Dodaj do ulubionych

Pytanie o dr. Niedziele!!!

29.11.04, 12:01
Znacie moze dr Piotra Niedziele , moze ktoras z was leczyla sie u niego ,
jak wygladala u miego pierwsz wizyta?
Obserwuj wątek
    • agata252 Re: Pytanie o dr. Niedziele!!! 29.11.04, 18:18
      Chodziłam do niego za nim trafiłam do NOVUM. Trafiłam z polecenia i ma opinię
      dobrego lekarza. Ja zrezygnowałam z niego z przyczyn "technicznych". Gabinet
      prywatny ma na Żoliborzu, a ja mieszkam w Piasecznie co oznaczało długie
      dojazdy. Poza tym nie posiada w gabinecie USG i w chwili kiedy podjął decyzję
      że trzeba monitorować cykl, musiałam jeździć na to badanie do szpitala
      bielańskiego co dwa trzy, dni i często w godzinach pracy co na dłuższą metę nie
      zdało egzaminu. Ale mile wspominam wizyty u niego dał mi nadzieję ( przed nim
      odwiedziłam już kilku lekarzy)i przede wszystkie zajął się też moim mężem i
      jego przebadał na co nie wpadł żaden inny lekarz.
      Osobiście polecam ci jednak Novum, ja leczyła się u dr Starosławskiej i teraz
      zostało mi już tylko dziewięć tygodni do porodu.
      pozdrawiam i trzymam kciuki za sukces

• nika111 Re: Pytanie o dr. Niedziele!!! 29.11.04, 19:42
        Bardzo ci dziekuje za wyczerpujaca odpowiedz , wahalam sie miedzy nim a dr
        Rokickim z Invimedu, ale to co napisalas przekonuje mnie do korzystania z
        pomocy specjalistycznej kliniki.Zycze ci wszystkiego najlepszego, zdrowej i
        pieknej dzidzi.
        Pozdrawiam
        • ewkaczo Re: Pytanie o dr. Niedziele!!! 30.11.04, 10:17
          czesc!
          znam Dr Niedziele bardzo dobrze i jego ojca tez poniewaz tez jest ginekologiem
          ale zdecydowanie polecam Piotra Niedziele. Jest naprawde fachowym i
          kompetentnym lekarzem a co najwazniejsze jest tez endokrynologiem. Nie mam co
          prawda jeszcze z nim zadnych doswiaczen jesli chodzi o pomoc w zajsciu w ciaze
          (bo wczesniej nie myslalam o tym) ale wlasnie w nastepnym cyklu sie do niego
          wybieramsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka