Dodaj do ulubionych

I co dalej robić...

20.03.05, 17:43
I co dlaej mam robić dralam CLO, Estrofem, Duphaston i nic z tego przyszla
mala niespodziewna.I co dalej... Brać dalej leki? Czy nic nie robić. Do
lekarza te nie chce mi sie isc, ale chyba tzeba sie wybrac, nie wiem juz
stracilam wszelka nadzieje na powodzenie.Pomóżcie. Dordzcie.
Obserwuj wątek
    • pszczolka2 Re: I co dalej robić... 20.03.05, 18:03
      Dlaczego tak się załamujesz...?
      Ja też brałam kilka cykl z clo + duphaston i nic.
      Poszłam do lekarza, wysłał mnie na hsg, okazało się, że jajowody niedrożne, a
      więc jak mogło pomóc.
      Potem laparo i dopiero teraz wiem tak naprawde co Mi jest.
      Trzeba się wybrać do lekarza i on pewnie dalej będzie wiedział co robić, a jak
      nie, to trzeba samemu zasugerować kilka rzeczy.
      Jak to dopiero początek, to głowa do góry, wszystko się jakoś ułoży.
      Trzeba zbadać hormonki i do przodu, będzie dobrze, napewno. Powodzenia.

Pozdrawiam,Ola
      33 cykl starań (w tym trzeci "odpoczynkowy"smile
    • lidek0 Re: I co dalej robić... 21.03.05, 07:30
      A ile cykli to brałaś? Ja łykałam ok 6 i też nic, po odstawieniu udało się.
      • kmalczyk Re: I co dalej robić... 21.03.05, 08:53
        biore pierwszy cykl i nie wiem czy sama mam brac dalej czy odpuscic sobie juz
        na dobre i czekac co bedzie dalej. dzwonilam zeby zrobic HSG ale trzeba mniec
        szczepienia na żoltaczke i nikt oczywiscie mi nie powiedzial, wiec nie bede
        chyba wogule robic i czekac, ale ile to potrwa.... Jestem juz zniechecona
        wszystkim ,samemu trzeba sie domyslac we wszystkim ,szok.
        pozdrawiam wszystkich cieplutko.
        • lidek0 Re: I co dalej robić... 22.03.05, 07:32
          Ale leki przepisał Ci lekarza i chyba powiedział jak długo masz je brać. Żadko
          się zdarza, żeby od razu dały efekt. Dlaczego samemu masz się wszystkiego
          domylśać, o czym rozmawiasz ze swoim ginem na wizytach? Ja swoją pytałam o
          wszystko, na każde pytanie odpowiadała i przy stymulacji określała jak długo
          mam brać leki, kiedy monitorowanie. A jak monitoring wygląda u Ciebie. Nie
          obraź sie, ale albo masz nienajlepsezgo lekarza, albo sama za mało pytasz.
          Skoro przepisuje leki to powinnaś zapytać ile cykli będziesz je brac a jak nie
          pomogą to co dalej.
    • wiki1976 Re: I co dalej robić... 21.03.05, 09:39
      Kto ci powiedział,że na HSG trzeba mieć szczepienie przeciw żółtaczce?ja byłam
      trzy dni w szpitalu na HSG i rzadnego szczepienia oprócz badań które zrobiono
      mi na miejscu nie miałam.
      Pozdrawiam
      • kmalczyk Re: I co dalej robić... 21.03.05, 21:48
        lekarz mi powiedzial ze trzeba miec szczepienie bo jak nie bede miala to jak
        sie zaraze to szpital nie bedzie za to odpowiedzialnosci ponosil...A ja nie
        chce sie zarazic tym wszystkim.I tak juz mam dosyc wszystkiego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka