magdafiolka
02.06.13, 12:27
Mam taki maly,a moze i duzy problem i powoli nie wiem sama co juz robic.
Staramy sie z mezem o dziecko w tym roku juz bedzie 5 lat za soba 3 IUI i dalsze czekanie na szczescie.Cykle mam regularne 28-30 dni,a rczej mialam bo ten cykl czekam juz na@ 19 dzien ( dzis mam 49dc ). Bylam u lekarza tydz temu i on robiac USG stwierdzil,ze to cysta 3,5 cm.Mina jego byla bardzo dziwna wpatrywal sie w zdjecie USG jakby tam cos bylo i to jego zastanawianie sie co teraz zrobic.Poczatkowo chcial mi dac tabletki anty na ta cyste,ale jak mu powiedzialam,ze w czerwcu mam termin w klinice to stwierdzil,ze nie bedzie mi tego dawac bo my chcemy dziecko,a nie zabezpieczenie i kazal czekac niby 10-12 dni i @ sie pojawi,ale nadal nic.Tabletek na wywolanie okresu mi nie chcial dac,gdy mu powiedzialam,ze pojawil sie u mnie jakis dziwny sluz kolor ( mieszanka bialego z kremowym) calkowicie to zbagetelizowal i nic nie odpowiedzial.
Ciaza to raczej nie jest no bo nawet jakby to przeciez lekarz by cos w zeszlym tyg na USG zobaczyl,a wiec sama juz nie wiem ile jeszcze mam na ten @ czekac ??
Czy miala ktoras z was podobny problem??