emma2000 25.02.05, 15:17 WCZORAJ MIAŁAM DRUGĄ SZCZEPIONKĘ LIMFOCYTAMI MĘŻA ZA DWA TYGODNIE BĘDĘ MIEĆ TEST MRL. CZY KTOŚ WIE CO DALEJ? EMILA. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
judyta10 Re: SZCZEPIONKI LIMFOCYTAMI 25.02.05, 19:34 Ja jestem po szczepieniach limfocytami tylko ,że moj test był po trzech Po teście jeśli wynik będzie przyjazny to można sie starać jeśli nie to doszczepianie ,moje dalsze zalecenia to trzy doszczepiania w ciązy.Gdzie sie sczepiłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
pea_74 Re: SZCZEPIONKI LIMFOCYTAMI 26.02.05, 08:35 Dziewczyny! ile placicie za szczepionki? z jakiego miasta jestescie? i gdzie sie szczepicie? Odpowiedz Link Zgłoś
judyta10 Re: SZCZEPIONKI LIMFOCYTAMI 26.02.05, 14:21 Ja jestem z Żuław ,szczepie sie w Gamecie w Łodzi i płacę 310zł. Odpowiedz Link Zgłoś
sylkam Re: SZCZEPIONKI LIMFOCYTAMI 26.02.05, 18:05 ja szczepiłam się w Łodzi w klinice Gynemed, płaciłam 450 zł za szczepionkę.Szczepiłam się 4 razy (po pierwszych dwóch szczepieniach wynik testu MLR był niezadawalający)i to poskutkowało tzn. wynik testu był ok. Teraz mam pół roku na zajście w ciążę(niestety na razie dwa m-ce starań na nic)i potem doszczepianie się już w ciąży. Czy znacie kogoś komu te szczepienia pomogły ??? Po tym czego naczytałam się na bocianie zaczęłam już trochę wątpić. Pozdrawiam sylkam Odpowiedz Link Zgłoś
tekla12 do sylkam 26.02.05, 21:18 Mnie się udało. Cztery poronienia, w teście MLR kilkanaście % hamowania. Po szczepieniach u prof. Tchórzewskiego bezproblemowo donoszona ciąża. Pozdrawiam serdecznie i życzę podobnego efektu T. Odpowiedz Link Zgłoś
agakra Re: do sylkam 26.02.05, 23:31 już to pisalam, u mnie hamowanie na poczatku grudnia 0 a teraz 57% po colostrum, to jest immunoglobina bydleca. Dzieki temu nie bede musiala miec wlewow immunoglobiny. a lecze sie u Dubrawskiego w W-wie Odpowiedz Link Zgłoś
emma2001 Re: SZCZEPIONKI LIMFOCYTAMI 28.02.05, 12:44 możecie mi powiedzieć czy też miałyście te szczepionki z oba przedramiona po 4 wkłucia? czy miałyście po szczepieniach zaczerwienienia i swędzeni a później przez ok tydzień gulki? Odpowiedz Link Zgłoś
emma2001 Re: SZCZEPIONKI LIMFOCYTAMI 28.02.05, 12:41 cześć, sorki że dopiero teraz. Szczepionki miałam w GYNE-MEDZIE W Łodzi prof. Malinowski. Odpowiedz Link Zgłoś
pola77 Re: SZCZEPIONKI LIMFOCYTAMI 27.02.05, 10:03 A na co są te szczepionki. Przy jakim problemie się je stosuje? Odpowiedz Link Zgłoś
tekla12 Re: SZCZEPIONKI LIMFOCYTAMI 27.02.05, 11:29 pola77 napisała: > A na co są te szczepionki. Przy jakim problemie się je stosuje? Szczepienia stosuje się przy wczesnych poronieniach i stwierdzonych nieprawidłowościach immunologicznych (najczęściej testami MLR i CBA). Odpowiedz Link Zgłoś
pea_74 Re: SZCZEPIONKI LIMFOCYTAMI 27.02.05, 12:27 Dziewczyny nie wiem czy czytalyscie o moich wynikach badan z immunologii ale ja mialam wynik MLR - 59%. Czy ktoras z was miala podobny wynik? Czekam na wtorek i wtedy wam cos napisze! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś