kasza.z 01.10.04, 18:21 Dziewczyny mam skierowanie na HSG do szpitala na Jaczewskiego moze ktoras z was miala tam robione to badanie.Bede wdzieczna za wszystkie sugestie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga lublin Re: HSG w Lublinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.04, 19:11 cześć ja miałam robione 2 lata temu, ale lepiej robi HSG dr Bakalczuk na Staszica w klinice androligii, nie wiem kto ci będzie to robił na Jaczewskiego, ale ja nie byłam zadowolona do końca Odpowiedz Link Zgłoś
kasza.z Re: HSG w Lublinie 01.10.04, 19:23 Bedzie mi robil dr Skorupski chodze do niego juz dwa lata a o problemie powiedzialam mu dopiero 9 miesiecy temu.Wydaje mi sie ze jest O.K.jako lekarz bardzo sympatyczny. Zlecil mi i mezowi od razu badania, wyszlo wszystko dobrze i bylam u niego w szpitalu na USG tez niby wszystko dobrze no i teraz zaproponowal mi HSG. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: HSG w Lublinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.04, 21:51 lekarz który wykonywał badanie jest z natury bardzo nerwowy i pech chciał, że wszystko wypadało mu z rak min kulociąg musiał powtarzać badanie, ale nie bolało mnie naszczęście , odczuwałam to jak silniejsze bóle przy @, chociaż to jest bardzo indywidualne, moje koleżanki znosiły to gorzej, ale można poprosić o coś przeciwbólowego przed zabiegiem) powodzenia) Odpowiedz Link Zgłoś
kasza.z Re: HSG w Lublinie 01.10.04, 23:07 Mam nadzieje ze moj gin jest mniej nerwowy pozdrawiam :o) Odpowiedz Link Zgłoś