Dodaj do ulubionych

ILE TRWA CAŁE INVITRO OD ZASTRZYKÓW DO TRANSFERU

26.04.05, 10:59
WITAJCIE KOCHANE DZIEWCZYNKI MAM DO WAS PYTANKO A MIANOWICIE ILE TRWA CAŁY
CYKL INVITRO POCZĄWSZY OD ZASTRZYKÓW POTEM PRZEZ PUNKCJE I SKOŃCZYWSZY NA
TRANSFERKU? NURTUJE MNIE TO PYTANIE PONIEWAŻ JUTRO MAM DOSTAC PIERWSZY
ZASTRZYK Z DECAPEPTYLU A JUŻ NIEMOGE SIE DOCZEKAĆ KIEDY BĘDZIE PUNKT
KULMINACYINY CZYLITRANSFEREK TAK BARDZO BYM CHCIAŁA JUZ MNIEC TO ZA SOBA
PROSZE WAS POMÓŻCIE magda
Obserwuj wątek
    • vikiko Re: ILE TRWA CAŁE INVITRO OD ZASTRZYKÓW DO TRANSF 26.04.05, 22:29
      zależy od podatności na stymulację i od stanu zdrowia od 3 tygodni do kilu m-cy
      • magdamajewski Re: ILE TRWA CAŁE INVITRO OD ZASTRZYKÓW DO TRANSF 27.04.05, 01:40
        ja jade dlugim protokotem, ktory powinien potrwac ok 7 tygodni, krotki to chyba
        ok 3 w zaleznosci jak reagujesz na stymulacje.
        Magda
    • kwiatek-21 Re: ILE TRWA CAŁE INVITRO OD ZASTRZYKÓW DO TRANSF 27.04.05, 10:03
      Dzieki za wiadomości lepsze to niz nic nie moge sie doczekać dlatego tak
      wypytuje chciała bym mniećjuż to za soba ale perspektywa że może to trwać nawet
      kilka miesiecy troche mnie załamała to mój pierwszy raz i troche się boje
      pozdrawiam was serdecznie i czekam na jakieś nowe wiadomości
      • ewa778 Re: ILE TRWA CAŁE INVITRO OD ZASTRZYKÓW DO TRANSF 27.04.05, 10:19
        kwiatek, no co ty. nie boj sie. to bardzo piekny czas. biust ci urosnie od
        hormonkow i jestes w lepszym nastroju. nie badz taka szybka, cierpliwosci.
        zobaczysz, uda sie. nam wszystkim sie uda. to bedzie rok ciazy!
        • kwiatek-21 Re: ILE TRWA CAŁE INVITRO OD ZASTRZYKÓW DO TRANSF 27.04.05, 10:22
          Ewo dziekuje za miłą odpowiedz ale z tym biustem to mie troche załamałaś
          jeszcze większy przecież mi kręgosłup pęknie od cięzaru dych bombowców a tobie
          duzo urósł
          • ewa778 Re: ILE TRWA CAŁE INVITRO OD ZASTRZYKÓW DO TRANSF 27.04.05, 10:26
            biust staje sie taki jedrniejszy.mi za pierwszym( nieudanym)podejsciem urosl
            bardzo mocno, o rozmiar do dwoch na pewno, ale potem zmalal totalnie. byl
            mniejszy, niz stan wyjsciowy. za drugim razem, takze nieudanym nie zauwazylam
            wiekszych zmian.
            wlasnie przed minutka dowiedzialam sie, ze mam 8 embrionkow. w piatek
            transferek. dzwonie do m.
            pa
        • kwiatek-21 Re: ILE TRWA CAŁE INVITRO OD ZASTRZYKÓW DO TRANSF 27.04.05, 10:23
          A duzo sie tyje od chormonów jestem ciekawa? a ty duzo przytyłas
          • ewa778 Re: ILE TRWA CAŁE INVITRO OD ZASTRZYKÓW DO TRANSF 27.04.05, 10:28
            nie przytylam
            • kwiatek-21 Re: ILE TRWA CAŁE INVITRO OD ZASTRZYKÓW DO TRANSF 27.04.05, 10:31
              To zycze powodzenia i trzymam kciuki za małe robaczki żeby sie wszystko
              przyjeło tak jak trzeba a powiedz mi ile razy podchodziłaś do IVF
              • izolda76 Re: ILE TRWA CAŁE INVITRO OD ZASTRZYKÓW DO TRANSF 27.04.05, 11:41
                czesc,
                ja wczoraj zaczęłam brac Gonal, mam krótki protokól i starsznie się boję.
                A wy gdzie podchodzicie do In Vitro.
                • kwiatek-21 Re: ILE TRWA CAŁE INVITRO OD ZASTRZYKÓW DO TRANSF 27.04.05, 11:45
                  Hej ja własnie dzisiaj jade do lekarza na pierwszy zastrzyk z decapeptylu i
                  nietyle co sie boje ale nie moge już sie doczekać zeby mnieć to za sobą. Ja sie
                  lecze u dr. Rokickiego w INVIMEDZIE na rakowieckiej a ty
                  • izolda76 Re: ILE TRWA CAŁE INVITRO OD ZASTRZYKÓW DO TRANSF 27.04.05, 11:50
                    czesc ja w Poznaniu
                    a zastrzyk z Gonalu zrobiłam sobie wczoraj sama
    • kwiatek-21 Re: ILE TRWA CAŁE INVITRO OD ZASTRZYKÓW DO TRANSF 27.04.05, 15:32
      słuchajcie jestem już po wizycie u doktorka jest mi lżej na wątrobie zaczełam
      już długi protokół i dzisiaj własnoręcznie wykonałam sobie zastrzyk z
      decapeptylu i powiem wam coś jeszcze jestem z siebie bardzo dumna bo przed
      wizyta strasznie sie bałam ale teraz wiem ze nie było czego całuski dla
      wszystkich starających sie oby ten rok był obfity w ciężarówki w postaci nas
      buziaki Magda
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka