magdamajewski 17.04.05, 17:49 Jak sie czujesz? Trzymam kciuki, zeby oba zarodeczki z Wami zostaly przez nastepne 9 miesiecy!!! Ja juz odliczm dni do mojego stymulowania. Dzis 3 dzien na tablekach any. Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mutantowa Re: MUTANTOWA JAK TWOJE MALENSTWA??? 17.04.05, 22:07 Och musze powiedzieć, że czuję się rewelacyjnie mam w brzuszku 5 i 3 komórkowca oba naciete (AH), jestem 4 dni po transferku i na razie jest ok, nie szaleje, nie szukam objawów. Choć mam strasznie wzdęty i obolały dół brzuszka??? ciekawe czy to normalne podczas transferu mrozaczkowego?? to moje pierwsze podejście i szczerze mówiąc za wiele to ja nie wiem co i jak, a może to i lepiej. No to zostało ci jeszcze kilka dni, czas szybko leci zobaczysz, ja nim sie obejrzałam juz byłam po stymulacji pozdrawiam cieplutko Magda Odpowiedz Link Zgłoś
inga30 Re: MUTANTOWA JAK TWOJE MALENSTWA??? 18.04.05, 10:13 Magdo, trzymam za ciebie kciuki, ból brzuszka normalny, mam nadzieję że za parę dni będziemy swiętować Twój sukces. Buziaki. Inga PS: Moje mrozaki powinnam dostac za jakieś 3 tygodnie - w pierwszej polowie maja. Odpowiedz Link Zgłoś
mutantowa Re: MUTANTOWA JAK TWOJE MALENSTWA??? 18.04.05, 10:40 Inga30 super trzymam kciukaski magda Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: MUTANTOWA JAK TWOJE MALENSTWA??? 18.04.05, 12:52 czesc dziewczynki!! coraz lepiej nam idzie ja rowniez niedlugo odbieram swoje mrozaczki Ingo jakis tydzien przed Toba, ale to sie dopiero okaze trzymam kciuki za obie Magdy i za nas!! pozdrawiam cieplutko!! Odpowiedz Link Zgłoś
tekla12 Re: MUTANTOWA JAK TWOJE MALENSTWA??? 18.04.05, 12:56 Kciuków do trzymania zaczyna mi brakować. Dobrze się składa, że będą potrzebne w nieco innych terminach. Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: MUTANTOWA JAK TWOJE MALENSTWA??? 18.04.05, 13:17 tekla12 napisała: > Kciuków do trzymania zaczyna mi brakować. Dobrze się składa, że będą potrzebne > w nieco innych terminach. DDD lepiej w ogole nie puszczac, bo nie ma kiedy Odpowiedz Link Zgłoś
magdamajewski Re: MUTANTOWA JAK TWOJE MALENSTWA??? 18.04.05, 15:40 ja to juz etatowo trzymam kciuki, az mi sie sine zrobily . Mam nadzieje, ze ja sie swojego transferku doczekam gdzies w polowie Maja. Oby wiosna byla nasza!!! Magda 4 dzien tabletek any. Odpowiedz Link Zgłoś
vikas Re: MUTANTOWA JAK TWOJE MALENSTWA??? 18.04.05, 16:16 Dołączam swoje kciukaski i swoich Maluszków również. Teraz będę zaglądać częściej i kibicować Wam dziewczyny!!! Musi się udać bądzcie dzielne! Odpowiedz Link Zgłoś
mutantowa Re: MUTANTOWA JAK TWOJE MALENSTWA??? 18.04.05, 16:40 fajnie wiedzieć ze tyle osób kibicuje Ja zaczynam szaleć, dziś 5dpt i chciałam sobie juz testa kupić, ale sie powstrzymała, pewnie bym nie wyrobiła i w 7 dniu go zrobiła jak nie jutro hihi Oczywiście objawy są piękne, wzdety brzuch, swedzące sutki, zgaga, senność taka, że w pracy nad fakturą opadła mi głowa i apetyt wilczy, właśnie arbuza zagryzłam ogórkiem małosolnym, ale to akurat robię codziennie pozdrawiaczki magda Odpowiedz Link Zgłoś
mela00 Re: MUTANTOWA JAK TWOJE MALENSTWA??? 18.04.05, 17:18 Magdo, wytrzymaj jeszcze trochę z testowaniem, po 10 dniu od ET może powinno być już widać (pod światło i po pół godzinie, hihihi, to własne doświadczenie przemawia i wiedza od innych zaciążonych po ivf i po mrozaczkach), nieustająco trzymam kciuki za Ciebie i zaraz potem za Piegooska i za Ingę, och dziewczyny, ale będzie fajnie z Maluchami w brzuchu, nie mogę się już Was doczekać )) sypię fluidkami ciążowymi odśnieżynkowymi jak z rękawa!!! Magdao, objawy masz całkiem niezłe, korelacja między arbuzem i małosolnym nie sprawiła mi szczególnej przyjemności, ale za to rozbawiła )) mela Odpowiedz Link Zgłoś
niunia90 Re: MUTANTOWA JAK TWOJE MALENSTWA??? 18.04.05, 18:22 Dziewczyny, za wszystkie trzymam mocno kciuki i tym razem muszą być same dobre mowinki!!! Dziś 3 dc, od wczoraj CLO i pierwsza IUI ok. 29-30 kwietnia. Bardzo się boj, ale nie samej IUI tylko rozczarowania, jeśli się nie uda. Choć staram się tak nie myśleć, nawet książkę "Potęga podświadomości" czytam. Wiem też, że będziecie trzymać kciuki za mnie i od razu cieplej koło serducha mi się robi. Pozdrawiam Was i czekam na DOBRE wiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
mela00 Re: MUTANTOWA JAK TWOJE MALENSTWA??? 21.04.05, 20:38 Niunia, trzymamy kciuki, myśl pozytywnie a nie o rozczarowaniu ) Odpowiedz Link Zgłoś
magdamajewski CO SIE DZIEJE Z MUTANTOWA? 22.04.05, 00:21 nie odzywa sie, ktos wie co u niej? Moze ze szczescia szaleje i juz nie ma dla nas czasu Magda Odpowiedz Link Zgłoś
mutantowa Re: CO SIE DZIEJE Z MUTANTOWA? 22.04.05, 09:43 tak, z jakiego szczęścia mam na razie doła giganta i wysiadam powoli nerwowo Dzis 8dpt, albo 9dpt, zalezy jak kto liczy, czy od dnia transferu czy dnia nastepnego, oczywiscie rano zrobiłam testa i jedna wielka krecha więc na bete nie ide bo nie ma po co moze w poniedziałek, objawy poszły w las, plamienia też już nie ma , ogólnie chyba kiepsko No nic miłego WAm kochane nie jestem w stanie napisać, no może tylko tyle, że gdzieś tam głęboko mam jeszcze odrobinke nadzieji, bo ja pewnie za szybko bym wszystko chciała, ale tak raz ten jeden raz chciałabym coś dostac bez łaski odrazu magda Odpowiedz Link Zgłoś
inga30 Re: CO SIE DZIEJE Z MUTANTOWA? 22.04.05, 10:24 Magda, licząc od dnia następnego to 8dpt, za wcześnie na test sikany, ale w ogóle mnie nie dziwi że go zrobiłaś. Ja przy 1 transferze zrobiłam w 7dpt!! Zamiast się denerwowac leć może na betę bo ona będzie wiarygodna. Nadal trzymam kciuki. Inga PS:masz zdaje się jeszcze zapas maluszków??? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa778 Re: CO SIE DZIEJE Z MUTANTOWA? 22.04.05, 10:37 laski, mam dwa pytanka co to jet "beta" i co ta sa "mrozaczki". nie za bardzo potrafie operowac tymi zwrotami po pl. dzisiaj mialam usg. mam podobno duzo pieknych pecherzykow. we wetorek pobiora mi je, no i we srode transferek. ojej, to juz 3 raz. mam nadzieje, ze sie w koncu uda. za wszystkie was trzymam kciuki. badzmy dzielne i nie dajmy sie zwariowac!!! ps. robicie przytulanka po transferku? ja sie do tej pory balm, ale moze to byl moj blad pa Odpowiedz Link Zgłoś
inga30 Re: CO SIE DZIEJE Z MUTANTOWA? 22.04.05, 11:06 beta to betaHCG - hormon który w okreslonym stężeniu we krwi wskazuje ciaże, najszybsza metoda i najpewniejsza , aby sprawdzić czy jesteś w ciąży. Z pięknych pęcherzyków powstana piękne zarodki - do Twojej macicy trafia 2 lub 3 reszta zostanie zamrozona i to wlaśnie będą mrozaczki, gdyby sie nie udało mozna je odmrażać i podawac w nastepnyh cyklach. Przytulanka po transferku lekarze pozwalają. Odpowiedz Link Zgłoś
magdamajewski Re: CO SIE DZIEJE Z MUTANTOWA? 22.04.05, 15:14 Madzia, Spokojnie (wiem, latwo mowic)odczekaj do 10 dnia i wal na beta. Testy sikany na pewnow byl bledny. Buzka Magda Odpowiedz Link Zgłoś
magdamajewski MUTANTOWA 22.04.05, 15:15 Madzia, Spokojnie (wiem, latwo mowic)odczekaj do 10 dnia i wal na beta. Testy sikany na pewnow byl bledny. Buzka Magda Odpowiedz Link Zgłoś
mutantowa Re: MUTANTOWA 22.04.05, 15:43 dzięki dziewczynki :x) buziaczek dla WAs. Jakoś chwilowo jestem spokojna, w domu tyle pracy, więc robię wiosenne wywalanie z szaf, rany czyłowiek to straszny zbieracz W poniedziałek zrobię badanko z krwi, testy sobie daruje, no chyba ze po pozytywnej becie, bo to tak miło jak II kreseczki się zobaczy Ja za WAs tez trzymam kciukaski i jak bedzie z czego to masę wirusków ciążowych przeslę magda Odpowiedz Link Zgłoś
magdamajewski Re: MUTANTOWA 23.04.05, 16:13 tylko daj zanc jaknajszybciej. Ja jak tylko zajade z rana do pracy to szukma wiadomosci od Ciebie w postaci "bede mama" albo cos podobnego. Ja przadki to zrobilam 3 tygodnie temu. Mezulek tylko latal ze smieciami caly dzien, az nie moglam uwierzyc ze tyle zlomu mielismy w domu. Magda Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: MUTANTOWA 23.04.05, 20:23 Magda! czekamy na dobre wiesci!!! piesci z kciukami mam cale pobielale!! tak bardzo bym chciala, aby nam wszystkim w koncu sie udalo!!!!!!!!!!!!! sciskam Cie mooocno!! Odpowiedz Link Zgłoś
mutantowa Re: MUTANTOWA 23.04.05, 21:05 normalnie się wzruszyłam kochane jesteście och ja też bym chciała aby nam wszystkim się udało Oczywiście jak teścik wyjdzie zaraz dam znać, choć dla mnie II kreseczki to bedzie początek kolejnej długiej drogi, której bardzo się boję a o którą tak wakczę. buziaki magda Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Magda! 24.04.05, 20:15 tylko daj jutro znac!! my tu czekamy na te super wiesci!! nie zawiedz nas ) Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek_sadelko Re: Magda! 25.04.05, 16:17 mutantowa napisała: > bhcg - 0.28 qrwa mac!((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
magdamajewski No i nastepna dopchala sie do poczatku kolejki!! 25.04.05, 16:39 Gratulacje!!!!!! Mam nadzieje, ze za miesiac tez tak bede sie cieszyla. Wszystkich trzymajacych kciuki za Magde prosze to trzymanie teraz kciukow za druga Magda Pozdrowienia Magda Odpowiedz Link Zgłoś
inga30 Re: No i nastepna dopchala sie do poczatku kolejk 25.04.05, 16:44 mutantowa , baaaaardzo mi przykro, napisz czy masz mrozaki i ile, nadal trzymam kciuki za Ciebie, pamiętaj że to loteria na której jest max 30% szans, spróbuj się za bardzo nie dołowac. ściskam Inga Odpowiedz Link Zgłoś
magdamajewski bardzo przepraszam- pomylilam sie 25.04.05, 17:21 zle spojrzalam na twoj bete myslalam ze to bedzie dzidzia. Dziewczyny maja raca- powtorz bete. Odpowiedz Link Zgłoś
thintalle_lalaith Re: Magda! 25.04.05, 16:59 mutantowa napisała: > bhcg - 0.28 ooooh(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek :((((((((((((((((((((((((((( 26.04.05, 12:23 strasznie mi przykro!!!!!!! trzymaj sie!! moze ten nastepny raz bedzie lepszy... widocznie jeszcze nie czas na nas... wiem, ze to przykre, ale ja wierze, ze i nam sie w koncu uda!! zobaczysz!! jeszcze i my bedziemy kiedys szczesliwe!! sciskam mooocniusio!! Odpowiedz Link Zgłoś
mutantowa Re: :((((((((((((((((((((((((((( 26.04.05, 15:58 Dzięki kochane to że jesteście i myślicie jest bardzo pocieszające, bo rozumiecie wszystko doskonale i nic tłumaczyć nie trzeba Ja zbieram siły teraz na nowe starania, jutro jeszcze raz zrobie badanie ale tak tylko aby spokojnie leki odstawić, posiew będzie już w czwartek, mam nadzieję, że nic nie wyskoczy wstrętnego, co trzeba bedzie długo leczyć. Teraz czekam na @ i zaczynam nowy cykl z nowa nadzieją, ale chyba na bardzoej spokojnie niż teraz, bo nerwy mi czasami puszczały. Mam tylko nadzieję, ze mogę spokojnie po kolejne mrozaczki pojechać, bez jakiś dziwnych przerw, cykl mam na progynowie więc o owu nie musze się martwić tylko endo ładnie podchodować bo teraz nie było za piękne tylko 7.5mm. Trzymam za was kciukaski magda Odpowiedz Link Zgłoś
magdamajewski Magda- na pewno sie uda 26.04.05, 16:16 Statystyki mowia, ze drugie ivf jest trafne! Odpowiedz Link Zgłoś
inga30 Re: Magda- na pewno sie uda 26.04.05, 16:18 magdzie się uda pierwsze! liczy sie do ostatniego transferu! Odpowiedz Link Zgłoś
inga30 Re: MUTANTOWA JAK TWOJE MALENSTWA??? 04.05.05, 23:04 magda, co u ciebie, kiedy przyjmujesz następne maluchy? Odpowiedz Link Zgłoś
mutantowa Re: MUTANTOWA JAK TWOJE MALENSTWA??? 05.05.05, 16:03 A u mnie dobrze wszystko , dzieki Inguś za pamięć czekam sobię dzielnie, relaksuje sie , odpoczywam, bo kolejne podejście do mrozaczków będzie spokojne i opanowane, a nie tak jak teraz szał ciał i testy od 5dpt wcinam orzechy popijam winkiem i grzecznie czekam na moje majowe kruszynki Oczywiście jak zaciążę to pierwsze się kochane o tym dowiecie, bo dopiero wtedy będą mi potrzebne Wasze ciepłe słowa i kciukaski buziaki magda Odpowiedz Link Zgłoś
inga30 Re: MUTANTOWA JAK TWOJE MALENSTWA??? 05.05.05, 16:14 magda jesteś rekordzistką ja za pierwszym transferem zrobiłam test w 7 dniu, potem 2 transfery na spokojnie i bez testowania , a teraz sama nie wiem co by tu jeszcze dodac za element żeby w końcu się udało. Chyba będę leżeć, bo tego mi się jeszcze nie udało zrobić. Pozdrawiam. Inga Odpowiedz Link Zgłoś
mutantowa Re: MUTANTOWA JAK TWOJE MALENSTWA??? 05.05.05, 17:26 hihi ja jeste w goracej wodzie kąpana dosłownie ale mnie jakoś to robienie testów odstresowywało dziwne ale prawdziwe. Och ja też leżeć nie mogłam, nosiło mnie po wszystkich scianach, a po transferku bach do samochodu i do domu, ale po kolejnym transferku zostaniemy jeden dzień w Wawie, tak dla świętego spokoju. Inguś a ty na jakim jesteś teraz etapie?? magda Odpowiedz Link Zgłoś
inga30 Re: MUTANTOWA JAK TWOJE MALENSTWA??? 05.05.05, 17:55 gorącym jutro wieczorem rozmrażanie, w sobote telefon czy się udało i transer. Mam tylko 2 mrozaki więc posyłam wich stronę wiele ciepłych mysli zeby przetrwały powrót z bieguna, poprzednie się rozmrozily ladnie więc mam nadzieję ze te tez.trzymaj kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
mutantowa Re: MUTANTOWA JAK TWOJE MALENSTWA??? 05.05.05, 18:06 och pewnie że trzymam kciukaski mocno z całych sił A czy twoje mrozaczki po rozmrozeniu zaczynają sie dzielić? bo ja ostatnio dostałam dwa ale zaden sie nie podzielił na szkiełku a 4 rozmrożone kilka godzin wcześniej sie rozpadły buuu Teraz chcę poprosić abyśmy poczekali z transferkiem tak długo jak się da, aż któryś pokaze ze sie dzieli, bo pewności szczerze mówiąc to ja nie mam ,że te dwa które dostałam sie zaczęły dzielić, zdaje mi się że się rozpadły tylko w brzuszku, bo były zbyt krótko na szkiełku. To chyba wydaje się logiczne?? hmmmmm magda Odpowiedz Link Zgłoś
inga30 Re: MUTANTOWA JAK TWOJE MALENSTWA??? 05.05.05, 18:14 w ubiegłym roku po I ICSI zostały mi 2 i ładnie sie dzieliły, teraz tez mam tylko 2 i zobaczymy - rozmrazanie wieczorem - co znich rano będzie. Jak je ostatnio widziałam ( w styczniu) miały 8 i 6 komórek . Podobno jak sądobre to najlepiej jak jak najszybciej trafią do brzuszka tam mają optymalne warunki, nie wiadomo przecież czy się nie dzielily dalej czy nie bylo zagnieżdżenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mutantowa Re: MUTANTOWA JAK TWOJE MALENSTWA??? 05.05.05, 18:57 no nie wiadomo jak one dalej działały, miałam krwawienie ok 7dpt ponoć to implantacyjne, ale guzik nic nie wyszło były 5 i 3 komórkowe oba z AH och szkoda ze to taka wielka niewiadoma, niczego nie można być pewnym Trzymam kciukaski, niech Twoje maleństwa ślicznie sie rozmrożą, a ja depcze ci po piętach i poszalejemy razem buziaki Odpowiedz Link Zgłoś