dawida_24 23.02.05, 18:02 Jakie jest działanie plastra Climara. Dzisiaj byłam u gin i kazał mi przykleić pół na dwa dni. Nie wiem w jakim celu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aqulka Re: Climara lek pomóżcie 01.04.05, 00:00 Climara to przezskórny estradiol. Tez dzis dostalam taki plasterek od lekarza, tylko ze mam przykleic caly, na tydzien. Plasterek ten ma dostarczyc organizmowi estradiolu - mi z powodu brania clo i potencjalnych problemow ze sluzowka. Czyli jako element w stymulacji cyklu i uzupelniania pewnych substancji w organizmie. Niestety nie wiem w jakim celu lekarz przepisal Ci ten lek. Odpowiedz Link Zgłoś
dawida_24 Re: Climara lek pomóżcie 01.04.05, 08:13 Nie wiem czy mi ten lek pomógł, czy to tylko zbieg okoliczności, ale udało mi się wtedy zajść. Co prawda poroniłam samoistnie w 5tyg, ale przynajmniej jest jakaś nadzieja, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aqulka Re: Climara lek pomóżcie 01.04.05, 10:14 Ciesze sie, ze ten lek ci pomógł.. szkoda tylko ze na tak krotko Ja niestety jeszcze nigdy nie zobaczylam na tescie dwóch kresek, ale wierze, ze kiedys nadejdzie ten dzien... A czy oprocz plasterka bralas jeszcze jakies leki? Ja biore bromergon (1/2 tabl), clo 5-9 dc po 1 tabletce i mam dostac pregnyl. No i jeszcze ten plasterek... Ciekawe, czy cos z tego wyjdzie, bo pierwszy raz jestem stymulowana, wczesniej bralam tylko folik i luteine... Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Climara lek pomóżcie 01.04.05, 10:20 AQULKA A DUPHASTONU, ALBO LUTEINY NA 2 FAZĘ NIE DOSTANIESZ? Odpowiedz Link Zgłoś
aqulka Re: Climara lek pomóżcie 01.04.05, 10:25 Jeszcze nie wiem.. chyba powinnam dostac.. jutro jade na zastrzyk z pregnylu i wtedy zapytam lekarza Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Climara lek pomóżcie 01.04.05, 10:28 aha myslałam, że nie dał Ci tego pewnie dostaniesz to norma przy CLO nawet w ulotce pisza, zeby wzmacniac 2 fazę powodzenia w staraniach! Odpowiedz Link Zgłoś
dawida_24 Re: Climara lek pomóżcie 01.04.05, 11:09 Zażywałam tylko clo od 3-7dc i później pregnyl, no i raz ten plasterek Odpowiedz Link Zgłoś