Gość: vida IP: 217.99.217.* 13.05.02, 22:15 Czy Duphaston (brany 2x dziennie) moze opozniac termin miesiaczki? biore go na podtrzymanie ew.ciazy po inseminacji,okres sie opoznia i nie wiem czy to aby nie uboczny skutek lekarstwa... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: atropina Re: Duphaston a miesia,czka IP: *.media4u.pl 14.05.02, 08:14 z tego co wiem to po inseminacji bierze się Dupasthon przez 10 dni i po jego odstawieniu następuje ewentualna miesiączka, podawany dwa razy dziennie zatrzymuje ją (tak przynajmniej jest u mnie, ale nie wiem czy to reguła. p-m atro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: INDA Re: Duphaston a miesia,czka IP: 212.160.245.* 14.05.02, 09:30 Mnie lekarz polecił dwa tygodni po inseminacji zrobić test. W wypadku negatywnego wyniku odstawić duphaston, a w razie dwóch kreseczek biegiem do niego. Duphaston podobno może opóźnić miesiączkę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vida Re: Duphaston a miesia,czka IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.02, 14:04 klopot w tym, ze wyniki bhcg tydzien po owulacji byly niejednoznaczne. mam wiec brac dupraston ,zeby w razie czego nie poronic z miesiaczka. no,ale skoro on po prostu hamuje menstruacje...sama juz nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masi Re: Duphaston a miesia,czka IP: *.allianz.pl 14.05.02, 15:01 Poprostu zrób beta jeszcze raz a wszystko bedzie jasneTeraz juz nie beda jednoznacznie Trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś