Gość: edyta IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.09.04, 11:06 Dzisjaj byliśmy u lekarza i na Usg mam jeden pęcherzyk 18mm przypisała mi pregnyl . Czy , to jest odpowiedni pęcherzyk? i czy pregnyl coś pomoże Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiaku Re: pregnyl 28.09.04, 11:25 Pregnyl wywołuje pęknięcie pęcherzyka czyli owu. Jeśli endometrium miało ok 10mm to może już jest czas na pregnyl. Mój lekarz czekał az pęcherzyk urośnie do 22mm ale u mnie było kiepskie endometrium, tylko 7mm. Pamiętaj, że owulacja występuje ok 36 godzin po podaniu pregnylu. Wcześniej raczej trzeba dać męzowi czas na produkcję chłopaków) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: pregnyl IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.09.04, 17:20 dzisjaj wieczorkiem będę miała zastrzyk , a jutro mam wieczorkiem podziałać z mężem i w czwartek na Usg . O mój boże chciałabym żeby się udało Odpowiedz Link Zgłoś
anka_32 Re: pregnyl 28.09.04, 17:25 Ja też miałam podany Pregnyl przy wielkości pęcherzyka 18 mm i zalecenie działań po ok 24 godzinach, a potem jeszcze raz następnego dnia. Życzę sukcesu, ania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edytka Re: pregnyl IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.09.04, 20:54 My też tak bedziemy działać . Może coś wyjdzie? a wam udało się "Aniu_32? Odpowiedz Link Zgłoś