Dodaj do ulubionych

Gameta czy Inermedica, a może inna klinika???

IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 23.09.04, 22:04
Proszę o przekazanie swoich doświadczeń dotyczących Gamety i prof. Radwana.
Zastanawiam się też na Inermedicą (w nowym składzie) i prof. Kurpiszem. A
może polecacie inny Ośrodek lub lekarza? Białystok jest trochę za daleko,
(mieszkam w Dolnośląskim), ale ostatecznie to nie jest najważniejsze. Z Pragi
na razie zrezygnowałam. Gdzie robiłyście ivf lub isci. Jestem już po 30 -stce
i boję się, niedługo będzie za późno.. Pozdrawiam i błagam o pomoc!!!
Obserwuj wątek
    • lidek0 Polecam lekarza 24.09.04, 08:02
      Wrszawie, więc nie wiem czy będziesz zainteresowana. Kobieta ma prywatny
      gabinet, usg na miejscu, prowadzi trudne i skomplikowane przypadki, leczy
      niepłodność, pracuje w szpitalu. Dzięki niej mam dzis dziecko. jak jetseś
      zainteresowana to podam namiary.
    • Gość: adzienia Re: Gameta czy Inermedica, a może inna klinika??? IP: *.bs / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 09:23
      a dowiadywałaś się o Vital Medice? chodzi o Poznań?
    • Gość: Ewaa Re: Gameta czy Inermedica, a może inna klinika??? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 24.09.04, 19:53
      Interesują mnie wszelkie namiary, może być też Warszawa. Vital Medicę sprawdzę.
      Dziękuję. Pozdrawiam
      • Gość: aniuszkaa Re: Gameta czy Inermedica, a może inna klinika??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 21:02
        Ewa ja polecam Invimed w Warszawie. www.invimed.pl
        • Gość: Ewaa Re: Gameta czy Inermedica, a może inna klinika??? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 24.09.04, 21:25
          Aniuszkaa dlaczego Invimed?
          • Gość: Libra Re: Gameta czy Inermedica, a może inna klinika??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 23:40
            A ja polecam Novum - udało mi się za 7-ym podejściem (trzecia stymulacja) a mam
            35 lat. Wystarczy wejść na Bociana na wątek ciążowy i porównać ilość ciąż z
            poszczególnych klinik, i wiadomo dlaczego Novum.
            Libra
      • lidek0 Re: Gameta czy Inermedica, a może inna klinika??? 25.09.04, 09:26
        dr Marzena Padzik Moczydłowska ul.Marsa 101/103, tel 611 87 43, przyjmuje we
        wtorki i czwartki od 16 do odstniej pacjentki, ma usg w gabinecie bez
        dodatkowych dopłat. Wizyta kosztuje 100 pln, pracuje w szpitalu św.Zofii i
        jeżeli jesteś ubezpieczona to badania np. laparo robisz u niej bezpłatnie.
        pozdrawiam
        • Gość: aniuszkaa Re: Gameta czy Inermedica, a może inna klinika??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 10:34
          Ewaa zaczynam tam właśnie procedurę do 2 próby do In Vitro (1 nieudane w
          Białymstoku). Jestem bardzo zadowolona z atmosfery panującej w I, z "poczynań"
          lekarza i choć w moim przypadku tylko IV może mi pomóc, lekarz zajął się mną
          indywidualnie np. zlecił badania o których myślałam sama żeby zrobić....
          Zapraszam na Bociana na Invimedowy wątek:
          www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=20591&postdays=0&postorder=asc&start=0
    • Gość: Fiszerowa Re: Gameta czy Inermedica, a może inna klinika??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.09.04, 22:32
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=191&w=14954215&a=14966071
      pozdrawiam
      Fiszerowa
    • joa344 Re: Gameta czy Inermedica, a może inna klinika??? 29.09.04, 16:56
      Bylam w Gamecie.Radwan uczal sie w Bialymstoku.Jesli do Gamety to do
      niego.POlecam jednak Bialystok dr Sola.Tez jestem z Dolnego Slaska. Wszystko Ci
      napisze jak jestes zainteresowana.Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka