vikas 18.11.04, 11:58 że mam dwa CUDA pod sercem i jestem podwójnie szczęśliwa i warto było lezeć w szpitalu. czasem się zastanawiam czy ja na to zasłużylam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dazzle Re: Teraz mogę powiedzieć... 18.11.04, 12:01 Vikasku, to jest DAR, na niego się nie zasługuje, po prostu się dostaje. Ciesz się, uważaj na Was, i bądź bardzo szczęśliwa! Ściskam Was, d. Odpowiedz Link Zgłoś
pollla Re: Teraz mogę powiedzieć... 18.11.04, 12:05 Vikas - wspaniale. Brak mi słów. Cała dwójka!! To dopiero nagroda Odpowiedz Link Zgłoś
kacha135 Re: Teraz mogę powiedzieć... 18.11.04, 12:08 gratuluję!!! a to dopiero niespodzianka. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lapis-lazuli Re: Teraz mogę powiedzieć... 18.11.04, 12:10 Vikas, moje WIELKIE gratulacje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolka2 Re: Teraz mogę powiedzieć... 18.11.04, 12:13 Bardzo ale to bardzo się ciesze Super, to teraz jest was czwórka Uważaj na siebie i maleństwa. A to czy zasłużyłaś - TAK, za to wszystko co przeszłaś. To on Ci zesłał te dwa aniołki nikt inny!!! abyś mogła się nimi cieszyć. Pozdrawiam i bądz szczęśliwa jak tylko potrafisz. Buziaczki dla maleństw, pogłaskaj odemnie brzusio Pa. 29 cykl starań - jestem już zmęczona Odpowiedz Link Zgłoś
malta9 Re: Teraz mogę powiedzieć... 18.11.04, 12:14 Ale super! Strasznie zazdroszcze)))))))) A ty sie jeszcze zastanawiasz czy zasluzylaS! Pewnie ze tak! trzymaj sie i jedz duzo miodu zwlaszcza propolisowego - to podobno swietnie wzmacnia organizm Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Teraz mogę powiedzieć... 18.11.04, 12:14 ale super Vikasku @@ ale będą skakać w brzuszku małe fasoleczki Odpowiedz Link Zgłoś
angieblue26 Re: Teraz mogę powiedzieć... 18.11.04, 12:14 Od samiusienkiego poczatku czulam, ze to beda blizniaczki ))! Gratuluje z calego serca )! Wspaniala nowina ! Odpowiedz Link Zgłoś
vikas Re: Teraz mogę powiedzieć... 18.11.04, 12:17 dzięki bardzo maluszki i ja bardzo Was pozdrawiamy.jade na zakupy napiszę potem pa Odpowiedz Link Zgłoś
madzik10 Re: Teraz mogę powiedzieć... 18.11.04, 12:28 Zasłużyłaś i to jak!!!!! Gratuluję Ci z całego serca!!!!! Trzymaj się i uważaj na siebie podtrójnie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: Teraz mogę powiedzieć... 18.11.04, 12:31 O G R O O O M N E G R A T U U U L A C J E!!!!!!! na ten cud sie nie zasluguje, on po prostu jest i gdzies tam na nas wszystkie czeka, na kazda z nas z osobna!! a takie cuda, jak Twoj, powinny dawac nam sile do walki! wszystkie doczekamy sie tego!! sciskam mooocno!! Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Teraz mogę powiedzieć... 18.11.04, 13:31 wydaje mi się, że Vikas to dopiero ma zarazki ciążowe, po takich bojach, to nam wyśle taką armię fluidków, że żniwo w grudniu jak złoto zbierzemy Odpowiedz Link Zgłoś
olivia8 Re: Teraz mogę powiedzieć... 18.11.04, 12:32 hej Z CAŁEGO SERCA CI GRATULUJE DBAJ O SIEBIE I O SWOJE CUDEŃKA!!!!, mam nadzieje że i ja dostapie tego cudu Całuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lenaxx Re: Teraz mogę powiedzieć... 18.11.04, 12:40 Bardzo, bardzo gorąco gratuluje !!!!! Życzę wszystkiego najlepszego!!!! Lena Odpowiedz Link Zgłoś
marzenalep Re: Teraz mogę powiedzieć... 18.11.04, 13:18 WIELKIE GRATULACJE !!!!!!!!!! Trzymajcie się ciepło, serio, strasznie się cieszę, pozdrawiam i głaszczę delikatnie po brzuszku (wirtualnie), ale podobno wtedy jest większa szansa na zarażenie się ciążą. Jeszcze raz gratuluję Marzena Odpowiedz Link Zgłoś
ewaline Re: Teraz mogę powiedzieć... 18.11.04, 13:26 Ja tez dolaczam sie calym sercem do gratulacji !!! 3majcie sie zdrowo !!! Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
ewa.analityk1 vikas oczywiście 18.11.04, 14:13 gratuluję bardzo i się cieszę dzieci to wspaniały dar dla nas chociaż na krótko bo za jakiś czas pójdą w swoją stronę Odpowiedz Link Zgłoś
kalinosia Re: Teraz mogę powiedzieć... 18.11.04, 14:27 ale super, aż Ci zazdroszczę, tak pozytywnie oczywiście! Życzę Ci spokojnej i łatwej ciąży oraz zdrowych maluchów (ciekawe czy jednojajowe czy dwu ) Odpowiedz Link Zgłoś
docik123 Re: Teraz mogę powiedzieć... 18.11.04, 22:35 I ja przyłączam sie do GRATULACJI!!!!! Pozdrawiam Dorota Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_ricardo Re: Teraz mogę powiedzieć... 19.11.04, 04:31 Och, jak cudownie!!!! Na to forum zagladam nieregularnie, ale Twoje zmagania sledzilam w miare mozliwosci. Ogromnie mnie ten post ucieszyl. Mi tez zaswiecily naraz dwa sloneczka! Dzisiaj maja juz ponad dwa latka a ja nadal zastanawiam sie, czym (i czy) sobie na taki podwojny cud zasluzylam. OGROMNE GRATULACJE! Wychowywanie blizniakow to niesamowite doswiadczenie Odpowiedz Link Zgłoś
matylda28 Re: Teraz mogę powiedzieć... 19.11.04, 09:52 Vikas!!! prze prze przeogromne gratulację. Ja też od samego początku śledząc Twoje zmagania wiedziałam, że musi być dobrze i to do kwadratu, trzymaj się ciepło, dbaj o siebie i dużo odpoczywaj bo za pare miesięcy to sie dopiero zacznie jazda, wiem coś o tym jak patrzę na moich znajomych (mają jednomisięczne bliźnięta). Ale co tam, przecież to jest właśnie najpiękniejsze. Buziaki Matylda Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Teraz mogę powiedzieć... 19.11.04, 10:03 No... Po takim numerze zaczynam stopy ćwiczyć, żeby i tam kciuki trzymać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nalo Re: Teraz mogę powiedzieć... 19.11.04, 13:13 No to po raz kolejny, moje najszczersze GRATULECJE!!!!!!!!!!!!! Każde z nas zasługuje na taki cud Dbaj o swoje bąbelki i trzymaj się ciepło w te zimne dni... Odpowiedz Link Zgłoś
kiciek2 Re: Teraz mogę powiedzieć... 19.11.04, 15:14 TO SUPERRRRRR!!!!!! ŻE MASZ DWA SŁONECZKA UWAZAJ NA SIEBIE I MALEŃSTWA I CIESZ SIE CIAŻĄ NO I OCZUWIŚCI WYSYŁAJ PODWÓJNE FLUIDKI CIĄŻOWE Odpowiedz Link Zgłoś
hogata1605 Re: Teraz mogę powiedzieć... 19.11.04, 14:03 Gratulacje Vikasku. Nie znam twojej historii ale bardzo bardzo ci gratuluję. Takie informacjie podnoszą mnie na duchu i zwiekszaja wiare w Boga. Całuje ciebie i twoje cudeńka hogata1605 Odpowiedz Link Zgłoś
kam_a Re: Teraz mogę powiedzieć... 19.11.04, 14:30 Vikasku, wielkie podwójne GRATULACJE !!! Dużo szczęścia na pieknej drodze macierzyństwa ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Kama . Odpowiedz Link Zgłoś
nika111 Re: Teraz mogę powiedzieć... 19.11.04, 19:07 Bardzo ci gratuluje.Jestem nowa na forum, staramy sie z mezem okolo roku,a od dwoch cyklow probujemy z pomoca Invimedu.Chcialabym zeby niedlugo mnie tez to spotkalo.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mala00 Re: Teraz mogę powiedzieć... 19.11.04, 19:12 Ale super.Bardzo ci gratuluję.W glębi serca też marzę o bliżniakach,tylko boję się czy moje kruche cialo da radę utrzymać takie dwie fasolki.Mam w każdym razie duże szanse po in vitro.Bądz silna.Będzie wszystko dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
michalinnaa Re: Teraz mogę powiedzieć... 19.11.04, 19:14 Moja Droga. Nie napiszę Ci nic oryginalnego. PODWÓJE GRATULACJE. Twoje marzenie się spełniło, otrzymałaś cud, który był dla Ciebie planowany. Wierzę że i my jak będziemy tak wytrwałe w staraniach jak Ty-to również doczekamy się swoich cudeniek. Pozdrawiam cię gorąco w ten pierwszy śniezny dzień. BUZIACZKI DLA CAŁEJ RODZINKI. Odpowiedz Link Zgłoś
ae_iwona Re: Teraz mogę powiedzieć... 19.11.04, 20:40 Gratulacje dla podwójnych rodziców!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vikas Re: Teraz mogę powiedzieć... 21.11.04, 17:21 Bardzo dziękuję wszystkim to wzruszające aż się popłakałam. Właśnie wróciłam od mamy i od razu tu zajrzałam. Mówiąc czy zasługuję miałam bardzie na myśli,czy nie załatwo poszło!Pierwsze podejście do in vitro i od razu bliżniaki! To tak jakbym była winna,że się udało.Czasami tak czuję,ale za nic bym tego nie zmieniła to oczywiste! Muszę uważać na siebie.Cały czas jest ryzyko więc siedzę w domu. Maluszki rozwijają się prawidłowo są prawie równe.Wykonują już ruchy rączkami bardzo to śmieszne.Bliżniaki są dwujajowe. Brzuszek zaczyna się powiększać,poza tym ok. Jestem przykładem na to,że trzeba wierzyć w swoje szczęście. Chciałabym żeby każdy byl tak szczęśliwy i aby każdego spotkalo takie szczęście.Wierzę,że Mikolaj przyniesie mnóstwo pozytywnych testów i te swięta bedą piękne w wielu rodzinach!!! Kochani nie poddawajcie się!Wierzcie bo i cuda i marzenia się spelniają!!! Odpowiedz Link Zgłoś
misia50 Re: Teraz mogę powiedzieć... 21.11.04, 17:42 bardzo ci gratuluje i ciesze razem z toba, mi tez sie marza blizniaki- chlopczyk i dziewczynka- mam nadzieje ze w grudniowej inseminacji wystymuluje 2- 3 jajeczka, i ze sie uda. tak bym chiala zaciazyc na swieta i na Nowy Rok. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
samanta25 Re: Teraz mogę powiedzieć... 21.11.04, 21:22 Vikas gratuluję serdecznie podwójnego szczęścia i życzę spokojnej ciąży aż do szczęśliwego rozwiązania ------------- czekam na cud 34 cykl www2.fertilityfriend.com/home/samanta Odpowiedz Link Zgłoś
dytkob Re: Teraz mogę powiedzieć... 22.11.04, 13:54 Vikas, bardzo Ci gratuluję, uważaj na siebie i bobasy -Edyta Odpowiedz Link Zgłoś