały pięknie Jak bym się nie wyprowadziła na drugi koniec Pols > ki, to nadal byłabym jej pacjentką. Dotąd zdarza mi się pójść do niej na konsul > tację jak jestem w okolicy. Ja też do niej chodzę Od 2 lat. Ale tak jak napisałaś ma nie do końca konwencjonalne pomysły, dlatego myślę o zmianie. Za 3 tygodnie mam wizytę u mojej endo w Szczecinie i zobaczymy co Ona mi powie na dr Romańczukiewicz pomysły Jeżeli uzna, że wszystko ok to dalej będę do Niej chodzić.. Odpowiedz Link Zgłoś