Dodaj do ulubionych

ginekolog ze Sląska

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.02, 18:19
Mam pytanie czy któraś z dziewczyn leczyła się u prof.Skałby z Zabrza?Proszę
o opinię.
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia.r Re: ginekolog ze Sląska IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.02, 07:34
      Leczyłam się u niego w klinice w Ligocie i mam niestety b. złe zdanie na temat
      tego oddziału (gin. - endokryn). Z samym profesorem miałam kontakt ograniczony
      (w czasie obchodu, bo dostać się do niego osobiście graniczyło z cudem), ale
      dało się zauważyć, że wszyscy traktują go jak bożyszcze i chodzą koło niego jak
      koło jajka, natomiast pacjentki są na ostatnim miejscu.
      Podam przykład : lekarz spoza kliniki stwierdził u mnie PCO, zrobił mi też USG.
      W klinice nie zrobili mi prawie żadnych badań, a p. profesor na podstawie zdjęć
      USG (moich prywatnych) stwierdził PCO i kazał brać Diane (chyba przez rok)-
      popłakałam się w ubikacji, bo nawet nikt mnie nie zapytał, jaki jest cel mojego
      leczenia, że chcę zajść w ciąże i perspektywa brania przez rok tabletek
      antykoncepcyjnych nie bardzo mi odpowiada. Ale naiwnie myślałam, że nie ma
      innego wyjścia, dopiero potem dowiedziałam się, że po pierwsze PCO diagnozuje
      się na podst. całego szerego badań i po drugie, że są alternatywne sposoby
      leczenia - dla kobiet, które chcą zajść w ciążę, ale czas zmarnowałam i
      niepotrzebnie nałykałam się tabletek (oczywiście bez efektu). Potem w
      internecie znalazłam stronę firmy Shering, na której p. profesor reklamował
      Diane i wszystko stało się dla mnie jasne.
      Nie wiem, jaki masz problem, ale jeśli starasz się o dzidziusia, to chyba nie
      najlepszy pomysł, chyba, że p. profesor na prywatnej praktyce ma zupełnie inne
      podejście do pacjentek. Życzę dobrego wyboru lekarza i przede wszystkim efektów
      leczenia.
      Pozdrawiam, Kasia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka