Dodaj do ulubionych

histeroskopia-pytanie

06.03.05, 21:35
dziewczyny, czy na histeroskopię mogę jechać do kliniki sama, czy będę mogła
po niej prowadzić samochód z powrotem? czytałam że badanie jest krótkie i
narkoza też, ale w novum robią je i tego samego dnia i odsyłają do domu, a na
Starynkiewicza proponowano mi tygodniowy pobyt i nie wiem czy przygotować się
na kilka dni przerwy w pracy, czy wystaczy jeden , no i czy mąz może jechać w
zaplanowaną delegacje, czy raczej ma ją sobie odplanować?
Obserwuj wątek
    • tekla12 Re: histeroskopia-pytanie 06.03.05, 21:52
      To zależy głównie od rodzaju znieczulenia. Właśnie wysłałam ci maila T.
      • inga30 Re: histeroskopia-pytanie 06.03.05, 22:20
        Dzieki, zdezorientowałam się bo jednak między tygodniem , a dniem na ten sam
        zabieg jest zasadnicza różnica. Tez wysłałam ci maila.
        • piegoosek Re: histeroskopia-pytanie 06.03.05, 22:58
          witaj Ingo! ja po histero czulam sie nienajlepiej, pewnie faktycznie wszystko
          zalezy od znieczulenia! ja mialam pelne! maz byl ze mna i zabral mnie do domu
          po wszystkim... sama nie dalabym rady wrocic... dodatkowo strasznie bolal mnie
          brzuch - czulam skurcze macicy! ale moze tez dlatego, ze "cos" tam mialam
          robione smile bo za drugim razem, ktory byl w zasadzie tylko diagnostyczna
          histero, juz mnie tak nie bolalo!
          pozdrowionka!
          • inga30 Re: histeroskopia-pytanie 06.03.05, 23:02
            piegoosku, mam wielką nadzieje że on będzie tylko diagnostyczna, ale nigdy nie
            wiadomo, jeśli będzie ok. to w następnym cyklu planuję powrót śnieżynek z
            bardzo już długiego zimowiska ( siedza w tej lodówie od 24 stycznia smile, a Twoje
            kiedy wracają?
            • piegoosek Re: histeroskopia-pytanie 07.03.05, 10:15
              najprawdopodobniej wracaja za okolo m-c dopiero, w zeszly wtorek pecherzyk mial
              16mm, mysle, ze owu byla w czwartek/piatek - 3/4 marzec, wiec mam jeszcze ponad
              miesiac do wyjazdu po sniezynki smile
              troche dlugo... ale czekam cierpliwie smile
              mam nadzieje, ze histero nic u Ciebie nie wykaze!! i pojedziemy razem po nasze
              dzieciaczki smile ktory masz dc? wszystko wrocilo u Ciebie do normy po stymulacji?
              bo u mnie wydaje sie, ze jest oki smile
              sciskam cieplutko!!
              • inga30 Re: histeroskopia-pytanie 07.03.05, 11:24
                piegoosku dziś 2 dzień cyklu, histeroskopia w przyszłym tygodniu. Mam za sobą
                pierwszy pełny cykl po stymulacji - nie było najlepiej bo od razu w tym cyklu
                nie pękł pęcherzyk i powstała torbielka , ale mam nadzieję że się wchłonie. Jak
                widac mamy ok 2 tygodnie różnicy. Ściskam. Inga
                • piegoosek Re: histeroskopia-pytanie 07.03.05, 13:48
                  no to troche sie miniemy smile) wiesz, ze jezeli nic nie bedza Ci robic podczas
                  histeroskopii, to tez bedziesz mogla normalnie podchodzic do mrozaczkow... smile
                  ja tak mialam przed ivf smile zobaczysz, wszystko bedzie oki!! chociaz czasem
                  czlowiek chcialby, aby w koncu cos znalezli smile ja np. mialam jakies malutkie
                  zrosty w macicy, dokladnie tam, gdzie powinien zagniezdzac sie zarodek... kto
                  wie, czy to nie byl powod?
                  sciskam!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka