angieblue26 24.05.05, 19:35 Fsh 9.7 m/iui lh 3.8 m/iui estradiol 44 Bardzo Was prosze o pomoc w interpretacji... Z gory dziekuje, Ola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angieblue26 Nie podalam jednostek.. 26.05.05, 13:31 Fsh 9.7 m/iui lh 3.8 m/iui Estradiol 44 pg/ml ( 161 pmol/l) Moze ktoras z Was wie jak zinterpretowac te wyniki ? To moje pierwsze badania od czasu poronienia.. Dziekuje z gory, Ola Odpowiedz Link Zgłoś
grazyna73 Re: Nie podalam jednostek.. 27.05.05, 18:50 www.diagnostykalab.pl/pacjent/bad_specjalistyczne/alfabet_spis.htm Wszystkie wyniki w normie, choć FSH znacznie większe od LH może świadczyć o niedomodze lutealnej, ale w cale nie musi tak być. Gdzieś czytałam, że FSH 9-12 może świadczyć o jakieś rezewie jajników, ale nie jestem pewna. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
beatrice73 Re: Wyniki w 4 dc... 26.05.05, 14:10 czesc olu niestety nie jestem dobra w interpretowaniu wynikow wiec ci nie pomoge, ale pewnie znajda sie dziewczyny dla ktorych to pestka... pamietam cie z marcowej iui, bylas chyba jedyna ktorej sie udalo, przykro mi z powodu poronienia, ale skoro sie udalo za pierwsyzm razem to na pewno niedlugo znow bedziesz sie cieszyc fasoleczka czego serdecznie ci zycze pozdrawiam, bea Odpowiedz Link Zgłoś
angieblue26 Re: Wyniki w 4 dc... 26.05.05, 14:15 Dziekuje, Bea Pomalutku dochodze do siebie i dojrzewam do nastepnych staran Pozdrawiam serdecznie i zycze szybkiego doszukania sie II na tescie ) Ola Odpowiedz Link Zgłoś