17lipiec1976 06.11.04, 20:12 inseminacja 3 listopada a teraz 2 tyg. czekania. bardzo dluuuugie tygodnie. caly czas mysle o tym czy sie udalo. pozdrawiam Honorata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jamile Re: 17 listopad-test. kto ze mna czeka? 06.11.04, 20:54 No ja Za mną pierwsza IUI, testuję parę dni przed Tobą, 11 listopada. Zastanawiam się, czy po prostu nie poczekać do dnia spodziewanej @ tj. 14. 11. choć pewnie nie wytrzymam... Kciuki za Ciebie i za siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
17lipiec1976 Re: 17 listopad-test. kto ze mna czeka? 06.11.04, 20:59 ja tez mialam pierwszą IUI oby nam sie udalo) Odpowiedz Link Zgłoś
jamile Re: 17 listopad-test. kto ze mna czeka? 06.11.04, 22:10 Jeszcze trochę ... jeszcze trochę... Jakie miałaś wskazania do IUI? Ja usiłuję się nie wsłuchiwać w siebie i nie doszukiwać oznak ale codziennego mierzenia teperatury nie mogę sobie odpuścić heh Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
17lipiec1976 Re: 17 listopad-test. kto ze mna czeka? 06.11.04, 22:29 ja nie mam owu i mam wrogi sluz. jedyna pociecha ze plemniczki super. a jak jest u ciebie? gdzie mialas IUI? ja w invimedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
jamile Re: 17 listopad-test. kto ze mna czeka? 06.11.04, 23:08 No to u nas odwrotnie - plemniki do kitu a owu książkowa IUI robiłam w prywatnym gabinecie, a jeśli przyjdzie pora na IVF lub ICSI pewnie pomyślę o klinice Najpierw sobie założyłam, 3-4 podejścia do IUI i jeśli nie wyjdzie, to IVF. No ale w miarę upływu czasu optymizm ze mnie uchodzi bo trzeba umieć znieść te 3-4 porażki .... jak widać, nie zarażam optymizmem Ale nadzieję mam a jakże Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka5001 Re: 17 listopad-test. kto ze mna czeka? 08.11.04, 08:30 Ja też się dołączam, 3 listopada była moja trzecia inseminacja i też w Invimedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka5001 Re: 17 listopad-test. kto ze mna czeka? 09.11.04, 11:34 JAk się czujez?? Masz już jakieś objawy?/ JA na razie nic,kompletnie żadnych objawów, biorę luteinkę i czekam cierpliwie na 17 listopada.. Odpowiedz Link Zgłoś
17lipiec1976 Re: 17 listopad-test. kto ze mna czeka? 10.11.04, 14:35 ja tez w ogole nie mam zadnych objawow. mysle ze to za wczesnie. jeszcze 7 dni i sie wszystko wyjasni Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka5001 Re: 17 listopad-test. kto ze mna czeka? 10.11.04, 14:55 łaśnie zauważyłąm jakiś biały śluz na wkładce,nie wiem co to jest, przy wcześniejszych inseminacjach czegoś takiego nie było, no i zaczął mnie pobolewac dół brzucha...Nie wiem co o tym myśleć, czekam spokojnie do 17,Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
asiaku Re: 17 listopad-test. kto ze mna czeka? 10.11.04, 17:37 Ja dzisiaj też dołączam do czekających Dziś miałam drugą IUI, testuję 24.11 Dłuuugie dwa tygodnie. A im bliżej terminu tym bardziej się wydłużają Pozdrawiam i trzymam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
magdulka26 Re: 17 listopad-test. kto ze mna czeka? 10.11.04, 23:04 Ja też czekam na 17/18 litopada z tą róznicą że ja nie miałam UIU.Nerwy są jak zawsze i ta niepewność.To juz nie pierwszy cykl moich starań i pewnie nie ostatni.U mnie też zero objawów nawet cycki nie bolą.Jedynie co zauważyłam to 6 dni po owulacji silny ból podbrzusza ale nie taki jak @-wy.To się zdarzyło pierwszy raz.Brzuch czasem zaboli jak na @ i to mnie zbija z tropu ( Cóż moje drogie nie pozostaje nam nic innego jak czekać cierpliwie.A czy Wy robicie test czy czekacie na termin @.Ja chyba nie będę testować ,widok jednej kreski doprowadza mnie do szału.Trzymam kciuki za Was i za siebie.Jak sie nie uda to zaczynam 7 cykl i robię posiew a mąż bada nasionka.POwodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_lub_marcin Re: 17 listopad-test. kto ze mna czeka? 10.11.04, 23:15 17 listopada moje urodziny -mam życzenie na urodziny .... zamykam oczy i zdmuchuje wirtualne świeczki... ) Odpowiedz Link Zgłoś
17lipiec1976 Re: 17 listopad-test. kto ze mna czeka? 11.11.04, 13:19 ja bede robic test z krwi. nie chce robic testu z moczu i znowu zobaczyc jednej kreski. zreszta z krwi jest dokladniejszy. nie nastawiam sie pozytywnie ani negatywnie, mam tylko cichutka nadzieje... 17.11 to bedzie moj 28dc czyli przeddzien spodziewanej @ Odpowiedz Link Zgłoś
magdulka26 Re: 17 listopad-test. kto ze mna czeka? 11.11.04, 16:46 U mnie zaczęło sie dzis plamienie 21 dc wrr.W poprzednim było to samo też zaczęło sie w 21 dc.Szlak mnie trafia ,już wiem że sie nie udało i następny cykl przedemną .Biorę bromek ,duphaston i skąd to plamienie.Brzuch boli (.I tak będę plamić aż do 27 dc.Mam juz tego dość !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jamile Re: 17 listopad-test. kto ze mna czeka? 11.11.04, 17:53 Ja już jestem po testowaniu - jedna kreska, teraz czekam na @ ... Powodzenia dziewczyny! Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka5001 Re: 17 listopad-test. kto ze mna czeka? 12.11.04, 08:34 Nie załamuj się, nastepnym raze się uda, na peno, musi się udać,Ja musze wytrzymac jeszcze 6 dni, ale strasznie boli mnie brzuch, nie wiem czy @ nie przyjdzie wcześniej.....Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
17lipiec1976 Re: 17 listopad-test. kto ze mna czeka? 14.11.04, 18:01 ja dzis zauwazylam na bieliznie odrobine brazowego sluzu. ciekawe co to moze oznaczac? moze to zblizajaca sie @? Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka5001 Re: 17 listopad-test. kto ze mna czeka? 14.11.04, 19:50 A u mnie cały czas ból podbrzusza, a na bieliznie biały śluz....nie wiem co mam myśleć, denerwuję się i bardzo boje.Aby do środy wtedy wsyzstko się wyjaśni.Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
magdulka26 Re: 17 listopad-test. kto ze mna czeka? 14.11.04, 21:45 Ja tez czekam ,ale jakośc nie mam przekonania że sie udało.To jest chyba za duża abstrakcja dla mnie .Bo jak to ,ja i ciąża to jest chyba nie mozliwe.Ale trzymam za Was kciuki.Pozdrawiam. Ps .wcale nie czuje sie ciążowo (( Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka5001 Re: 17 listopad-test. kto ze mna czeka? 16.11.04, 08:09 To już jutro.........................strasznie się boję Odpowiedz Link Zgłoś
aga_lub_marcin Re: 17 listopad-test. kto ze mna czeka? 16.11.04, 11:48 Trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
samanta25 Re: 17 listopad-test. kto ze mna czeka? 16.11.04, 15:49 Wszystkim testującym jutro życzę powodzenia i oczywiście II krech ) ------------- czekam na cud 34 cykl www2.fertilityfriend.com/home/samanta Odpowiedz Link Zgłoś
agat78 Re: 17 listopad-test. kto ze mna czeka? 16.11.04, 08:28 Dołączam się, chociaż też nie miałam IUI. To mój 16 cykl starań. Dziś 32 dc i cisza. Test jeden robiłam 29 dc i wyszedł negatywny. Ostatnie 2 cykle miałam 27 dniowe a przedostatnie 2 31 dniowe. Czekam cierpliwie. Nie mam żadnych objawów. Nawet piersi się niewiele zmieniły przez cały cykl. Wogóle mnie nie bolą jak zawsze. Albo może poczekam jeszcze ze 3 dni bo mój najdłuższy cykl w życiu wynosił 34 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
asja8 Re: 17 listopad-test. kto ze mna czeka? 16.11.04, 17:51 Życzę jutro powodzenia, trzymam kciuki mnie nisetety się nie udało po pierwszej inseminacji teraz mam podejść do IVF pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
17lipiec1976 Re: 17 listopad-test. kto ze mna czeka? 16.11.04, 21:11 ja nie wytrzymalam i zrobilam test z krwi dzisiaj czyli 13 dni od owu. wynik to 23. norma dla nieciezarnych to ponizej 6,15. chyba jestem w ciazy jutro rano zrobie test sikany pozdr i trzymam kciuki za was Odpowiedz Link Zgłoś
mala00 Re: 17 listopad-test. kto ze mna czeka? 16.11.04, 21:59 To cudownie.Udalo się.Ja też nie wytrzymalam po pierwszej inseminacji i zrobilam test dzien przed terminem też mialam dwie piękne krechy.Znam to uczucie.To jest niesamowite doznanie.Dbaj o siebie i informuj o dalszych dzialaniach.Wszystko będzie dobrze.Jestem z tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
aga_lub_marcin Re: 17 listopad-test. kto ze mna czeka? 16.11.04, 22:58 ja pierdzielę!! 23 to faktycznie wygląda na ciążę, koniecznie napisz o jutrzejszym wyniku sikanego...i wiesz co ci powiem.... według moich nieścisłych wyliczeń będziesz rodzic 17 lipca hehehehehhehehehehe. Gratuluję serdecznie))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hogata1605 Re: 17 listopad-test. kto ze mna czeka? 16.11.04, 22:04 Gratulacje. Jestem troche zielona czy możecie wyjaśnić mi co to ta inseminacja ??? hogata1605 Odpowiedz Link Zgłoś
mala00 Re: 17 listopad-test. kto ze mna czeka? 16.11.04, 22:58 Hogatko.Mówiąc w bardzo wielkim skrócie to wstrzyknięcie bezpośrednio do macicy plemniczków. Odpowiedz Link Zgłoś
17lipiec1976 Re: 17 listopad-test. kto ze mna czeka? 17.11.04, 05:14 test sikany nie wyszedl( jedna krecha. ciekawe co to znaczy? dzis zobacze sie z ginem, moze on cos mi rozjasni. jutro powtórze hcg. sprawdze czy przyrasta. zaczynam sie bac, chociaz wiem ze test z krwi jest dokladniejszy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
17lipiec1976 Re: 17 listopad-test. kto ze mna czeka? 17.11.04, 05:22 wlasnie przyjrzalam sie testowi jeszcze raz. jest kreska, ale bardzo, bardzo blada. to jest test od Ewy, a one sa b. czułe. juz nie wiem co o tym myslec. zycze Wam dzisiaj powodzenia. niestety musze juz zaraz zmykac do pracy. miłego dnia) Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka5001 Re: 17 listopad-test. kto ze mna czeka? 17.11.04, 07:37 Spokojnie, na pewno się udało, bądź dobrej myśli, ja jeszcze nie testowałam , zrobie to wieczorem ..Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
mala00 Re: 17 listopad-test. kto ze mna czeka? 17.11.04, 09:26 Teraz musisz sprawdzić czy hcg rośnie,to że jest hcg ciążowe to już wiesz ,jest malutkie.Zrob sobie dziś kolejne.Będziesz przynajmniej wiedzieć czy rośnie.Myśl pozytywnie.Bede myślec o tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia120 Re: 17 listopad-test. kto ze mna czeka? 17.11.04, 09:42 Trzymam kciuki napewno się uda. Ja robię test około 26. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.analityk1 Re: 17 listopad-test. kto ze mna czeka? 17.11.04, 09:59 krecha jest a HCG jest jeszcze nisko dla pewności powtórz badanie z krwi po 48 godzinach Odpowiedz Link Zgłoś
asiek15 Re: 17 listopad-test. kto ze mna czeka? 17.11.04, 11:11 ja też czekam. Od dawna. Odpowiedz Link Zgłoś
magdulka26 Re: 17 listopad-test. kto ze mna czeka? 17.11.04, 12:58 Niestety mi się nie udało,dziś przyszła @@@@@@@.Następny cykl do bani. Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka5001 Re: 17 listopad-test. kto ze mna czeka? 17.11.04, 17:34 Udało się, jestem w ciązy,,jestem szczęśliwa,bardzo szczęśliwa,jeszcze nie mogę ochłonąć.Przesyłam Wam fluidki ciążowe,Całuski Odpowiedz Link Zgłoś
aga_lub_marcin Re: 17 listopad-test. kto ze mna czeka? 17.11.04, 18:52 gratuluję serdecznie plodny ten wątek, mogłam się zapisać kurcze) lapie fluidy na ten cykl)) Odpowiedz Link Zgłoś
17lipiec1976 Re: 17 listopad-test. kto ze mna czeka? 17.11.04, 20:21 aneczka wielkie gratulacje!!! ja hcg powtorze w sobote, tak zalecil mi gin Odpowiedz Link Zgłoś
17lipiec1976 Re: 17 listopad-test. kto ze mna czeka? 17.11.04, 20:34 to niesamowite: obie mialysmy inseminacje w invimedzie 3 listopada i obie mamy pozytywny test) dziekuje wszystkim za cieple slowa i zycze dwoch kresek na tescie. na forum jestem od ponad roku. dzieki wam dziewczyny dowiedzialam sie tylu madrych rzeczy i nie stracilam czasu na chodzeniu do niekompetentnych lekarzy, ktorzy nie mogli czy nie chcieli mi pomoc mowiac ze po duphastonie w ciagu trzech miesiecy zajde w ciaze, podczas gdy ja mialam pco, brak naturalnej owulacji,bardzo nieregularne cykle, kiepskie hormony i wrogi sluz. jestesmy wszystkie sobie bardzo potrzebne.. pozdrawiam Honorata Odpowiedz Link Zgłoś
jessi76 Re: 17 listopad-test./29 listopada - kto czeka? 17.11.04, 20:55 super!!! dziewczyny gratuluję!! cudownie - trzymajcie się dzielnie. ja mialam inseminacje 15.11, tez w invimedzie, czekam pozytywnie nastawiona, (chyba), a tak naprawdę staram się o tym nie myslec. Będzie dobrze. Czy ktoś czeka ze mną na 29 listopada??? Odpowiedz Link Zgłoś
agat78 Re: 17 listopad-test. kto ze mna czeka? 17.11.04, 21:00 GRATULACJE DLA WSZYSTKICH ZACIĄŻONYCH!!!!! A ja dostałam @ dziś z lekkim opóźnieniem. Nie musiałam nawet testu robić. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
michalinnaa Re: 17 listopad-test. kto ze mna czeka? 17.11.04, 23:00 Witajcie moje drogie. Zawsze biję się przyłączyć do tedo typu oczekiwań, boję się, że się "nakręcę" a potem rozczarowanie będzie wielkie i bolesne. Ten miesiąc jest dla mnie szczególny, obchodzę 27 urodziny, myślałam, miałam nadzieję, taką malutką, cichutką, nawet bałam się pisać. Wczoraj wieczorem się ugiełam, zrobiłam test i odziwo przyjęłam rozczarowanie spokonie z pokorą. Teraz czekam na @ i chcę zaczynać i próbować od nowa. Zastanawiam się czy może weszłam w fazę wszystko mi jedno kiedy będzie a by tylko było i czekam cierpliwie. Sama siebie nierozumiem. Kiedyś płakałam po zrobieniu testu, potem przestałam je robić a teraz spkój, cisz i pustka ......... Dziś miała przyjść terminowo, czekam bez nadzieji, gotowa do wali za ok. 10-13 dni. Niech tylko wkońcu przyjdzie by nie tracić darmo czasu. Ps. Mój mąż powtórzył badanie i o dziwo wszystko jest w normie (to pierwsze było beznadziejne). Będziemy szukać dalej przyczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
jancyk Re: 17 listopad-test. kto ze mna czeka? 18.11.04, 07:47 A ja mam nadzieję,że @ nie przyjdzie i że też mi się udało.Jestem tylko na CLO drugi cykl,ale...Nadzieję mamPoza tym wnigdy nie bolały mnie piersi,w zeszłym cyklu sutki mnie bolały,a teraz CAŁE piersi są jakieś spuchnięte i żyłki widać.Wiem,że tak też może być przed @,ale jestem pełan nadzieji.Może ciążowe fluidki które tu krążą,też "zarażą"Byłoby cudownie! Nadzieja matką głupich ! Ale każdam matka dba o swoje dzieci-prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka5001 Re: 17 listopad-test. kto ze mna czeka? 18.11.04, 08:00 Witam.Dziś już jestem spokojniejsza ochłąnęłam troszkę, ale nie wiem czy to do mnie dotarło,chyba jeszcze nie. Wczoraj podzieliliśmy się dobrą wiadomośćią z rodzicami,wszyscy się spłakaliśmy , ale tym razem były to łzy szczęścia. Pozdrawiam Was bardzo,bardzo serdecznie i ciepło i życzę powodzenia.To takie piękne uczucie ..... Odpowiedz Link Zgłoś
17lipiec1976 Re: 17 listopad-test. kto ze mna czeka? 18.11.04, 08:02 zawsze trzeba miec nadzieje i zawsze trzeba miec marzenia. to czlowieka mobilizuje do dzialania, powoduje ze lepiej sie czujemy, ze przeciez zawsze mamy szanse. moja rodzona siostra 10 lat starala sie o dziecko, ale nie zrobila wszystkiego aby ten cel osiagnac( ze wzgledow religijnych) ma teraz prawie 37 lat. nie chce nawet adoptowac dziecka. nie oceniam jej.kazdy postepuje wedlug swoich przekonan. ale gdybym ja nastawila sie tak, ze skoro ona nie moze to na pewno i ja tez, to nie podjelabym tak szybko walki, nie byloby inseminacji, ani rozmow o in vitro. ja zawsze mowilam mamie, ze bede miec dzieci bez wzgledu na wszystko. tylko nie mowilam jej czy to beda dzieci poczete przeze mnie czy adoptowane. pozdrawiam slonecznie w ten pochmurny dzien Odpowiedz Link Zgłoś
17lipiec1976 Re: 17 listopad-test. kto ze mna czeka? 18.11.04, 08:07 aneczka czy masz jakies objawy? troche bola mnie piersi i sa jakies takie inne tzn.twarde, czuje ze skora na nich jest napieta. poza tym jestem jeszcze w lekkim szoku, ciesze sie z umiarem, jak zobacze ze hcg rosnie to zacznebyc szczesliwa na calego Odpowiedz Link Zgłoś
nusia_135 Re: 17 listopad-test. kto ze mna czeka? 18.11.04, 08:46 Honoratko - serdeczne gratulacje!!!!!! Na Forum jestem od pół roku i udzielam się niewiele - ale dziś muszę napisać, bo dałaś mi trochę nadziei. Też mam pco, dotychczas byłam na pigułkach hormonalnych, po których miałam zajść w ciążę, niestety Teraz mam brac clo. Zobaczymy co po tym. Teraz mam jeszcze nadzieję na listopadowy cykl. @ ma przyjść 21, cały czas modlę się aby nie przyszła..... Napisz mi proszę jak przebiegało Twoje leczenie, może powinnam jeszcze coś zrobić aby tez być szczęśliwą? Pozdrawiam Cie cieplutko - Ciebie i Fasolkę. Trzymam kciuki. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka5001 Re: 17 listopad-test. kto ze mna czeka? 18.11.04, 09:00 Mam objawy od kilku dni, ból brzucha,kłucie jajników, piersi mnie nie bolą prawie wcale, są jakieś takie jakby pełniejsze, i sutki sciemniały. A no i sikanie po kilkanaście razy dziennie.To chyba tyle jak na razie, Kiedy masz wizyte u lekarza?/ Ja w następną sobotę 27 listopada ,oczywiście w Invimedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
17lipiec1976 do musi_135 18.11.04, 09:44 witaj musiu ja zawsze mialam nieregularne cykle, miesiaczki bardzo bolesne. jakies 7 lat temu przeszlam zapalenie przydatkow po prawej stronie. dostawalam zastrzyki na wywolanie @, ktora potrafila nie przyjsc nawet 50 kilka dni. w lutym 2002r zrobila mi sie olbrzymia torbiel na lewym jajniku i aby sie wchlonela lekarz zalecil mi branie tab. anty. wtedy tez stwierdzil pco. po 3 miesiacach torbiel znikla, ale ja dalej bralam tabl. wreszcie mialam regularne cykle, mniej bolesne @. w pazdzierniku 2002 wyszlam za maz, a w sierpniu 2003 przestalam brac tabl. i znowu sie zaczelo: brak miesiaczki, brak owulacji. trafilam przypadkiem na forum i wzielam sie za siebie. od stycznia 2004 zaczely sie starania o dziecko. ja juz wiedzialam ze beda problemy. lekarz dal mi duphaston mowiac, ze to mi pomoze i szybko zajde w ciaze. ale ja juz bylam przeszkolona przez was dziewczyny i wiedzialam ze ten lek nie wywola u mnie owulacji. zbadalam hormony: ko kitu. zmienilam szybko lekarza. i ruszyla machina: clo, monitoring, pregnyl-kilka cykli bez efektu maz- super nasienie lipiec- laparoskopia-jajowody drozne, uwolnienie zrostow test po stosunku- wrogi sluz wyrok- inseminacja na szczescie dobrze reaguje na clo, pecherzyki pieknie rosna i pekaja po pregnylu, ominelismy bariere sluzu i STALO SIE) mam wspanialego gina, ktoremu moge zaufac, zadzwonic w razie kazdej watpliwosci, zawsze mnie wyslucha i pomoze.to dzieki niemu wszystko potoczylo sie tak szybko i nie tracilismy czasu na zbedne ceregiele. wielkim oparcie jest dal mnie moj maz, ktory jest niepoprawnym optymista. pozdrawiam Honorata p.s nie wiem kiedy pojde do gina. w sobote powtorze hcg i zadzwonie do niego i wtedy sie umowimy. ja mam abonament w lux-medzie i tam pracuje moj gin(pracuje tez w invimedzie i wlasnie to on mi zrobil IUI) wiec na wizyty bede chodzic do lux-medu Odpowiedz Link Zgłoś
misia100 Do 11lipiec1976 18.11.04, 11:23 Chciałam zapytać ile kosztuje IUI , bo jak nam się nie uda przez 3 cykle to lekarz chcem mnie wysłać . Jaki jest całkowity koszt z lekarstwami i zabieg, kiedy się go robi , co z nasonkami męźa , jak to przebiega. Odpowiedz Link Zgłoś
17lipiec1976 do misia100 18.11.04, 14:26 w invimedzie 700 zl. ja bylam stymulowana clo + pregnyl na pekniecie pecherzykow. leki to byl koszt ok.30 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka5001 Re: 17 listopad-test. kto ze mna czeka? 18.11.04, 10:58 Napisz jutro koniecznie jak wynik.Będe trzymała kciuki.Trzymaj się ciepło, Buźka Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka5001 Re: 17 listopad-test. kto ze mna czeka? 20.11.04, 10:34 Honoratko i jak Twoj wynik hcg?? Napisz koniecznie,bo czekam i denerwuję się Ania Odpowiedz Link Zgłoś
17lipiec1976 Re: 17 listopad-test. kto ze mna czeka? 20.11.04, 12:09 wynik bede miala dzis po 18-tej. od razu dam znac. a co u Ciebie? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aneczka5001 Re: 17 listopad-test. kto ze mna czeka? 20.11.04, 12:28 U mnie wsyztsko w porządeczku, nie moge się doczekać wizyty u lakarza,jeszcze do dziś nie moge uwierzyć ze to prawda, ze jestem w ciąży. Ale patrze po kilka razy na dzień na test...chyba już wariuje ze szczęścia.Pozdrawiam Cie gorąco Ania Odpowiedz Link Zgłoś