kasza.z 05.10.04, 18:33 Rok temu jak badalam hormonki byly O.K. a teraz progesteron tylko 3,82 badalam w 24dc mialam to zrobic w 22dc ale nie moglam a cykle trwaja u mnie 28 dni co to znaczy? Dziewczyny poradzcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Iwona Re: Za niski progesteron IP: *.lastnet.pl 05.10.04, 19:44 Ajaki masz poziom prolaktyny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Za niski progesteron IP: *.lastnet.pl 05.10.04, 20:00 No to jak na moj gust prokaltyne masz idealna, ja mam niski progesteron sprzezony ze zlym ( raz za wysoki raz na niskim) poziomem prolaktyny. Czy z twoim poziomem progesteronu dostalas normalnie okres po 28 dniach? Musisz ustalic przyczyne niskiego progesteronu, a nie tylko brac progesteron w tabletkach bo mnie tak leczono doraznie na wywolanie okresu jak mi sie spoznial a nie ustalano przyczyny, na szczescie juz mam to za soba Odpowiedz Link Zgłoś
kasza.z Re: Za niski progesteron 05.10.04, 20:07 jeszcze nie dostolam okresu powinnam dostac w piatek ja ten wynik odebralam dzisiaj a do gina wybieram sie za dwa tygodnie (chyba jutro dzwonie sie umowic) pozdrawiam i dzieki za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
oliwe Re: Za niski progesteron 05.10.04, 21:06 Może nie masz owulacji. Progesteron produkowany jest przez ciałko żółte powstałe w po pękniętym podczas owu pęcherzyku. Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: Za niski progesteron 06.10.04, 07:59 zrob komplet hormonow, jesli nie mozesz to chociaz tsh. Odpowiedz Link Zgłoś
kasza.z Re: Za niski progesteron 06.10.04, 13:33 a czy ten hormon TSH mozna zrobic obojetnie ktorego dnia cyklu? Odpowiedz Link Zgłoś
kasza.z Re: Za niski progesteron 06.10.04, 17:44 no i polecialam szybciutko i w piatek bede miala wyniki TSH i jeszcze T3,T4 dzieki za sugestie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasza.z Re: Za niski progesteron 10.10.04, 16:13 W piatek o czasie przyszla @ a wyniki TSH-0,721 FT3-5,14 FT4- 14,5 sa dobre w normie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś