bettina 21.07.02, 23:12 Proszę o opinie dotyczące tego lekarza z Novum. Mam umówionau Niego wizytę. Warto? Czy lepiej zmienić na kogoś innego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: REBAS Re: dr Zamora IP: 195.94.218.* 22.07.02, 14:46 Dobry, a co ważniejsze skuteczny ) lekarz. Osobiście znam parę cieżarnych z jego ręki. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LALA27 Re: dr Zamora IP: *.starachowice.sdi.tpnet.pl 22.07.02, 16:16 Nie rezygnuj ja jestem jego pacjentką jest oki mogę go polecić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malina Re: dr Zamora IP: *.ipartners.pl / 157.25.99.* 23.07.02, 09:43 Ja tez jestem jego pacjentka. Z tego co wiem to dr Zamora jest prawa reka dr Lewandowskiego. Oprocz tego jest mily i rzeczowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdam Re: dr Zamora IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.02, 16:42 Bardzo dobry. Leczyłam sie u niego i ciągle myśle o nim jak o świtnym fachowcu, do którego chętnie chodziłam. No i jeszcze coś - mam 6-cio miesieczną córcię, Igę. Polecam Zamorę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: momik Re: dr Zamora IP: *.chello.pl 30.07.02, 10:36 byłam u niego przypadkiem, przyjął mnie o 21 po godzinach. zrobił usg. jestem w ciąży,wyniki sie pogorszyły i bylismy zaniepokojeni... jestem nim zachwycona, szalenie miły, kompetentny, jestesmy z mężem pod wrazeniem. do tej pory miałam z innymi do czynienia ide do niego znowu już sie ciesze na spotkanie z nim. Odpowiedz Link Zgłoś