Gość: ptaszyna IP: *.vectra.pl / *.vectra.pl 27.09.04, 09:39 Jutrzenko, byłaś w sobote w Invicie? Co u Ciebie? Ja byłam w sobote, mam wielkie sińce na obu rękach I niestety nadal kiepskie wyniki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jutrzenkaa Re: do jutrzenki 27.09.04, 12:43 Witaj Ptaszyno Dziekuje za pamiec)) Nie mam niestety krzepiacych wiadomosci. Rano w sobote zrobilam test no i niestety nie bylo sensu juz jechac do Invikty. Pojawila sie tylko jedna ciemna krecha. Cala sobote bylam w humorze "nieprzysiadalnym". Na poprawe samopoczucia dawkowalam sobie ( z umiarem oczywiscie)czekoladki i czerwone winko. Dzisiaj natomiast od samego rana zmagam sie z bolem miesiaczkowym wiec z wytesknieniem czekam konca pracy. Ptaszyno a jakie Ty wlasciwie robilas badania w Invikcie (bo nie przypominam sobie zebys o nich wspominala na spotkaniu)? Nie mniej przykro mi ze nie jestes z nich zadowolona. Pozdrawiam cieplutko Jutrzenkaa Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: do jutrzenki 27.09.04, 13:00 witajcie dziewczyny!! widze, ze ani jedna, ani druga nie ma dobrych wiesci... strasznie mi przykro Jutrzenkoo!! Ptaszyno, robilas ponownie FSH? kurcze... sciskam Was moocno!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptaszyna Re: do jutrzenki IP: *.vectra.pl / *.vectra.pl 27.09.04, 14:34 Niestety robiłam FSH. Brałam tabletki anty po których miał niby spaść. A historia FSH w moim przypadku wygląda tak: ropoczęcie leczenia 11,2 i później do in vitro nie badane po trzech miesiącach od in vitro wynik 12,9 (tak mi się wydaje) no więć doktor Ł zlecił barnie tabletek anty , że może spadnie wynik po pierwszym opakowaniu 16,9 zadzwoniłam kazali brać dalej po poierwszym to nic nie znaczy teraz wynipo dwóch opakowaniach 16,6 Pani doktor Taszycka z Novum powiedziała żeby odstawić i terz czekam kolejny miesiąc...... Bardzo mi przykro Jutrzenko....... trzymaj się cieplutko. Odpowiedz Link Zgłoś
jutrzenkaa Re: do jutrzenki 28.09.04, 08:17 Dziewczyny) Dzieki za cieple slowa i usciskiMam nadzieje ze bedziemy caly czas w kontakcie Ptaszyno trzymam kciuki aby za miesiac wyniki byly o wiele nizsze. Pozdrowionka i usciski. Jutrzenka Odpowiedz Link Zgłoś