Dodaj do ulubionych

Kto jest najbardziej zdziwioną osobą na świecie?

10.12.04, 09:47
Ja.
II
beta rośnie
Jestem w szoku.
Obserwuj wątek
    • neja Re: Kto jest najbardziej zdziwioną osobą na świec 10.12.04, 09:49
      Dazzle !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Powiedz coś więcej !! Gratuluję !!
      • angieblue26 Re: Kto jest najbardziej zdziwioną osobą na świec 10.12.04, 09:52
        smile))))))))) Su-per !
        Kiedy robilas bete ??smile)
      • dazzle Re: Kto jest najbardziej zdziwioną osobą na świec 10.12.04, 09:57
        No naprawdę nie wiem, co powiedzieć. Bardzo dziękuję, ale po prostu nie
        spodziewałam się. Żadnego śluzu, skok temperatury w granicach, moim zdaniem,
        zaniedbywalnych. Odstawiłam sobie sama duphaston, więc myślałam, że nie mam @
        przez to odstawienie. Brałam leki, bo trochę byłam chora. Piłam wino. Eeee,
        przepracowywałam się. No naprawdę nie wiem, co mówić. Może zadaj jakieś
        pytanie, bo zgłupiałam ze szczętem.
        • angieblue26 Re: Kto jest najbardziej zdziwioną osobą na świec 10.12.04, 09:59
          I tak wlasnie jest najpiekniej smile Kiedy sie najmniej spodziewasz smile)

Gratuluje smile)
    • maretina Re: Kto jest najbardziej zdziwioną osobą na świec 10.12.04, 09:56
      a ja nie jstem w szokuwink
      to naturalna kolej rzeczy, fajnie, ze natura przypomniala sobie o Tobie i
      mezu!smile gratulujesmile))))))))
      • dazzle Re: Kto jest najbardziej zdziwioną osobą na świec 10.12.04, 10:05
        Bardzo Wam wszystkim dziękuję.
        Bardzo się też boję - jest tak wcześnie... Przede mną trzy miesiące strachu.
        Wsłuchiwania się w siebie, obserwowania. Bardzo nie chcę sobie zepsuć tego
        czasu oczekiwania, bardzo nie chcę zatruć życia M, bardzo nie chcę zepsuć tego
        CUDU, ale tak bardzo się boję...
        Ściskam Was wszystkie. I jeszcze raz dziękuję.
        • 1nova Re: Kto jest najbardziej zdziwioną osobą na świec 10.12.04, 10:19
          Aaaaa! Super!!!! smile)))))
          Ja to odbieram, jako informacje, ze bociany zawitaly do Krakowa smile. I prosze
          mi tu zaraz "napluc" zarazkami, moze sie tez "zaraze". Nie boj sie, bedzie
          dobrze smile. Buziaki! Nova
          • neja Re: Kto jest najbardziej zdziwioną osobą na świec 10.12.04, 10:23
            Dazzle no wlasnie Kraków !! czas na Karków teraz !! otwórz okno i rozsiewaj wink
            tylko raz a porządnie żebys się nie przeziębiła !!! A ja wystawiam główkę i
            łapię ile wlezie tongue_out
        • nalo Re: Kto jest najbardziej zdziwioną osobą na świec 10.12.04, 12:05
          Nie dziw sie tak bardzo, w końcu musiało się udać smile Moje gratulacje i ciesz
          się mamusiu, nie zamartwiaj się na zapas - choć wiem, że to łatwo powiedzieć...
    • kapcius Re: Kto jest najbardziej zdziwioną osobą na świec 10.12.04, 10:26
      Dazzle wiekie GRATULACJE!! super wiadomość...teraz wypotrzywaj i odetchnij z ulgą..smile) dzidziuś tego potrzebuje..smile)))))) o Boze dzidziuś!!! dla mnie to magiczne słowo!! Dazzle jak ty to zrobiłaś?? smile)
    • agat78 GRATULACJE!!!!! 10.12.04, 10:39

• agat78 GRATULACJE!!! 10.12.04, 10:41
      Za szybko wcisnęłam enter tak się śpieszyłam hehe.
      Gratuluje serdecznie!!!!!!!!
      Może modlitwa w Matemblewie pomogła po części.
      Pozdrawiam serdecznie i dbaj teraz o siebie i fasolkę.
    • kattrin1 Re: Kto jest najbardziej zdziwioną osobą na świec 10.12.04, 10:44
      Bardzo bardzo bardzo GRATULUJEsmile))))))))))))))))))))))))
      Dbaj teraz o siebie i kruszynkę/ka smile)))))))))))))))))))))))))))Kasia
    • pietrek666 Re: Kto jest najbardziej zdziwioną osobą na świec 10.12.04, 10:49
      zdrowego bejbisia smile
    • magdulka26 Re: Kto jest najbardziej zdziwioną osobą na świec 10.12.04, 10:49
      Moje największe gratulacje !!!!!!!!!!!11 Masz może jakieś objawy,bolały Cię
      piersi ? Kurcze jak ja lubię czytać takie miłe wiadomości od rana.Te Święta
      będą naprawdę dla Was wyjatkowe .... trzymaj się cieplutko kochana..
    • jo22 Re: Kto jest najbardziej zdziwioną osobą na świec 10.12.04, 10:58
      gratuluję mocno!!! proszę o fluidki, bo w przyszłym tygodniu będę testować!
      pozdr-jo
      • dazzle do Magdulki i Angieblue 10.12.04, 11:08
        Madziu, z obajwów: brak miesiączki, lekko napięte piersi, swędzące sutki, ale
        to tak, że drapię sie jak małpa, nawet przy ludziach. Nic więcej nie zauważyłam.

Angie - napisałam Ci na skrzynkę.
    • kiciek2 Re: Kto jest najbardziej zdziwioną osobą na świec 10.12.04, 11:19
      ALE WIADOMOŚĆ!!!!!!!!
      SERDECZNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Fluidy mocno roziewaj, tak, żeby do Tychów też doleciały!!!!!!
      p.s. Widzisz, sen o dziecku jednak nie był tak sobie....smile
      • dazzle Re: Kto jest najbardziej zdziwioną osobą na świec 10.12.04, 11:33
        No nie był tak sobie. Powoli, cichuteńko, zaczynam się cieszyć. Bo boję się
        cały czas.
        Fluidy przyślę jak tylko będa pewne i się wzmocnią
    • kiciek2 Re: Kto jest najbardziej zdziwioną osobą na świec 10.12.04, 11:59
      okismile czekam z niecierpliwością!!!!!!!!
      Pozdrowionka i 3mam kciuki zeby wszystko było w porządku!!!!!!!!!
    • agnes59 Re: Kto jest najbardziej zdziwioną osobą na świec 10.12.04, 12:04
      Wiele bym oddała by też się tak jak Ty zdziwić.
      Gratuluję!!!!!!!!!!!!!
      Nie martw się,wszystko będzie dobrze,musi być dobrze.Życzę Ci żeby czas
      oczekiwania był dla Ciebie pełen spokoju i szczęścia,a fasolka jak najszybciej
      zaczeła się kręcić.Nie ma chyba nic przyjemniejszego jak poczuć pierwsze ruchy
      dziecka,czego Ci z głebi serca życzę.
    • magdulka26 Do Dazzle :)) 10.12.04, 12:58
      A od kiedy zaczęły Cię swędzieć sutki ?? sorki ze tak Cię gnębię .
      • dazzle Do Magdulki 10.12.04, 14:00
        Rozumiem, dlaczego gnębisz, nie przepraszaj. Ponieważ spisałam ten cykl na
        straty, to się jakoś specjalnie nie wsłuchiwałam w siebie, ani nie
        obserwowałam, ale tak mi się wydaje, że gdzieś w okresie standardowo PMSowym
        się to zaczęło i wzięłam to za objaw zbliżającej się @. Nota bene, sutki mam
        teraz ogromne i nie wiem, czy to od drapania spuchły, czy po prostu sobie się
        powiększają...
    • marzenalep Re: Kto jest najbardziej zdziwioną osobą na świec 10.12.04, 13:12
      WIELKI GRATULACJE, trzymaj się ciepło i dbaj o siebie i fasoleczkę.
      A o fluidkach ciażowych nie zapomnij i roześlij daleko, zeby do Warszawy też
      dotarły.
      Pozdrawiam
      Marzena
    • aga_lub_marcin Re: Kto jest najbardziej zdziwioną osobą na świec 10.12.04, 14:22
      ale supersmile gratulujęsmile
    • samanta25 Re: Kto jest najbardziej zdziwioną osobą na świec 10.12.04, 14:24
      Dazzle gratuluję serdecznie i życzę spokojnej ciąży smile)

czekam na cud 35 cykl
      www2.fertilityfriend.com/home/samanta
    • asiek15 Re: Kto jest najbardziej zdziwioną osobą na świec 10.12.04, 14:44
      Gratulacje Dazzle!!!
      Teraz nam przekaż swoje zarazki.
      Jak długo się starałaś i co było Twim problemem w zajściu w ciążę?

Pozdr.Anka
      • dazzle asiek15 10.12.04, 14:52
        Trudno odpowiedzieć na Twoje pytania, bo pigułki odstawiłam na koniec września
        2003, a diagnostykę zaczęłam jakoś w tym roku w kwietniu-maju. Generalnie
        problem to niepękanie pęcherzyków, niedomoga c. żółtego, niewłaściwy stos
        LH:FSH (podejrzenie PCO), za niski progesteron, za wysoka prolaktyna. Takie
        krążenie po temacie trwało, bagatela, ponad 6 miesięcy. Tak naprawdę, to nie do
        końca jestem zdiagnozowana. Ostatnio się zaczęłam buntować przeciwko presji,
        parciu, badaniom, przypisywaniu mi wszystkich możliwych dolegliwości,
        przepisywaniu mi stosu leków w ciemno. Olałam. No i mam...
        • michalinnaa Re: asiek15 10.12.04, 15:39
          Moje gratualcje kochaniutka. Jak piszecie to jest właśnie tak, nie czekasz,
          spisujesz na straty i masz ci los a tu dzidziuś jest.
          Powodzenia.
    • kalinosia wowwwwwwwwwwwwwwwwwww :)))) 10.12.04, 16:25
      Rany, no niesamowite!!! super!!! gratuluję Ci kochana!!! 3maj się zdrowo smile))
      • pea_74 Re: wowwwwwwwwwwwwwwwwwww :)))) 10.12.04, 16:26
        Dazzle! ciesze sie! wyczytalam ze jestes z krakowa, ja tez smile
        a gdzie chodzisz do gina?
        • dazzle Re: wowwwwwwwwwwwwwwwwwww :)))) 10.12.04, 16:30
          Pea, teraz to ja jestem w Warszawie i tutaj chodzę do gina. Generalnie w
          Medicoverze, a endo - do takiej pani, od której chyba jednak sobie teraz pójdę,
          bo mi się jej styl nie spodobał. Faszerowała mnie na sztywno ustawionym
          duphastonem, a jak go tylko odstawiłam to zaszłam w ciążę, bez stymulacji
          CLO!!! Może i wcześniej bym zaszła, gdyby nie ten podawany od 16-28 dc
          Duphaston...?
          W Krakowie polecam p. Glinkę, przyjmuje przy Nowowiejskiej. Namiary na niego na
          pewno są w książce - gabinet Ewa i Władysław Glinka.
          Pozdrawiam i życzę fasolki
          • pea_74 Re: wowwwwwwwwwwwwwwwwwww :)))) 10.12.04, 16:46
            Czytalam na forum dla starajacych sie ze jestes z krakowa...
            Ja dostaje duphaston po owu. A jaki masz progesteron? badalas juz? moze musisz
            brac duphaston? zbadaj koniecznie i napisz!
            Pozdrawiam
            • mala00 Re: wowwwwwwwwwwwwwwwwwww :)))) 10.12.04, 16:50
              No kochana bardzo bardzo ci gratuluję.
              • marghe78 Re: wowwwwwwwwwwwwwwwwwww :)))) 10.12.04, 17:21
                To są najwspanialsze wiadomości na tym forum!!!
                Gratulacje!

Opisałaś po skrócie swoje problemy i moja sytuacja jest absolutnie taka sama.
                Wszystko się zgadza, tak jakbym czytała o sobie (za wyjątkiem jak na razie tego
                szczęśliwego zakończenia...). To bardzo podtrzymuje na duchu. Właśnie jestem na
                etapie odstawienia wszystkiego, mam dosyć...Mam nadzieję, że wyjdzie mi to na
                dobre.

Jeszcze trochę z nami pobądź i dawaj znać jak sytuacja się rozwija (tzn.
                dzidzia).

Pozdrawiam
                Gosia
            • dazzle pea 13.12.04, 10:07
              Biorę grzecznie duphaston, lekarz mi go od razu przepisał w zwiększonej dawce.
              Nie mówił nic o oznaczaniu progesteronu, nie mówił też o drugiej becie, którą i
              tak zrobiłam, bo jestem cała w strachu, czy właściwie rośnie, mówił za to
              bardzo dużo o spokoju, wyluzowaniu, odpoczywaniu, i oszczędzaniu się - także w
              sferze psyche. Mam się nie martwić, nie przejmować i nie szaleć z badaniami, bo
              mnie to tylko dodatkowo stresuje. Hm.... hm... a ja darłam dziś z kopyta rano
              przed pracą w wielkich korkach, żeby sobie m.in. drugą betę na cito zrobić...
              hm...hm...
    • vikas Re: Kto jest najbardziej zdziwioną osobą na świec 10.12.04, 19:28
      Najbardziej niemożliwe jest możliwe!!!
      Jednak luzik działa i oby jak najwiecej było
      takich kwiatków luziku.
      Dazzle to super,nie martw się.
      Całą Trójką trzymamy za Ciebie kciuki!!!!!
      Gratulacjeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • pollla Re: Kto jest najbardziej zdziwioną osobą na świec 10.12.04, 22:12
      Świetnie. Nie chciało mi się siadać do komputera, a tu na forum taka
      niespodzianka.
      Gratuluję. Ten Mikołaj to się jednak spisuje wink
    • gosia.testy SUUUPER!!!!!!!! :-))))))))))) 10.12.04, 22:15

• invicta1 Re: Kto jest najbardziej zdziwioną osobą na świec 11.12.04, 10:04
      Boże Dazzle tak podejrzanie milczałaś; Nadziejo moja-będziesz Mamą!!!
      koniecznie leć do gin-może lepiej łykać ten duphaston
      jak się cieszę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • tekla12 Re: Kto jest najbardziej zdziwioną osobą na świec 11.12.04, 11:13
        Czyli już niedługo zarwane nocki, kolki i najpiękniejsze na świecie uśmiechy
        bezzębnej paszczy. Gratulacje i ciepluteńkie pozdrowienia T.
    • burczykowa Re: Kto jest najbardziej zdziwioną osobą na świec 11.12.04, 14:09
      Takich wiadomości własnie na tym forum potrzeba. Może za rok nie będzie już
      nikomu potrzebne z tego towarzystwa? Tego Wam z całego serca życzę. To jest
      banał, ale jednak prawda- własnie poddanie się naturalnemu rytmowi przynosi
      zazwyczaj takie efekty jak u Ciebie. Na tym własnie polega tajemnica tego
      wyluzowania się, o którym co niektóre nawet nie chcą słyszeć. Mimo problemów
      (chwilowych ) z niepłodnościa, zawsze powinny być jeszcze inne sprawy, które
      powinny pochłaniać uwagę. Wtedy tylko krok od II na teście. Dotyczy to przede
      wszystkim tych kobiet, które walczą o dzidzię od dłuższego czasu. Nie są znane
      wszystkie markery stresu i ich wpływ na naszą płodność. Dlatego ważne jest, by
      naprawdę umieć cieszyc się z innych aspektów życia, by nie przeżywać kolejnej
      @. Co ma byc, to bedzie- wczesniej czy później. I Ty jesteś tego najlepszym
      przykładem Natura wie sama najlepiej, choc czasami wymaga pomocy (ale nie
      znosi, gdy sie ją zastępuje i wie lepiej od niej).Życzę radości na codzień,
      nawet tych najmniejszych.
      • judyta10 Re: Kto jest najbardziej zdziwioną osobą na świec 12.12.04, 15:27
        Gratuluje też bym chciała się tak zdziwić,dbajcie o siebie pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka