wiki1976 23.01.05, 11:34 Dziewczynki jakie jest dalsze leczenielub postępowanie aby zajść w ciąże mając wrogi śluz.Reszte badań jakie robiłam jest ok. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piegoosek Re: Wrogi śluz a dalsze leczenie !!! 23.01.05, 11:46 witaj Wiki a inseminacje juz mieliscie? bo to najlepsze wyjscie Odpowiedz Link Zgłoś
wiki1976 Re: Wrogi śluz a dalsze leczenie !!! 23.01.05, 12:03 jeszcze nie,ponieważ jeszcze raz mam do zrobienia test po stosunku bo lekarz chce sie upewnni,że to to. I tylko inseminacja??? a jakieś leczenie wcześniej ,badania,leki czy coś? Dla mnie może być od razu byle bym była tylko w ciąży. Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: Wrogi śluz a dalsze leczenie !!! 23.01.05, 13:13 szczerze mowiac, to nie wiem, czy leczy sie wrogi sluz ja tam od razu zdecydowalabym sie na inseminacje, po co sie faszerowac lekami (nie wiadomo z jakim skutkiem), jesli doktorek moze Wam pomoc od razu sciskam!! Odpowiedz Link Zgłoś
veracrus Re: Wrogi śluz a dalsze leczenie !!! 23.01.05, 15:30 Inseminacja. My mielismy trzy, ostatnia z punkcją - nic nie wyszlo. Zrobilismy in vitro. Nie ma sie czego bac. Nic nie szkodzi, ze trzeba codzinnie brac zastrzyki, naprawde nic nie szkodzi. Teraz moj 7-miesieczny maluch spi sobie spokojnie. Polecam Gamete i Prof. Radwana z Lodzi. www.gameta.pl Nasz "przyszywany" dziadek. Odpowiedz Link Zgłoś