pietrek666 15.11.04, 09:40 ale niestety żadne objawy ciążowe nie sa zaobserwowane. Niestety Wasza kobieca intuicja musi poczekać do następnego zabiegu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
invicta1 Re: Chciałbym, żeby było bardziej optymistycznie. 15.11.04, 09:45 może za wcześnie na objawy? poza tym Pietrek nawet Ci w 100% zdrowi nie zachodzą zawsze za 1 próbą; trzymajcie się! jestem z Wami Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolka2 Re: Chciałbym, żeby było bardziej optymistycznie. 15.11.04, 09:47 Po pierwsze, nie od razu są objawy ciążowe, po drugie więcej optymizmu i wiare w to, że się uda Jak będziesz zakładać, że czeka Was następny zabieg to tak będzie. Nie myślcie tak o tym non-stop bo przywołacie "WILKA Z LASU". Głowa do góry a dędzie dobrze. Pozdrawiam. 29 cykl starań - jestem już zmęczona Odpowiedz Link Zgłoś
angieblue26 Re: Chciałbym, żeby było bardziej optymistycznie. 15.11.04, 09:49 Najlepiej testowach po 10 -14 dniach ... A tzw "objawy ciazowe" - sa kobiety, ktore nie maja ich w 3 m-cu ciazy. Trzymam kciuki )) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina pietrek;) 15.11.04, 09:59 mowi do ciebie ciazowa weteranka: 4 razy bylam w ciazy i zakazdym razem ten kochany stan mnie totalnie zaskoczyl, mimo wiadomego szukania potwierdzenie jego w kazdym z mozliwych objawow marta Odpowiedz Link Zgłoś