omachowi 08.01.05, 12:21 Od miesiąca biorę matforminę.Dużo dobrego słyszałam o tym leku.Czy któraś z was brała lek mając PCO i zbyt wysoką insulinę i jej pomogło? Proszę o informacje o waszych doświadczeniach w tej materii. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aga_n1 Re: MATFORMINA-pomogła komuś? 09.01.05, 16:09 Podciagam. Mnie tez to bardzo interesuje. Czy komus sie udalo i po jakim czasie stosowania? Aga Odpowiedz Link Zgłoś
izik_99 Re: MATFORMINA-pomogła komuś? 09.01.05, 17:03 czesc dziewczyny na moim przykladzie moge powiedziec ze pomogla.Odkad zaczelam brac lek wrocila mi owulacja.Szybko udalo mi sie zajsc w ciaze i teraz jestem w 28tyg.Bierzcie ja i trzymam kciuki Iza Odpowiedz Link Zgłoś
miska_malcova Re: MATFORMINA-pomogła komuś? 09.01.05, 18:12 brałam kilka miesięcy, ale nieststy nic to nie dało. Bardzo źle znosiłam ten lek - wymiotowałam, nie mogłąm nic jeść, miałam wstręt do niektórych potraw. Teraz mam Sioform, ponoć działa tak samo, tylko jest w osłonie, więc nie rozpuszcza sie tak szybko jak Metformax Odpowiedz Link Zgłoś
margolcia23 Re: MATFORMINA-pomogła komuś? 11.01.05, 13:44 ja bralam metformine przez 9 miesiecy, gdyz gin podejrzewal PCO, niestety nie sprawdzil tego odpowiednimi badaniami(o zgrozo!!!!) obecnie zmienilam lekarza i badania wykluczyly PCO, jestem obecnie stymulowana clostilbegytem Odpowiedz Link Zgłoś