Dodaj do ulubionych

Intermedica

22.03.05, 10:10
Co myślicie o programie Intermedici "Pakiet - płacisz za sukces". Cena za IVF
też jest przystępna i do tego gwarancja, że jak pójdzie coś nie tak, to
oddadzą kase. Tylko zastanawiam się czy ta Klinika jest dobra w tym co robi?
Obserwuj wątek
    • laura771 Re: Intermedica 22.03.05, 10:34
      Słyszałam bardzo złe opinie o tej pseudo-klinice. Oczywiscie na pewno są ludzie
      którym się udało tam zaciązyc, ale to chyba kwestia szczęscia i przypadku.
      Rozmawiałam z dziewczyną, która tam się zgłosiła z męzem. Zaproponowali
      inseminacje bez ŻADNYCH badań, ani drożności jajowodów, ani badań hormonalnych.
      Dali leki na stymulację, zrobili inseminacje, za którą skasowali 1000zł (w
      innych klinikach jest taniej). Efekty były takie, że ciąży niet, tylko 4
      miesiące trzeba było czekać, aż po tej stymulacji zniknie powstała torbiel - to
      już w innej klinice oczywscie.

• karolciaprzybylska Re: Intermedica 22.03.05, 20:14
        jak najdalej od tej kliniki!!!!!moja lekarka rodzinna była na roku z jednym z
        lekarzy I wystawiła taką opinie, że nawet jakby mi dopłacali to bym tam nie
        poszła
    • mamma-kasia Re: Intermedica 23.03.05, 22:54
      Miałam wykonane w Intermedice IVF - udało się za pierwszym razem. Kiedy
      pierwszy raz tam trafiłam lekarz obejrzał zdjęcia z HSG i zaproponował
      laparoskopię, na którą sie zdecydowałam. Moi wczesniejsi lekarze twierdzili, że
      jajowody są drożne, a okazało się, że miałam zrośniety jajowód i jajnik.
      Zaproponowano mi różne rozwiązania IUI odradzano, zaproponowano IVF. Wróciłam
      do domu przemyslałam temat, porozmawiałam ze swoim lekarzem i zdecydowliśmy się
      z mężem na IVF(przyczyna mojej niepłodności nie jest do dziś znana, mąż i ja
      mialiśmy książkowe wyniki. Od kilku miesięcy mam internet i czytałam rózne
      opinie na temat kliniki. Mi się udało i polecam. Zabieg miałam wykonywany w
      kwietniu 2003r. i z tego co wiem zmieniła się od tego czasu obsada. Mi pomógł
      tak czesto krytykowany dr Żak i nie zapomnę Go nigdy. Nie jestem wielką
      zwolenniczką tej kliniki, bo byłam tam kilka razy (zadowolona byłam z wizyt).
      Na poczatku ciązy zawsze mogłam zadzwonic do lekarza czy pielęgniarki. Telefon
      po 23 nie był dla doktora problemem.
      Nie zapomnę słów, które usłyszałam od doktora po USG, które wykazało ciążę:
      niech Pani brzuch będzie reklamą nie naszej kliniki ale zabiegów wspomagania,
      które wielu parom moga dać wielkie szczęście
      pozdrawiam
      Kasia z 15-miesięcznym Synkiem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka