adzia_23 04.05.14, 15:22 Macie jakieś newsy na temat możliwej refundacji leków w programie ministerialnym ? Doszły mnie słuchy, że od tego roku się przymierzają do refundacji, ale nic nigdzie nie mogę znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julita3851 Re: refundacja leków do In Vitro w programie MZ 06.05.14, 12:57 Witaj,niestety narazie cisza,nic nie słychać w tej kwestii.dobrze by było gdyby nie tylko w programie ministerstwa refundowali leki do stymulacji,bo często tak bywa że leki to ogromne koszty Odpowiedz Link Zgłoś
adzia_23 Re: refundacja leków do In Vitro w programie MZ 07.05.14, 09:11 No przydałoby się ... mam za sobą 2 podejścia, na leki wydałam łącznie ok 13 tys. zł, ale chyba jestem ciężkim przypadkiem, bo za tą kwotę uzyskałam w pierwszym podejściu dwie komórki, za drugim jedną, zarodków zero Odpowiedz Link Zgłoś
julita3851 Re: refundacja leków do In Vitro w programie MZ 07.05.14, 15:57 trzymam kciuki żeby udało ci się szybciutko,ja mam podobny problem,przyjmowałam już różne leki,i w różnych dawkach,i niestety nie miałam żadnych pokaznych pęcherzyków sam zabieg invitro jest kosztowny ale dobrze wiemy że leki do tymulacji teź są strasznie drogie niestety..a powiedz skąd jeteś?czy leczysz się w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś
adzia_23 Re: refundacja leków do In Vitro w programie MZ 08.05.14, 22:03 jestem z Trójmiasta, pierwsze dwa podejścia miałam w Invikcie, teraz przeniosłam się do Gamety Odpowiedz Link Zgłoś
julita3851 Re: refundacja leków do In Vitro w programie MZ 09.05.14, 15:41 Pozdrawiam serdecznie i oby zmiany okazały się szczęśliwe Odpowiedz Link Zgłoś
julita3851 Re: refundacja leków do In Vitro w programie MZ 19.05.14, 16:26 Witam ponownie,otóż pojawiły sie pogłoski że leki do stymulacji mają być refundowane od lipca jest tylko małe ale padło słowo,,prawdopodobnie''nie mniej wydaje mi sie że to dobra wiadomość i jakieś światełko w tunelu dla wielu z nas..... Odpowiedz Link Zgłoś