Dodaj do ulubionych

refundacja leków do In Vitro w programie MZ

04.05.14, 15:22
Macie jakieś newsy na temat możliwej refundacji leków w programie ministerialnym ? Doszły mnie słuchy, że od tego roku się przymierzają do refundacji, ale nic nigdzie nie mogę znaleźć.
Obserwuj wątek
    • julita3851 Re: refundacja leków do In Vitro w programie MZ 06.05.14, 12:57
      Witaj,niestety narazie cisza,nic nie słychać w tej kwestii.dobrze by było gdyby nie tylko w programie ministerstwa refundowali leki do stymulacji,bo często tak bywa że leki to ogromne koszty sad
      • adzia_23 Re: refundacja leków do In Vitro w programie MZ 07.05.14, 09:11
        No przydałoby się ... mam za sobą 2 podejścia, na leki wydałam łącznie ok 13 tys. zł, ale chyba jestem ciężkim przypadkiem, bo za tą kwotę uzyskałam w pierwszym podejściu dwie komórki, za drugim jedną, zarodków zero crying
        • julita3851 Re: refundacja leków do In Vitro w programie MZ 07.05.14, 15:57
          sad trzymam kciuki żeby udało ci się szybciutko,ja mam podobny problem,przyjmowałam już różne leki,i w różnych dawkach,i niestety nie miałam żadnych pokaznych pęcherzyków sad sam zabieg invitro jest kosztowny ale dobrze wiemy że leki do tymulacji teź są strasznie drogie sad niestety..a powiedz skąd jeteś?czy leczysz się w Warszawie?
          • adzia_23 Re: refundacja leków do In Vitro w programie MZ 08.05.14, 22:03
            jestem z Trójmiasta, pierwsze dwa podejścia miałam w Invikcie, teraz przeniosłam się do Gamety
            • julita3851 Re: refundacja leków do In Vitro w programie MZ 09.05.14, 15:41
              Pozdrawiam serdecznie i oby zmiany okazały się szczęśliwe wink
            • julita3851 Re: refundacja leków do In Vitro w programie MZ 19.05.14, 16:26
              Witam ponownie,otóż pojawiły sie pogłoski że leki do stymulacji mają być refundowane od lipcasmile jest tylko małe ale sad padło słowo,,prawdopodobnie''nie mniej wydaje mi sie że to dobra wiadomość i jakieś światełko w tunelu dla wielu z nas.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka