Dodaj do ulubionych

w oczekiwaniu na sniezynki!!

08.02.05, 14:54
witajcie, zakladam watek dla tych, ktore przygotowuja sie do przyjecia do
swojego brzuszka dzieciaczkow powracajacych z ferii zimowych smile)
ja mam troche czasu, ale chetnie popodgladam jak Wy sie przygotowujecie!!
sciskam cieplutko!!
Obserwuj wątek
    • nalo Re: w oczekiwaniu na sniezynki!! 08.02.05, 17:03
      Piegoosku, ja tak z innej beczki... Mam nadzieję, że mi wybaczysz, ale z tego
      co pamiętam podchodziłaś do IVF w nOvum jakieś dwa czy trzy dni przede mną. Ja
      też jestem przestymulowana, z tym, że w dniu transferu czułam się jeszcze
      zupełnie dobrze i podano mi jeden zarodek. Hyper pełnoobjawowa przyszła
      później... Dzisiaj jestem 6 dpt i brzuch mi ciągle rośnie. Wyglądam już na
      jakiś 4/5 miesiąc i ledwo się ruszam wink Mogłabyś mi napisać jak długo
      utrzymywały Ci się objawy hyperstymulacji? Łudzę się oczywiście, że może to
      ciąża, ale też nie chcę się za bardzo nakręcać, bo wtedy rozczarowanie boli
      jeszcze bardziej... sad
      • pimpek_sadelko Re: w oczekiwaniu na sniezynki!! 08.02.05, 17:12
        piegoos zamelduj prosze co slychac. ile masz zarodkow podanych? jak sie czujesz?
        sciskam, zadzwonie wieczorem!
      • vikas Re: w oczekiwaniu na sniezynki!! 08.02.05, 17:17
        Nalo bardzo Ci współczuję te objawy są mało ciekawe!!!
        Powinnaś się ważyć i dużo pić!!!Obyś tylko nie wylądowała w szpitalu
        bo to OKROPNE.U mnie trwało toprawie dwa miesiące nim wszystko wróciło do normy.
        Podobno objawy te najczęściej idą w parze z ciążą,ale nie jest tak zawsze.
        Obserwuj swój organizm,jeśli zaczniesz tyć,puchnąć,słabo lub ciężko oddychać,
        a do tego słabo oddawać mocz pędz do lekarza im wcześniej tym lepiej.
        Nie chcę Cię straszyć,ale skoro masz tak duży brzuch to już pewnie masz wodę.
        Lepiej idz do lekarza nie czekaj!!!!!
        • nalo Re: w oczekiwaniu na sniezynki!! 08.02.05, 17:26
          Ja wiem, że mam wodę i to ponad litr sad Miałam już trzy razy przetoczone białko
          i osocze chyba... Na razie poza wielkim brzuchem nic mi nie jest, więc lekarze
          nie wysyłają mnie jeszcze do szpitala, ale w każdej chwili może się to zmienić.
          Boże, mam tylko nadzieję, że nie wycierpię się na darmo...
          Pimpek, Vikas, a tak w ogóle to co u Was? Jak Wasze dzieciaczki?
          • pimpek_sadelko Re: w oczekiwaniu na sniezynki!! 08.02.05, 18:57
            ja zdycham, ciaza rosniesmile
            ech dziewczyny! strasznie Wam kibicuje, juz pora na Was!
          • piegoosek Re: w oczekiwaniu na sniezynki!! 08.02.05, 19:03
            witajcie!
            Pimpek, nie mialam podanych zarodeczkow, bo lekarze sie przestraszyli... stad
            ten watek... bali sie kolejnej takiej ciazy jak u Vikas wink bylam na dobrej
            drodze! teraz juz troszke lepiej, przynajmniej troche chodze, moge juz jesc,
            choc nic mi nie smakuje i nie wymotuje... brzuch robi mi sie coraz mniejszy!
            Nalo, ja punkcje mialam w zeszla srode, jutro bedzie tydzien, objawy do wczoraj
            w zasadzie takie same, dwa/trzy dni po punkcji bylo najgorzej, teraz troche
            ustepuja! jednak dzis dopiero czuje mniejsze napiecie w brzuchu! pobrano mi 30
            komorek, z tego 18 dojrzalych, zaplodnilo sie 15! mamy cala gromadke
            dzieciaczkow!! i stad wlasnie decyzja o przesunieciu transferu i zamrozeniu
            wszystkich maluszkow... troche zaluje, ale coz... balam sie...
            mowia, ze objawy hiper w ciazy sie wzmagaja, mam tylko nadzieje, ze nie
            bedziesz tak cierpiala i ze dziedziusie zostana z Toba!! moje objawy to zapewne
            pikus z Waszymi - Twoimi i Vikaska! ja albumine mialam przetaczana tylko dwa
            razy...
            mooocno trzymam kciuki i dawaj znac jak sie czujesz!! bedziemy Cie wpierac jak
            tylko sie da! sciskam cieplutko! trzymaj sie, wiem, ze boli...
            • 1nova Re: w oczekiwaniu na sniezynki!! 08.02.05, 21:08
              Piegoosku, trzymam mocno za Ciebie kciuki! W koncu weteranki musza sie
              wspierac smile. Nalo - trzymaj sie cieplo, mam nadzieje, ze Twoje Malenstwa
              zostana z Toba i wszystko dobrze sie skonczy smile. Nova
          • vikas Re: w oczekiwaniu na sniezynki!! 08.02.05, 20:56
            Nalo Maluszki i ja mamy się dobrze i poza tym,że jestem coraz grubsza
            w obrębie brzuszka i trochę tu i ówdzie to nic mi nie dolega.
            Dlatego możemy całą trójka trzymać kciuki i wspierać wszystkich,
            którym jest to potrzebne i będziemy to robić dopóki będę mogła sie toczyć!!
            Dobrze,że fachowo się Tobą zajęli i sytuacja jest pod kontrolą.
            Pij jak najwięcej to szybciej wypłukuje wodę z organizmu,ale i tak długo trwa
            ten proces.Ja miałam prawie 5 litrów więc było jak było,ale mam swoje Szczęścia,
            a już niedługo będę miała je w ramionach.Bądz dobrej myśli też będziesz miała
            swoje Szcęście!!!Nalo robili Ci betę ja miałam w 5 dpt i była dodatnia.
    • invicta1 Re: w oczekiwaniu na sniezynki!! 08.02.05, 21:43
      zajrzałam, bo ten wątek ma piekny tytuł i.........................................
      oczy mi z orbit wylazły! pojecia nie miałam czym pachnie ta cała procedura IVF i
      mozliwe trudności; jesteście twarde sztuki! trzymam kciuki za takie superMamy
      jak Wy!
      • nalo Re: w oczekiwaniu na sniezynki!! 09.02.05, 10:04
        Dziewczyny odzywam się tylko na chwilkę, bo właśnie zbieram się do szpitala...
        W nocy nie mogłam już normalnie oddychać, brzuch urósł mi od wczoraj o prawie 3
        cm, więc nie mam już wyjścia... Dzisiaj jest już 7 dpt, więc mam nadzieję, że
        pogorszenie mojego stanu związane jest z ciążą. Ta nadzieja mi pomaga. Ja też
        miałam dużo oocytów, bo 20, ale jeszcze w dniu transferu czułam się dobrze. Ja
        zaryzykowałam i mam nadzieję, że będzie warto. Trzymajcie za mnie kciuki.
        PS Miło usłyszeć, że u Was wszystko gra i maluszki rosną - tak trzymać!
        • pimpek_sadelko Re: w oczekiwaniu na sniezynki!! 09.02.05, 10:15
          nalo sciskam mocno i trzymam kciuki, zebys wrocila nieszczesliwa z powodu
          mdlosci i innych bajerow ciazowych!
          jestes dzielna kobieta! wierze w sukces!
        • piegoosek Re: w oczekiwaniu na sniezynki!! 09.02.05, 10:29
          trzymaj sie Nalo!!!! musi sie udac! dasz rade! czekamy tu na Ciebie!!
          • vikas Re: w oczekiwaniu na sniezynki!! 09.02.05, 17:58
            Biedna Nalo wiem co Ją czeka,ale mam nadzieję,że nie będzie tak
            zle i się opłaci.Mam też nadzieję,że ciąza się rozwija i złagodzi
            Jej cierpienia mi dodawało to sił i jakoś znosiłam ból.
            Skoro brzuch rosnie to znaczy,że punkt kulminacyjny przed Nią.
            Nalo trzymaj się dasz sobie radę,musisz i szybciutko wracaj
            z dobrymi wieściami i oczywiście Maleństwami w brzuszku!!!!
    • mela00 Re: w oczekiwaniu na sniezynki!! 10.02.05, 08:28
      Dziewczyny, może powinnyśmy zmienić nazwę wątku na: "wrażenia po
      przestymulowaniu", hihihi.
      Ja czekam na Mrozaczki, może już w następnym cyklu! Czekam z ET na Piegooska,
      we dwie raźniej smile)
      przestymulowana Mela smile)
      • inga30 Re: w oczekiwaniu na sniezynki!! 13.02.05, 11:09
        Witajcie, tymczasem z ferii narciarskich wróciłam ja, za jakieś 2 tygodnie
        wracają lekarze z novum, a w marcu mam nadzieję moje maluchy. Mam 2
        mrozaczki smile. Zadania na marzec: (1) nie mieć bakterii, (2) nie mieć torbieli,
        (3) mieć owu.
        Wstępnie zakwaszam się żurawiną na wszelki wypadek, zastanawiam się czy nie
        wziąć castagnusa, ale już za późno bo to 6dc. Owu raczej mam, ale często moje
        pęcherzyki lubią przekształcić się w torbielkę i nawet pregnyl nie daje im
        rady, no ale może się udasmile.
        Dziewczyny, czy Wy przygotowujecie się do mrożaków jakoś specjalnie?.Buziaki.
        Inga
      • mala00 Re: JESTEM Z WAMI!!!!!!!!!! 03.03.05, 09:48
        Barzdo mi przykro,że musicie przejść przez te wszystkie cierpienia.Bardzo
        trzymam za was kciuki i wierzę,że niedlugo los wam wynagrodzi tę
        determinację,ból...Jesteście dzielne!pozdrawiam was bardzo gorąco.Mala i
        Cudaczek-9tyg i 5 dni.
    • mela00 Re: w oczekiwaniu na sniezynki!! 01.03.05, 11:35
      Dziewczyny, dziś już marzec, więc zaczynamy oficjalnie oczekiwać na
      Śnieżynki smile)) Piegoosku, Ingo, jesteście? Gotowe? Ja nie mogę się doczekać smile))
      pozdrawiam oczekujące na dzieci powracające z ferii zimowych (jak napisała
      Piegoosek)
      • inga30 Re: w oczekiwaniu na sniezynki!! 01.03.05, 11:41
        witaj Melu , nie mam dobrych widomości - byłam na USG i w lutym pecherzyk po
        owu pękl mi nieprawidłowo, wytworzyło się ciałko krwotoczne, teraz toto musi
        się wchłonąć, obbawiam się że konieczne będą antyki, kiedy dostanę te mrożaki
        nie wiem, na razie zaklinam to coś żeby sie wchłonęło, jak sprawa się
        przewlecze jeszcze z miesiąc to muszę od nowa robić bakteriologię itd. Swoją
        drogą w moim przypadku kiedy uda mi się mieć owulację z pękniętym pecherzykiem
        naprawdę nie wiadomo sad sad Nadal oczekuję więc na śnieżynki, ale już widzę że
        dostanie ich w marcu graniczy z cudem. Buziaki. Inga
        • mela00 Re: w oczekiwaniu na sniezynki!! 02.03.05, 09:43
          Ingo, tak mi przykro sad(, bardzo chciałam, żebyśmy razem podchodziły, trzymam
          kciuki za dobry obrót sprawy smile
          • inga30 Re: w oczekiwaniu na sniezynki!! 02.03.05, 15:45
            melu, ja bym przede wszystkim chciała, żeby tym razem skuteczniesmile. Trochę się
            już przyzwyczaiłam, bo to mój 4 transfer że jeszcze nigdy mi się nie udało
            podejść do niego w terminie bo zawsze coś tam się dzieje. Wczoraj dzwoniłam do
            mojej Pani doktor i trochę mnie pocieszyła że nie trzeba podawać mrozakow na
            cyklu owulacyjnym tylko mozna na jakichś lekach, może tym razem spróbujemy
            tak. Mam nadzieje że w kwietniu już mi z piegooskiem chuchniecie ciążowymi
            fluidkami. Inga
            • piegoosek Re: w oczekiwaniu na sniezynki!! 02.03.05, 20:26
              czesc kochane kobietki!! cos nam dlugo nie odzywa sie Nalo... ciekawe co u niej?
              ja wczoraj bylam podejrzec co dzieje sie w brzuszku... to byl moj 14dc i byl
              pecherzyk 16mm w lewym jajniku, wiec niby na razie oki! choc kiedy bylam na usg
              4dc u innego gina, byly niby dwa pecherzyki 20mm... w 4dc... troche sie
              zdziwilam, myslalam, ze to moze jakies torbiele, ale teraz ich nie ma, jest
              tylko ten jeden pecherzyk... w zasadzie powinnam pojsc za dwa, trzy dni
              sprawdzic, czy pecherzyk pekl, ale nie jedziemy po sniezynki w tym cyklu,
              dopiero w nastepnym, wiec juz nie bede sprawdzac... mysle, ze peknie wink po
              transferze chce isc na tydzien zwolnienia, wiec znowu nie bedzie mnie w pracy,
              stad decyzja o przesunieciu wszystkiego na nastepny cykl...
              wiec Ingo chyba sie dogonimy smile)
              Melu, a Ty tez jeszcze czekasz? czy podchodzisz juz niedlugo?
              mam ogromna nadzieje, ze tym razem nam sie uda! musimy wierzyc!! przeciez innym
              sie udaje... dlaczego nie nam tym razem?
              pozdrawiam cieplutko!!
              • inga30 Re: w oczekiwaniu na sniezynki!! 02.03.05, 21:11
                piegoosku robią co chcą te nasze jajnikismile może tamte pęcherzryki to jakieś
                pozostałości po Twojej hiper? Ja po transferze tez planuję zwolnienie. Może nam
                sie zgrają terminy.smile Buziaki. Inga
                • mela00 Re: w oczekiwaniu na sniezynki!! 03.03.05, 18:59
                  Dziewczyny, nie zostawiajcie mnie samej, buuu, w takiej wesołej gromadce byłoby
                  raźniej, buuu, smile))) Trudno, podejdę sama. Już teraz życzę Wam spokojnych
                  jajników na następny cykl, żadnych bakterii i torbielek, za to samych uśmiechów
                  i ciepłych myśli. Dopiero zaczęłam cykl, więc to trochę potrwa u mnie.
                  Ściskam i pozdrawiam
                • mela00 Re: w oczekiwaniu na sniezynki!! 03.03.05, 18:59
                  Dziewczyny, nie zostawiajcie mnie samej, buuu, w takiej wesołej gromadce byłoby
                  raźniej, buuu, smile))) Trudno, podejdę sama. Już teraz życzę Wam spokojnych
                  jajników na następny cykl, żadnych bakterii i torbielek, za to samych uśmiechów
                  i ciepłych myśli. Dopiero zaczęłam cykl, więc to trochę potrwa u mnie.
                  Ściskam i pozdrawiam
                • mela00 Re: w oczekiwaniu na sniezynki!! 03.03.05, 19:06
                  Dziewczyny, nie zostawiajcie mnie samej, buuu, raźniej w tak miłej gromadce smile)
                  Już teraz życzę Wam spokojnych jajników, żadnych torbieli i bakterii w
                  następnym cyklu, samych miłych i ciepłych myśli
                  pozdrawiam i ściskam
    • magdamajewski Re: w oczekiwaniu na sniezynki!! 01.03.05, 19:07
      oj, wspolczuje jej, pobyt w szpitalu nie jest przyjemny. Mnie spotkalo to w
      zeszlym roku. Przestymulowana trafilam w takim stanie do szpitala, ze lekarze
      nie wiedzieli co ze mna zrobic. Wymiotowalam przez 3 dni dniami i nocami az
      caly przywod pokarmowy mialam popalony. Lekarze nie mogli tego zatrzymac. Do
      tego nie moglam oddychac, a w klatce mialam taki bol,ze az wylam z bolu.
      Normalnie waze ok 55kg, wtedy z ta cala woda wazylam ponad 85. Wszystko bylo
      tak spuchniete, ze nie moglam podniesc sie z lozka. W szpilalu przelezalam
      ponad 2 tygodnie, potem nastepne 2 w domu, a ciaza niestety nacieszylam sie
      cale 7 tygodni. Jak teraz popatrzylam na zdjecia swoich jajnikow to w kazydym
      mialam ponad 15 i mino tego lekarka zrobila inseminacje. Teraz mam nowego
      lekarza i on zaproponowal ivf na ktore sie zgodzilismy. Jesli cos takiego sie
      powtorzy to tak jak piegoosek po punkcji bede musiala odczekac jakis czas az
      sie wszystko unormuje. Zaczynam juz pod koniec marca.
      Nalo, zycze Ci zebys nie zabawila zbyt dlugo w szpitalu i zeby wszystko
      zakonczylo sie pomyslnie dla Ciebie i Twoich dzieciaczkow. Trzyma kciuki!!!!
      Magda
    • samanta25 Re: w oczekiwaniu na sniezynki!! 01.03.05, 21:29
      Piegoosku cała cza trzymam za Ciebie kciuki i nie moge się doczekać, żeby Ci
      pogratulować ciąży smile))

Nalo trzymam kciuki za dzieciaki i wracaj z dobrymi nowinami smile)

czekam na cud 38 cykl
      www2.fertilityfriend.com/home/samanta
      • martulinek Piegoosku! 04.03.05, 20:17
        Cały czas trzymamy z Hanią kciuki smile))) Musi się udać, trzeba w to wierzyć smile
        • piegoosek Re: Piegoosku! 05.03.05, 15:35
          wierze Martulinku, choc jak kazda z nas, mam chwile zwatpienia... teraz juz
          wiem, dlaczego Bog stowrzy mnie taka niepoprawna optymistka wink
          dziekuje Ci za pamiec Martulinku!! caluski od ciotki piegooska dla Hanusi smile))
          no i dla Ciebie!!
    • piegoosek Re: w oczekiwaniu na sniezynki!! 19.03.05, 13:52
      dziewczyny!! jak Wasze oczekiwanie?? na jakim etapie jestescie? MELU jak u
      Ciebie? byl transferek? napisz prosze!!!!
      ja wlasnie dostalam @ i juz za dwa/trzy tygodnie jedziemy do Novum smile juz nie
      moge sie doczekac... czas tak szybko biegnie, a z drugiej strony jak sobie tak
      mysle, to mam wrazenie, ze juz tyle czasu minelo od stymulacji...
      dajcie znac!!
      sciskam juz prawie wiosennie!!
      • mutantowa :) 19.03.05, 17:06
        Hej smile jestem już po stymulacji i 6 dni po punkcji, doktor L. wyciągnął ze mnie
        30 jajeczek !!! i mamy przepiękne 23 zarodeczki !!!!! smilesmilesmile tylko jeden kłopot
        bo jestem na maxa przestymulowana i transferu nie było sad brzuch sięga mojego
        biustu, wszystko boli sad jestem już w domku i teraz dostaje kroplówki z
        albuminy, jestem nawadniana, ogólnie kiepsko się czuję sad

Jak sobie radziłyście z przestymulowaniem, jakie badania robiłyście, czy możecie
        mi coś doradzić!!!! buuuu
        oczekująca magda

• piegoosek Re: :) 19.03.05, 22:08
          o biedaku, wiem co to znaczy przestymulowanie!mozemy podac sobie dlonie! ja tez
          mialam 30 jajeczek i rownie nie mialam transferu z tego powodu uncertain ale po czasie
          nie zaluje... z dnia na dzien bylo gorzej, w dniu kiedy mial byc transfer bylo
          fatalnie, ale pozniej bylo jeszcze gorzej... nie zazdroszcze Ci biedaku tego
          czasu... ale nie martw sie, szybko wrocisz do siebie! ja nie robilam zadnych
          badan, mialam tylko dwa razy rzetaczana albumine (pierwszy raz po punkcji,
          drugi w dniu przewidywanego transferu), pozniej musialam radzic sobie sama, bo
          generalnie chyba nie bylo az tak zle, choc myslalam, ze brzuch mi wysadzi wink
          szybko wszystko wraca do normy, tzn, objawy przestymulowania mijaja... choc
          wydaje sie, ze jest fataknie, z dnia na dzien czujesz sie coraz lepiej! trzymam
          kciukaski Magda! bedzie dobrze!! gorzej jest tylko w przypadku, kiedy dochodzi
          dso transferu i zaplodnienie te objawy poglebia! u Ciebie moze byc juz tylko
          lepiej! trzymaj sie!!
          • mutantowa Re: :) 20.03.05, 13:35
            Dzięki Piegoosku smile
            Z dnia na dzień troszkę lepiej, ale to tylko dzięki albuminie i całej reszcie
            kroplówek i diecie, a głodna jestem jak wilkkk, tylko wątroba odmawia,tylko
            kleik. W sumie to żył mi już brak sad ale co tam warto było!!!!! dla tylu
            ślicznych maleństw smile
            magda
            • mela00 Re: :) 22.03.05, 17:19
              ooo, to nie dobrze, że jesteś przestymulowana, to nie jest fajne, ale tyle
              zarodków, no, no, prawie rekord smile)))
              ja właśnie jestem po ukojeniu przestymulowania i po transferze moich Śnieżynek,
              bardzo miłe uczucie, nawet jeśli ma być tylko chwilowe, to fajnie jest być Mamą
              (choćby tylko na 14 dni)
              • mutantowa Re: :) 22.03.05, 18:57
                Witaj smile
                A po jakim czasie dostałaś zarodeczki?? bo ja się obawiam, że mi zaraz w
                pierwszym cyklu ich nie dadzą sad brzuch jeszcze mam spory, twardy i obolały sad
                jeszcze biegam na kroplówki. Łykam Provere i biore clexan. Czy aby dostać
                mrozaczki, jajniki muszą być takie naprawde ładne, bo normalnie po stymulacji
                piękne nie są??? Jak to jest? Zaczynam panikować, a czekać nie mam już siłysad
                magda
    • inga30 Re: w oczekiwaniu na sniezynki!! 22.03.05, 20:43
      Melu, to już oczekiwanie na dobra wiadomość, a nie na śnieżynki!!!!!!Trzymam
      moooocno kciuki.
      Magda, ja miałam transfer mrozaków poprzednio w następnym cyklu, ale nie byłam
      przestymulowana, teraz czekam na mrozaki bo robiłam histeroskopię w
      poszukiwaniu przyczyn niepowodzeń już 3 transferów, mam nadzieję że w kwietniu
      będzie czwarty. Może Ty tez w kwietniu??uściski. Inga
    • mutantowa jeszcze tylko kilka dni :) 29.03.05, 22:09
      Hej dziewczynkismile
      Dziś mam 1dc zaczęłam łykać Progynowe 3x2mg i za kilka dni pojedziemy z mężusiem
      po nasze SKARBY smile Jestem strasznie szczęśliwa,że nie muszę czekać tego całego
      cyklu po przestymulowaniu. Torbieli nie ma, jest kilka drobnich pecherzyków,
      jajniki prawie w normie, czyli takie jak zawsze po stymulacji nie piekne ale
      mogą byćsmile
      Och już odliczam dnismile
      A co u Was, co tu tak cichutko????
      magda
      • piegoosek Re: jeszcze tylko kilka dni :) 29.03.05, 22:19
        czesc Magdo!! super, ze juz zaczelas TEN cykl!!!! ja dzis mam 12dc, ale chyba
        troche przedobrzylam, bo sama sobie zaaplikowalam progynove... nawet nie
        zapytalam Taszyckiej... pewnie mnie jutro okrzyczy jak do niej zadzwonie... mam
        cienkie endo, bo tylko 6,7mm... i boje sie, ze moze wzielam za male dawki
        progynovy i nie bedziemy mogli podjesc do transferku naszych dzieciaczkow!!
        boje sie, ze przekombinowalam... nie zadzwonilam, nie zapytalam... glupek jakis
        ze mnie... wydawalo mi sie cos i tak sobie wzielam... poczytalam w necie na
        bocianie... uncertain ech...
        dawaj znac!! czytalam, ze mialas tak jak ja 30 komorek smile i masz rwoniez sporo
        zarodkow smile
        pozdrawiam wiosennie!!
        • habibi77 Re: jeszcze tylko kilka dni :) 29.03.05, 22:52
          Witam,
          ja równiez mam mrozaki szt 2. Zabiorę je dopiero w czerwcu.
          Życzę Wam powodzenia
          • piegoosek Re: jeszcze tylko kilka dni :) 30.03.05, 13:08
            no wiec juz wiem, ze w tym cyklu nic z tego... wzielam za niska progynove, 1mg
            a nie 2mg i to za malo, aby bylo dobrze!! dlaczego ja glupia nie zadzwonilam????
            • mutantowa Re: jeszcze tylko kilka dni :) 30.03.05, 14:47
              OOOO przykro mi Piegoosku sad ale za 2 tygonie dostaniesz 2mg wink i wszystko
              bedzie ok smile tylko się nie smuć. A nie ma już szansy aby endo podrosło?? moze
              mozna branie Progynovy troche przedłużyć?? do czasu aż będzie ok.
              Habibi smile fajnie jest mieć mrozaczkismile
              • habibi77 Re: jeszcze tylko kilka dni :) 30.03.05, 17:09
                mutantowa napisała:
                > Habibi smile fajnie jest mieć mrozaczkismile

No pewnie, że fajnie, ale boję się, że z mrozakami też się nie uda.

Piegusku głowa do góry, co się odwlecze...

• samanta25 Re: jeszcze tylko kilka dni :) 30.03.05, 15:39
              Piegoosku co się odwlecze to nie uciecze - będziesz miała dzieciaczka z
              początku roku a nie z końcówki smile

czekam na cud 39 cykl
              • piegoosek Re: jeszcze tylko kilka dni :) 30.03.05, 15:58
                moze to i lepiej... bedzie jednym ze starszych ze swojego rocznika smile
                troche namieszalam i jestem zla na siebie...
                jest juz za pozno niestety na podrosniecie z 6,7mm... za malutko! ale co robic,
                chyba tak mialo byc... cos mna kierowalo chyba!?? hmmm...
                a co sie odwlecze... wiadomo, te nasze kochane 15 dziciaczkow kiedys musze
                odbrac z ferii wink
                pozdrowionka!!
                • samanta25 Re: do Piegooska :) 30.03.05, 17:42
                  Piegoosku to prawie będziecie mieli drużynę piłkarską wink 15 dzieciaczków tylko
                  pozazdrościć smile))
                  Cały czas trzymam za Was kciuki smile)

czekam na cud 39 cykl
                  • piegoosek Re: do Piegooska :) 30.03.05, 21:29
                    tak, tak wink wlasnie zbieramy na autobus uncertain jak w tym tempie bede sie uwijac, to
                    do kolejnej wiosny nie zdarze wink
                    dzieki za cieple slowa!! ja tez za Was trzymam kciukaski!!!!
                  • mela00 Re: do Piegooska :) 30.03.05, 21:34
                    Piegoosku, tak mi przykro, myślałam, że mnie dogonisz i będziemy razem czekać
                    na wyniki. Ingo co u Ciebie? Dziewczyny ze Śnieżynkami, czy Wam czas też się
                    tak wlecze? ja czekam i czekam, czekam i czekam, i ciągle dziś środa smile))), a
                    do testu ciągle daleko ..., no to sobie czekam i czekam, smile))
                    pozdrawiam czekających, wypatrujcie bocianów, już nadlatują! (tak mówią w TV)
                    mela
                    • piegoosek Re: do Piegooska :) 30.03.05, 21:47
                      MELUUUU!!! jak milo Cie widziec smile)) kiedy testujesz?? jejku, juz niedlugo smile))
                      a jak sie czujesz???? pisz!!
                      • mela00 Re: do Piegooska :) 01.04.05, 19:08
                        Drogie Forumowiczki, czekanie to trudna rzecz, ale co zrobić, czekam dalej,
                        jeszcze tylko kilka dni, czekam i czekam, ale to już wiecie, że czekam. Czuję
                        się dobrze, w pracy urwanie głowy, więc nie mam czasu na martwienie się i
                        spoglądanie na zegarek, a w domku wieczorem odpoczywam i czekam dalej, czekam i
                        czekam smile)))
                        pozdrawiam Was ciepło i wyglądam bocianów (dla nas wszystkich! smile)))))
                        mela
                        • piegoosek Melu!! 04.04.05, 00:05
                          czy juz testowalas?? wiem, ze nawet jesli cos wyszlo, to chcesz poczekac z ta
                          nowina... ale ja sie nie moge doczekac wiesci od Ciebie wink tym bardziej, ze
                          jakos czuje, ze tym razem sie uda wink to chyba "dzieki" naszemu kochanemu
                          Papiezowi, ten rok 2005 bedzie plodnym rokiem!! ja w to wierze, w koncu on tak
                          bardzo kochal i nadal kocha dzieci!!! sciskam moocno!!
                          • mela00 Re: Melu!! 04.04.05, 08:28
                            Piegoosku, czemu Ty nie śpisz o tej porze?
                            Jeszcze kilka chwil cierpliwości, wytrzymasz, prawda? smile)) na pewno dam znać,
                            ale bardzo, bardzo dziekuję za tę niecierpliwość, dobrze ją rozumiem smile))
                            pozdrawiam ciepło
                            • piegoosek Re: Melu!! 04.04.05, 10:23
                              nooo dooobra... to czekam wink <tuptup>
                              powodzenia!!
                              • mutantowa Re: Melu!! 04.04.05, 13:10
                                hej smile
                                no to ja też potupię troszkę winktrzymam kciukaski smile

A ja dziś mam 7dc, byłam na usg, jajniki ok, torbieli nie ma, a endometrium dziś
                                ma 0,75cm, chyba jak na ten dzień cyklu to ok, po @ jak wodospad Niagara. Jak to
                                było u WAs, jakiej wielkości było endo i w jakim dc dostałyście mrozaczki???
                                magda
                                • mela00 oczekiwanie 05.04.05, 09:47
                                  pierwsza faza cyklu przeciągnęła się, więc czekałam z niecierpliwością na
                                  rosnące jajeczko i na endo, cykl był bez stymulacji, to trochę trwało, ET około
                                  20 dc, dopiero wtedy "zażyłam" pregnyl smile)), a potem "bliskie spotkania" z
                                  Maluchami smile))
                                  wszystko zależy od cyklu, trzymam kciuki, Dziewczyny, za Wasze przygotowania i
                                  później za oczekiwanie smile)
                                  • piegoosek Melu!! 09.04.05, 13:18
                                    czy juz testowalas?? kiedy to nastapi??
                                    juz mnie paluchy bola od zaciskania kciukow!!!! daj znac!! plisss!! chociaz na
                                    maila wink piegoosek@gazeta.pl
    • samanta25 Re: w oczekiwaniu na sniezynki!! 12.04.05, 17:19
      Dziewczyny co ten wątek tak ucichł ?? Co u Was ??

czekam na cud 40 cykl
      • piegoosek Re: w oczekiwaniu na sniezynki!! 12.04.05, 17:22
        smile czesc Sami!!
        no, ja melduje sie z 2dc, ktory dostalam w 23 dniu cyklu poprzedniego... nie
        wiem wiec czy teraz sie cosik nie pokielbasilo... w kazdym razie szykuje sie do
        przyjecia moich sniezynek!! co ze mnie za matka, ktora tak dlugo dzici na
        feriach trzyma??!!
        pozdrowionka!!! co u Ciebie?
        • mutantowa Re: w oczekiwaniu na sniezynki!! 12.04.05, 17:31
          hej dziewczynki smile
          A ja jutro jade po moje dzidziolki do Warszawy smile dzwonić mam jutro o 22 co z
          nimi, a w czwartek w południe transferek, tak przez nas wypragniony smilesmilesmilesmile
          kochane proszę trzymajcie kciukaski, duzo mi ich potrzeba, obiecuję, że oddam z
          nadwiązką smile i dorzucę mase wirusków ciążowych wink
          pozdrawiaczki magda
          • piegoosek Re: w oczekiwaniu na sniezynki!! 12.04.05, 17:44
            MAGDA!! trzymamy z calych sil!!! no i trzymamy tez za slowo wink
            czekamy na te Twoje wiruski zadzidziolkowane!!!!
            • mela00 Re: w oczekiwaniu na sniezynki!! 12.04.05, 18:04
              Magda, trzymam kciuki, na pewno się uda,
              Dziewczyny kochane, w piątek po południu wszelkie szczegóły obiecuję, bo będę w
              Novum, dziękuję Wam za kciukasy smile))
    • mela00 Re: w oczekiwaniu na sniezynki!! 14.04.05, 13:33
      Magda, jak tam? już po? jak się czujesz? Mam nadzieję, że wszystko sie udało, a
      Maluchy wyglądały na zdrowe, daj znać, teraz ja się niepokoję smile)
      mela
      • mutantowa już jestem 14.04.05, 20:25
        smile
        Mam w brzuszku 5 i 3 komórkowe bąbelki, oba maja AH z powodu grubych osłonek.
        Było ciężko, bo moje endo nie podrosło, ma tylko ok 8mm a pierwsze 4 zarodeczki
        rozmrozone nie przeżyłysad buu było mi strasznie smutno z tego powodu i
        uświadomiło mi to, że to nie takie hop-siup. Och teraz tylko czekać, czekać..
        pozdrawiaczki magda smile
        • magdamajewski MUTANTOWA!! 14.04.05, 20:29
          Powodzenia, trzymam kciuki i bardzo ale to bardzo Ci zazdroszcze, tez juz bym
          chciala byc na tym etapie ale dopiero jutro zaczyna tabletki anty.
          Jeszcze raz trzymam kciukasy!!!!!!!!!!!!!
          Tez Magda
        • mela00 Re: już jestem 15.04.05, 11:12
          Magdo, moje Maleństwa też nie przeżyły przy rozmrożeniu, to bardzo smutne i
          trudne, ale bardzo cieszę się z tych 2 dzielnych Maluchów w Twoim brzuszku.
          Czekaj cierpliwie i obserwuj brzuszek, dać Ci znać co się dzieje, bądź
          cierpliwa i dbaj o siebie, to trudny czas, te 2 tygodnie czekania,
          ściskam (delikatnie!), wieczorem dam znać co u mnie
          mela
          • mutantowa Re: już jestem 15.04.05, 16:30
            Dzięki dziewczynki smile
            Ale w sumie to mi jakoś dziwnie, bo zapominam ze mam w brzuszku dzidziolki sad no
            sama nie wiem, jakoś nie szaleje, dziwne.
            Mela00 czekam na wieści od ciebie smile
            magda
            • mela00 kończymy 5 tc 15.04.05, 18:46
              i to wskazuje, że Śnieżynki, to bardzo silne i zdeterminowane Maluchy, czego
              najmocniej Wam wszystkim życzę,
              dziś widziałam moje Szczęście i nawet maleńkie serduszko, uczucie nie do
              opisania, bardzo trudno to wszystko opisać, a wzruszenie paraliżuje mi palce i
              trudno pisać dalej, mam ogromną nadzieję, że już niedługo każda z Was będzie
              przeżywać to co ja
              Magdo, im spokojniej tym lepiej, ja niestety szalałam w pracy zaraz po ET i
              miałam ogromne wyrzuty sumienia, że nie pozwalam Maluchom spokojnie się
              zastanowić, czy zostać
              Pigoosku, czekamy teraz na Ciebie i Twoje Śnieżynki, daj koniecznie znać o
              terminie
              Dziewczyny przesyłam fluidki ciążowe odśnieżynkowe smile))))
              mela (jesteście jednymi z pierwszych, którzy wiedzą, nawet Babcie i Dziadkowie
              jeszcze nie wiedzą smile))
              • niunia90 Re: kończymy 5 tc 15.04.05, 19:47
                Mela00, gratuluję i życzę spokojnej ciąży. Dbaj o siebie i Maleństwo!!!
                • niunia90 Re: kończymy 5 tc 15.04.05, 20:20
                  A czy wiecie, co u ingi30 i u ma-inki? Już dawno ich tu nie było. A przecież
                  inga też czeka na śnieżynki. A właściwie one czekają na nią...
                  Pozdrawiam.
                  • mutantowa Re: kończymy 5 tc 15.04.05, 21:44
                    Mela00 ogromne gratulację smile strasznie się cieszę smile SUPER!!!!!
                    Fluidki ciążowe pożarłam, bo chwilowo chyba tylko ja czekam na teścik wink mam
                    nadzieję że juz niedługo przekarzę ich więcej smile

A nie mam pojęcia co u dziewczyn, może cichaczem sie czają i zaskoczą nas
                    kolejnymi miłymy wiadomościami smile

dobrej nocki magda
                    • inga30 Re: kończymy 5 tc 15.04.05, 21:49
                      buziaczki i ogromne gratulacje, weszłam na forum,a tu taki hit!!!!!!!
                      Melu cieszę się bardzo, pogłaskaj brzuszek ode mnie. Przypomnij koniecznie czy
                      dużo miałaś mrozaków i czy długo na Ciebie czekały w lodówce.
                      ściskam, fluidki zgarniam
                      czekająca na mrozaki
                      Inga
                      • piegoosek zostawcie troche fluidkow dla mnie!!!! 15.04.05, 22:36
                        strasznie sie ciesze Melu!!! smile))))))))))
                        tak bardzo chcialabym podzielic Twoj los smile)))
                        dzis bylam na usg - 5dc, na razie wszystko oki! jak dobrze pojdzie to uda nam
                        sie jeszcze w tym miesiacu pojechac po nasze dzieciaczki smile) podchodze na
                        naturalnym smile
                        oo, leca... fluidki smile) lapie!!
                        goraco pozdrawiam wszystkie mamusie mrozaczkowe i te przyszle mamusie tez smile))
                        dziewczyny, nasze sniezynki czekaja na nas!!!
              • pimpek_sadelko Re: kończymy 5 tc 16.04.05, 07:07
                gratulacje mela!smile
                strasznie sie ciesze i dalej trzymam kciuki za madzie i piegoosa!smile
                • piegoosek Re: kończymy 5 tc 16.04.05, 13:57
                  smile)) tez mysle o Tobie Pimpek smile))
                  --
                  piegoos smile)
                  gg 2523926
                  • mela00 fluidkiiiiiiiiiii :)))) 17.04.05, 11:57
                    Dziewczyny, wszystkie Wasze ciepłe słowa są niezwykle ważne dla mnie, bardzo
                    Wam za nie dziękuję, mam nadzieję, że już niedługo będziecie czuły Maluchy pod
                    sercem smile))
                    oczywiście ogromna porcja fluidków poleciała w Waszą stronę smile))
                    • samanta25 Re: fluidkiiiiiiiiiii :)))) 17.04.05, 19:25
                      Mela gratuluję serdecznie smile)))) I proszę o fluidki hihi będą mi teraz bardzo
                      potrzebne
                      Piegoosku trzymam kciuki aby wszystko poszło zgodnie z planem i obyś mogła
                      zabrać swoje śnieżynki do domu
                      Mój poprzedni cykl też trwał 23 dni sad((

A u mnie nic nowego walczę dalej tylko cały czas przegrywam walkę sad((

czekam na cud 40 cykl
                      • inga30 @@@!!!!!! 22.04.05, 10:30
                        a to znaczy nowy cykl, a to znaczy ż zaczynam progynove i jeśli po @ torbiel
                        się wchłonie to za kilkanaście dni te przedłużające sie ferie dzieciaczkom się
                        skonczą! Bardzo nie chcę czekać na śnieżynki 4 miesiąc, więc trzymajcie kciuki
                        za to żeby paskuda sobie poszła. Inga
    • ma_inka Re: w oczekiwaniu na sniezynki!! 22.04.05, 21:18
      Witam
      trzymam mocno kciukasy aby mrozaczki przeżyły i zostały u każdej z wassmile
      Niunia- ja odpoczywam i relaksuję się bo w przyszłym tygodniu idę do lekarza i
      mam nadzieję że w maju podchodzę do drugiego tym razem ICSI; ale czy udanego?
      Ingo widzę że z @ jesteś do przodu, tak więc tym razem to ty będziesz pierwsza
      przyjmowała dzieciaczki smile (wiem jestem optymistką, ale myślę że tym razem będę
      miała ich trochę więcej a tym samym więcej szanssmile
      • inga30 Re: w oczekiwaniu na sniezynki!! 22.04.05, 23:22
        inko, na pewno będzie ich więcej, teraz to będzie ICSI - więc twoje komóreczki
        się nie zmarnują, a potrafisz Ty ich nieźle naprodukować, kto pierwszy to nigdy
        nie wiadomo bo torbiel siedzi, ale jedno jest pewne- tym razem ty zakładasz
        wątek smile buziaki. Inga
        PS: dopiero w piątek będę wiedziała czy to w tym miesiącu.
        • piegoosek Re: w oczekiwaniu na sniezynki!! 23.04.05, 11:41
          trzymam kciuki dziewczyny smile))
          Inga - oby to byl TWOJ miesiac!!
          Inka - zobaczysz, damy rade wink
          sciskam Was mocniusio!!
          kto nam jeszcze zostal do trzymania kciukow??
          • niunia90 Re: w oczekiwaniu na sniezynki!! 24.04.05, 13:14
            Witajcie!
            Poproszę o kciuki za mnie pod koniec tygodnia. W środę idę na USG, potem
            telefon do dr. Taszyckiej i termin przyjazdu na pierwszą IUI. Myślę, że to
            będzie piątek lub sobota.
            Pozdrawiam i trzymam kciuki za Was!!!
            • piegoosek Re: w oczekiwaniu na sniezynki!! 24.04.05, 20:14
              trzymamy kciuki!! trzymamy smile
              • samanta25 Re: w oczekiwaniu na sniezynki!! 27.04.05, 15:21
                Piegoosku co u Ciebie ???
                Mutantowa przykro mi z powodu bety ale może jeszcze zdarzy się cud smile)

czekam na cud 40 cykl
                • piegoosek Re: w oczekiwaniu na sniezynki!! 27.04.05, 16:25
                  u mnie klapa, nie mam owu w tym cyklu, teraz (17dc) jakies dziwne plemienia,
                  dziwny sluz z krwia uncertain chyba dlugo bede sie kurowac po tak silnej stymulacji!
                  jajniki i cala reszta musi chyba odpoczac...
                  no i przedluza mi sie ten czas oczekiwania... ale co robic! czekamy razem smile
                  a Ty co porabiasz?
                  • samanta25 Re: do Piegooska 27.04.05, 17:17
                    U mnie podobnie - również klapa. Co prawda owulacja książkowa ale odebraliśmy
                    wyniki męża i jesteśmy w szoku !!!
                    Objętość 7mm ilość w 1 ml - 14,5 mln (ostatnio było 30mln/ml)
                    Ruch A - 20 %, ruch B - 15% (ostatnio było 85%)

Tak więc nie mam co liczyć na ciążę i teraz czekam co powie lekarz. Mam
                    nadzieję, że wyniki nadają się do IUI ???

Pozdrawiam smile)

czekam na cud 40 cykl
                    • piegoosek Re: do Piegooska 27.04.05, 17:23
                      do iui sie na pewno nadaja!! trzymam kciukasy!! pierwszy raz podchodzicie do
                      iui?
                      sciskam cie moocno!!
                      • samanta25 Re: do Piegooska 28.04.05, 09:37
                        Piegoosku na razie staraliśmy się naturalnie bo poprzednie wyniki nasienia były
                        w porządku. Po 3 cyklach stymulowanych bez efektu powtórzyliśmy test pct -
                        wynik negatywny a potem badanie nasienia.
                        Na razie czekam na wizytę u gina, kończę cykl a potem zobaczymy.
                        Jeżeli IUI wchodziłaby w grę to dopiero w lipcu/sierpniu (brak finansów - muszę
                        być stymulowana a koszt z IUI i z wizytami ok. 800-1000zł)

Pozdrawiam smile)

czekam na cud 40 cykl
        • ma_inka Re: w oczekiwaniu na sniezynki!! 24.04.05, 20:36
          Ingo trzymam mocno kciuki aby torbiel zeszła - w końcu musisz ze mną
          podchodzić wink
          Ja coś wiecej będę wiedziała w środę - mam nadzieję że maj i dla nas okaże się
          pięknym miesiącemsmile
          Ninia trzymam kciukasy, piegusku czekamy na dobre wieści smile
          • inga30 Re: w oczekiwaniu na sniezynki!! 24.04.05, 23:01
            w zasadzie Inko chcę żeby to był maj bo nie chcę czekać, ale moje pierwsze in
            vitro było w maju ubiegłego roku i maj jest dla mnie trochę spalony, podobnie
            styczeń, jako dni transferu spalone są: sobota, czwartek i piątek smilesmilesmile. Pisz
            w środę koniecznie, a ja niecierpliwie bardzo czekam na piątek i powstrzymuję
            się siłą od założenia wątku:
            "Dziewczyny opisujcie przypadki zniknięcia torbieli..."ściskam, trzymam kciuki
            za wszystkie. Inga
    • mela00 Re: w oczekiwaniu na sniezynki!! 25.04.05, 18:18
      Magda Mutantowa, co u Ciebie, czekamy na wieści smile))
      • magdamajewski Re: w oczekiwaniu na sniezynki!! 25.04.05, 18:41
        Magda nie ma dobrych wiesci, beta 0.28

Magda
    • vikas Re: w oczekiwaniu na sniezynki!! 25.04.05, 22:25
      Mela wspaniałe wiesci!!!Ogromniaste gratulacje!!!
      Mutantowa daj znać co u Ciebie!
      Piegoosku, Inga trzymamy kciuki cały czas całą trójką!
      • mutantowa bywało lepiej ale nie jest źle ;) 26.04.05, 11:59
        tak jak pisała Magda moja bhcg tylko 0.28 sad czyli praktycznie zero, to był
        wynik z 11dpt, leki nadal biorę, ale do czwartku, zrobie test sikany jak nic nie
        wyjdzie to czekam na @. Posiew zrobiłam juz wczoraj tak aby w razie czego
        podleczyć bakteryjki i zaczynam od początku, znaczy jedziemy po kolejne
        śnieżynki, mamy ich jeszcze 17 sztuk smile ale tym razem poczekamy aż się choć
        troszkę podzielą na szkiełku, bo te które dostałam teraz nie dały rady bo nie
        było czasu, ale teraz poczekamy dla pewności że ładnie sie rozmroziły i zaczęły
        się dzielić choć troszkę, zrobimy oczywiście AH i cierpliwie poczekamy smile
        Znacie mnie już troszkę i na pwno wiecie że ja się łatwo nie poddaję smile

Trzymam za Was kciukaski smile
        magda
        • inga30 Re: bywało lepiej ale nie jest źle ;) 26.04.05, 12:08
          Magdo, myślę ze mozesz być spokojna,ilosć śniezynek wystarczy na pewno na
          jakieś 6-8 transferów, z tego po prostu musi być choć jeden maluszek. O
          niweudanym in vitro można mówić dopiero gdy trzeba zaczynać od początku,
          trzymam kciuki i czekam na dobre wieści. Inga.
          • inga30 Re: bywało lepiej ale nie jest źle ;) 04.05.05, 23:10
            dziewczyny, maj a zieci ciągle na feriach zimowych, jeśli wszystko szczęśliwie
            się potoczy moje wracają w tę sobotę. trzymajcie kciuki za ich rozmrożenie.
            Co u Was?? Inga
            • piegoosek Re: bywało lepiej ale nie jest źle ;) 05.05.05, 09:45
              ja trzymam z calych sil!!!!!!!!!!
              tez juz sie nie moge doczekac wink
              • samanta25 DZIEWCZYNY POWODZENIA 05.05.05, 10:33
                Dziewczyny zabierajcie swoje dzieciaki a ja trzymam za Was kciuki smile)

czekam na cud 41 cykl
                • mala00 Re: DZIEWCZYNY POWODZENIA 05.05.05, 10:55
                  Dziewczyny dawno tu nie zaglądalam,bo sama przeżywalam ciężkie chwile.To dluga
                  historia nie będę się rozpisywać,w każdym razie dopiero teraz mogę cieszyć się
                  ciążą.Musialam zrobić amniopunkcję i po 3tyg oczekiwania mam wynik-zdrowy
                  synek.Kochane,bardzo często o was myślę i bardzo wam dopinguję.Wypatruję was na
                  forum ciążowym.Bardzo wam tego życzę.Moje kochane badźcie dzielne i
                  cierpliwe ,wiem że to najtrudniejsze.Można znieść każdy ból ale najgorsza jest
                  niepewność i czekanie.Wiem coś o tym.Z calego serca was pozdrawiam,przesylam
                  fluidki ciążowe.mala i Synek(najprawdopodobniej Bruno)18tyg. i 6dni.
                  • inga30 Re: DZIEWCZYNY POWODZENIA 05.05.05, 11:03
                    o jak miło ze napisałaś, zastanawialam się co u Ciebie, przykro mi że musiałaś
                    robić amniopunkcje, ale cieszę się że jest ok. i że mozesz się teraz cieszyć
                    maleństwem w brzuchu już bez stresu.
                    Niepewność i czekanie, no właśnie, dopiero teraz po styczniowym ICSI mogę mieć
                    podane mrozaki bo moj organizm strajkował, boje się o rozmrazanie moich 2
                    mrozaczków, jesli będzie ok będę potrzebowała duuuuuużo fluidków. Pozdrawiam.
                    Inga
                    • mala00 Re: DZIEWCZYNY POWODZENIA 05.05.05, 11:08
                      Ingo bądź dobrej myśli.Wiara czyni cuda.Mój lekarz powiedzial mi ,że sukces
                      mojej ciąży zawdzięczam wlaśnie silnej wierze w powodzenie.Ja wierzylam,czulam
                      że tym razem się uda mimo,że wszystkie znaki na niebie mowily co innego.Musisz
                      wierzyć,to polowa sukcesu.Bądź dzielna i nie poddawaj się .Powodzenia dla
                      wszystkich .
                      • inga30 Re: DZIEWCZYNY POWODZENIA 05.05.05, 11:16
                        oj Mała to moze Ty uwierz w moja ciażę skoro Twoja wiara czyni cuda : smile smile smile
                        to juz 4 raz będę niezmącenie wierzyć że się uda smile smile zawsze jak dostaję
                        maluszki do brzucha czuję się absolutnie ciązowo i optymistycznie mimo ze nie
                        mam nawet pół objawu, od czasu do czasu czuję nawet że się udało w naturalnych
                        cyklachsmile smile smile. Masz rację to polowa sukcesu - wiele bym dała za tę druga
                        polowę. Inga
                        • mala00 Re: DZIEWCZYNY POWODZENIA 05.05.05, 18:07
                          No to do twojej wiary dodaję swoją,może coś zdzialamy.
    • inga30 snieżynki w domu!!!! 07.05.05, 13:52
      uffff, no nareszcie, wyczekałam się na nie od stycznia, a dzisiaj trafiły na
      właściwe miejsce, gdzie mam nadzieję zostaną na dobre. Trzymajcie kciuki. Inga
      • piegoosek Re: snieżynki w domu!!!! 08.05.05, 12:03
        trzymam Inga!! trzymam!!!! uda sie!! w koncu musi!!!!
      • mela00 Re: snieżynki w domu!!!! 08.05.05, 16:03
        Ingo, to fantastyczna wiadomość, dbaj o siebie i o Maluszki, ściskam ciążowo,
        przesyłam fluidki i trzymamy za Was kciuki
        mela-4 tydzień na leżąco sad( i Kruszek (rośnie zdrowo)
        • vikas Re: snieżynki w domu!!!! 08.05.05, 16:38
          Melu bedzie dobrze!
          Piegoosku pamietam o Tobie i ciągle czekamy
          na pozytywne wieści sciskając kciuki!!!
          Ingo cieszę się,że Maluchy trafiły na swoje miejsce
          i napewno zostaną bo im będzie cieplutko i milej
          niż tam gdzie przebywały wcześniej!!!
          Czekając na rozwiązanie i uwolnienie się od podwójnego
          "Ładunku" 34/35 tc trzymam kciuki za wszystkie
          przyszłe mamusie,których wysyp bedzie mam nadzieję
          pod koniec maja na nasze święto!!!!
          • tekla12 Re: snieżynki w domu!!!! 08.05.05, 17:28
            Vikas kochana, to prawie już masz maluszki na świecie! Torba do szpitala
            spakowana?
            • mela00 Re: snieżynki w domu!!!! 18.05.05, 20:27
              Ingo, co u Ciebie, czekam z niecierpliwością na wieści, z pewnością będą
              dobre smile))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka