Dodaj do ulubionych

Halo tu SZCZECIN - ( lipiec )

29.06.05, 08:43
Witajcie na nowym wątku !!!
Rozpoczeły się wakacje sezon urlopowy więc każda z nas nie będzie miała czasu
na siedzenie przed komputerem he,he.

Chciałam się pochwalić ,że jednak @ mnie dziś rano odwiedziła po 33 dniach.
Jaki sukces znowu, może wracam do normalności .
Chyba pom wakacjach trzeba będzie pomysleć o IUI i spróbować .

Pozdrawiam wszystkich .
Obserwuj wątek
    • gosia766 Re: Halo tu SZCZECIN - ( lipiec ) 29.06.05, 09:57
      cześć

Ja też się zastanawiam ile sobie jeszcze dać czasu, dzisiaj ma doła bo mam
      przeczucie że ten cykl stracony, też myśle żę najwyższy czas pomyśleć o innym
      rozwiązaniu bo starata czasu tak próbować, zmieniłam lekarza na dr. B idę do
      niego pierwszy raz w piatek może on coś wymyśli
    • agat78 Re: Halo tu SZCZECIN - ( lipiec ) 29.06.05, 12:05
      Witam w ten piękny ciepły dzionek.
      U mnie 7 dc. Luzik. Czekam na testy owu, które zamówiłam na allegro i
      rozpoczynam wkrótce starania smile
      Poza tym bez większych zmian. Czekam na wizytę kontrolna u dr B. Ostatnio
      widziałam się z nim w styczniu w szpitalu. Ciekawe czy mnie jeszcze pamięta,
      hahaha.

Pozdrawiam wszystkich cieplutko
    • bacardi2003 Re: Halo tu SZCZECIN - ( lipiec ) 29.06.05, 12:43
      hallo, również ze Sz-na!!
      ja za niecałe 2 tyg. idę do dr w celu przeprowadzenia pierwszych badań (teraz
      to 3 dc) i jeśli nie będzie przeszkód IUI

może bedziemy się wzajemnie dopingować i wymieniać doświadczeniami
      ja na forum aktywnie jestem od niedawna, wcześniej tylko czytywałam, mam 30
      lat, starania od 09.2003
      pozdrawiam serdecznie
      • asiaku Re: Halo tu SZCZECIN - ( lipiec ) 29.06.05, 12:56
        Cześć Bacardismile
        Witamy na naszym watku serdecznie i jak zwykle życzymy, żebyś długo tu nie
        zabawiła...smile
        Dopingu i wymiany doświadczeń Ci tutaj nie zabraknie, a może dołączysz też do
        naszych spotkań poza netem.
        Wiesz jak tylko spotykamy się w realu to zaraz któraś z nas jest w ciążysmile))))
        • bacardi2003 Re: Halo tu SZCZECIN - ( lipiec ) 29.06.05, 13:07
          nie ma problemu, jeśli się odważę chętnę się spotkam w realu, czekam więc na
          info o spotkaniu
          dodam że mieszkam i pracuję w Sz-n i mam w miarę dużo wolnego czasu bo mój
          mężuś cały czas w rozjazdach, więc sobie tak tęsknię
          pozdrowionka i całuski
    • beatrice73 no to moze spotkanko... lipcowe :) 29.06.05, 14:57
      skoro padlo tu juz gdzies o kawusi prawdziwej a nie wirtualnej to co wy na to
      bysmy w drugiej polowie lipca sie spotkaly smile) tez bede w szczecinie w tym
      czasie, moze nie powyjezdzacie wszystkie? smile tylko nie real, moze cos w
      centrum , co wy na to? np turzyn? smile

a tak poza tym to u mnie spokoj, czekam na @, ale jeszcze troche mi tego
      czekania zostalo, pozdrawiam smile
      • agat78 real hahaha 29.06.05, 15:09
        Asi nie chodziło o market Real ale o spotkanie w realu czyli w rzeczywistości
        na żywo wink hahaha też się kiedyś na to nabrałam wink)

Poza tym witam nowa koleżankę.
        Ja w Szczecinie będę 13.07 u dr B. Potem raczej nie dam rady, więc mogę być z
        Wami duchem na spotkaniu. Mam przeczucie, że następne 2 koleżanki zajdą. A może
        i 4 ..... po lipcowych spotkaniach .....

A tak na marginesie to proponuję "zamknąć drzwi" na wątku dla nowych dziewczyn,
        bo co która nowa przyjdzie to szybko zachodzi po czarodziejskich spotkaniach a
        my stare weteranki siedzimy tu i siedzimy i ciągle zamiast do przodu to cofamy
        się...... wink

Pozdrawiam cieplutko
        • beatrice73 Re: real hahaha 29.06.05, 17:01
          no to faktycznie sie nabralam smile))) ciesze sie ze chodzi o "ten " real smile)
          ja w szczecinie bede od 17 lipca, wiec... ach szkoda szkoda agat
          pozdrawiam
          • agat78 Re: real hahaha 29.06.05, 17:52
            Ja nie mieszkam w Szczecinie więc bywam tam sporadycznie. Ale z moich
            obserwacji wynika, że wystarczy, że spotkają się 3 dziewczyny ze starej ekipy
            do czarowania i zachodzą 2 inne dziewczyny wink więc musi się spotkać Madzia
            (damda), Asia (asiaku) i Agata (myszka-m), bo ja odpadam wink
            Zawsze można wymienić się zdjęciami wink
            Jestem ciekawa kto z kim musi się spotkać, żeby zaszły "stare foremki" hahaha...

Co do miejsca proponuję standardowo "Fanaberię".

Pozdrawiam
            • bacardi2003 Re: real hahaha 29.06.05, 18:37
              no mam nadzieję że zdąrzyłam przed zamknięciem drzwi, zresztą jestem weteranka
              tylko teraz dopiero aktywną smile
              wstyd się przyznać ale mimo że jestem rodowitą sz. nie wiem gdzie jest fanaberia
              myślałam również o czymś na powietrzu (jeśli mogę się wtrącić?)żeby móc
              wykorzystać takie piękne okoliczności przyrody...
              mam nadzieję że nie przegapię terminu spotkania
              pozdrowionka dla wszystkich
              • beatrice73 Re: real hahaha 29.06.05, 18:55
                fanaberia moze byc, tylko powiedzcie gdzie to jest!!, bo nie mam pojecia! no
                chyba ze cos innego sie wymysli... tylko mam malenki problemik, skad bede
                wiedziec ze to akurat foremki a nie inna grupka dziewczyn? macie jakies znaki
                rozpoznawcze? gozdzik w butonierce albo glos szczecinski pod pacha? smile)
                cieplutko pozdrawiam smile
    • agat78 Fanaberia 29.06.05, 19:36
      FANABERIA przy Deptaku Bogusława 5.

www.fanaberia.net.pl/10.html
      Ale możecie sobie wymyślić coś innego.
      • agat78 Re: Fanaberia 29.06.05, 19:41
        A co do rozpoznania, hmm....
        nas nie trudno nie rozpoznać smile) Jesteśmy zawsze jedyną grupą roześmianych
        babek pijących kawę lub czekoladę hahaha
        aż szkoda, że nie będę mogła do Was dołączyć smile)

Poza tym do spotkania jeszcze 2-3 tyg. więc zdążycie omówić szczegóły.
        • bacardi2003 Re: Fanaberia 06.07.05, 19:10
          przeczytałam na Bocianie przed chwilką info o spotkaniu w Fanaberii (które już
          się odbyło!), czy mamy konkurencję smile))
          jestem krótko na forum więc jeszcze nie bardzo się oriętuję, ale wiem że
          podobnie jak ja niektóre z Was Bociana też poczytują....

pozdr
    • iwonasz2 Re: Halo tu SZCZECIN - ( lipiec ) 29.06.05, 23:15
      Witam!
      Byłam dzisiaj u dr B po zwolnienie i dowiedziałam się, że planowanej na najbliższy piątek
      przeprowadzki na razie nie będzie.
      pozdrawiam
      iwona i 32 tyg. chyba dziewczynka
      • myszka-m Re: Halo tu SZCZECIN - ( lipiec ) 30.06.05, 11:41
        HI! Tu M-M. Witam nowe i stare Kulieżanki. Ale się uśmiałam z REALu smile.
        Wyobraziłam sobie jak biegając z koszami gadamy o "naszych" sprawach. U mnie
        święty spokój. Czekam co się wydarzy. Albo zachodzę w tym cyklu, albo
        stymulacja clo w kierunku bliźniaki big_grin. A poza tym myślimy z M. wyłącznie o
        wakacjach, żadnych dni płodnych, starań itd. Oczywiśnie nie zrezygnowaliśmy z
        seksu surprised Muszę się jednak przyznać, że totalne "nie-myślenie" w czasie dni
        płodnych nie jest łatwe. Ale staram się. Między innymi dlatego nie często TU
        zaglądam.
        Spotkanie jest bardzo wskazane i chętnie się przyłączę. A ponieważ - jak
        wspomniała Agat - również moja obecność może zdziałać cuda w temacie
        zachodzenia... Fanaberia albo okoliczny ogródek będzie ok. Uściski dla
        wszystkich. M-M PS Chciałam zaproponować aby wpadła na kawkę któraś z naszym
        przyszłych Mam, ale nie wiem co Wy na to. Niektórym "problematycznym" ciężko
        patrzeć na brzuszki... Ja w każdym razie jestem "za". Pa.
        • anulcia73 Re: Halo tu SZCZECIN - ( lipiec ) 30.06.05, 12:18
          Witam i pozdrawiam. Czytam często Wasze posty. Nie mieszkam w Szczecnie, ale
          jestem pacjentką dr B (bardzo problematyczną od początku leczenia, przez cała
          ciążę i jeszcze po porodzie) od 2000 roku. Po wielu miesiacach badań, leczenia
          w sierpniu 2002 roku udało się za pierwszym razem ICSI w Poznaniu i jestem od
          ponad dwóch lat szczęśliwą mamą. Mam jeszcze eskimoski w Poznaniu i być może za
          rok...
          Trzymam kciuki za Was dziewczyny.
          gosia
          • bacardi2003 Re: Halo tu SZCZECIN - ( lipiec ) 01.07.05, 08:14
            hello, chyba spadamy....
            a ja mimo pochmurnego dzionka mam dobre wiadomości, wczoraj tak zupełnie od
            niechcenia porozmawiałam z mężulkiem o tym jak lekarze mogą nam pomóc,
            wcześniej rozmawialiśmy tylko o tym jak robi się wyniki, itd (nie chciałam go
            stresować), no i spokojniej mogę iść do dr już za tydz!! bo mężuś powiedział że
            zrobi wszystko co trzeba będzie i że w tak poważnej sprawie nie będzie marudził
            jak to nieraz się zdarza...nie ukrywam że mi ulżyło
            potrafi mnie skubany zaskakiwać, to lubię...
            miłego dzionka
            • beatrice73 Re: Halo tu SZCZECIN - ( lipiec ) 02.07.05, 12:28
              no to faktycznie super wiesci, zycze powodzenia w staraniach smile
              pozdrawiam
          • beatrice73 do anulcia 73 02.07.05, 12:33
            zaintrygowal mnie ten poznan, bo jakos niewiele dobrego slyszalam o
            powodzeniach w poznaniu, a tu prosze jaka mila wiadomosc. ja szykuje sie do
            iui, ale jesli nie wyjdzie to pewnie bedzie in vitro, albo i icsi, zobaczymy! w
            kazdym razie dobrze wiedziec ze jest ktos komu sie udalo w poznaniu bo w razie
            czego wiem kogo pytac smile ponoc w szczecinie nie zaleca sie robic ani in vitro
            ani icsi, wiec w razie czego przyjdzie mi szukac gdzies w poblizu...
            czesto zagladasz na forum? w razie czego latwo cie znajde?
            pozdrawiam no i gratuluje serdecznie powodzenia w postaci dwulatka smile
            bea
            • nie_mama a propos spotkania 02.07.05, 22:25
              Potwierdzam to co powiedziały dziewczyny w związku ciązami po spotkaniach.
              Ostatnie spotkanie to tylko 2 uczestniczki. Mea i ja- co prawda przypadkiem w
              poczekalni dr B ale zawsze to spotkanie smile. I co?.. No i 50% szans na
              zaciążenie wykorzystanych.Mei się udało!!!
              Także zachęcam do spotkań i deklaruję swoją obecność jeśli jeszcze będę w
              Szczecinie(planujemy wyjazd 18 lipca ale chętnie go odłoże o 1-2 dni żeby się z
              Wami spotkać)

Pozdrawiam
              Asia

PS. Jeśli o mnie chodzi to jestem jak najbardziej za spotkaniem również z
              ciężarówkami.
              • mea8 Odwiedzicie mnie w psychiatryku 04.07.05, 09:55
                Dziewczynki zwariuję niedługo. Wizyta i pierwsze usg dopiero w środe wieczorem.
                Do tego czasu osiwieję i zwariuje. Coś mnie pobolewa w boku i wmówiłam sobie
                ciąże pozamaciczną!! Walnijcie mnie zdrowo w łeb, bardzo proszę!!!sad
                • bacardi2003 Re: Odwiedzicie mnie w psychiatryku 04.07.05, 10:44
                  widzę że żadna nie ma odwagi więc ja Cię walę (łup!!!!!!)
                  nie denerwuj się, nie warjuj (łatwo powiedzieć!?) i czekaj cierpliwie
                  wszysyko będzie w porządeczku...
                  pozdrawiam gorąco
                  • nie_mama Re: Odwiedzicie mnie w psychiatryku 04.07.05, 23:54
                    Mea!Spokojnie!! Nie masz się czym martwić, bo przecież Ty masz "wyrobić normę"
                    ciąż spotkaniowych.Więc nie może się nic złego dziać. Do środy już tylko 2
                    dni.Trzymaj się.Będzie dobrze!

No i jeszcze tak zapobiegliwie ja Cię właśnie kopie w tyłek!
                    • nie_mama pytanie 05.07.05, 21:13
                      I znowu rozmawiam sama z sobą sad

Mam tylko pytanko.Do kiedy dr B będzie w dotychczasowym gabinecie?
                      Potrzebuję recepty i nie wiem czy mam jechać na księżnej czy na nowe miejsce.
            • anulcia73 Re: do beatrice73 25.07.05, 11:49
              Poznań lub Warszawę sugerował nam dr B. Wybraliśmy Poznań ze względu na
              odległość i fakt, że cała stymulacja prowadzona była przez dr B., a tylko na
              pobranie i podanie jechaliśmy do Poznania (to znacznie zmniejszyło koszty - co
              nie jest przecież bez znaczenia). Nam się udało w Poznaniu, ale trudno mi byłoby
              komukolwiek polecać Poznań lub Warszawę lub jakikolwiek ośrodek. Jeśli chcesz
              mnie znaleźć pisz na pocztę gazety. Na forum bywam, ale niezbyt często.
              Pozdrawiam i trzymam kciuki za udane iui.
              Małgosia
    • iwonasz2 Re: Halo tu SZCZECIN - ( lipiec ) 05.07.05, 21:38
      Ja mam wizytę na 13.07 i wtedy ma być jeszcze na Księżnej
      pozdrawiam
      iwona
      • agat78 do iwonasz2 06.07.05, 07:37
        Też mam wizytę na 13.07 i mi pani rejestratorka kazała przyjechac już na nowe
        miejsce. Najlepiej zadzwonić do rejestratorki w przeddzień wizyty i zapytać się
        gdzie przyjmuje dr B.
        Na którą godzinę masz wizytę? Ja na 18:20.

Pozdrawiam wszystkei babeczki cieplutko
    • asiaku IUI w Szczecinie 06.07.05, 10:38
      Chciałam wkleić link z naszych ubiegłorocznych watków na temat IUI dla Bacardi
      ale nie mogę znaleźć tych watków. Są tylko z 2005 roku, starszych nie ma.
      Albo ja nie umiem szukać.
      Pamietacie, były 2 wątki gdzie z Agą2831 pisałam naokrągło o IUI...? To jakoś
      we wrześniu było.
      • agat78 Re: IUI w Szczecinie 06.07.05, 12:41
        Trzeba zaznaczyć rok poprzedni czyli 2004 i wpisać hasło i wyskakuje żądana
        informacja. Mnie udało się znaleźć 1 wątek Twój i Agi. Nie mam za dużo czasu
        żeby szukać dalej. Wkleiłam jej.

PS. Przegapiłam owu w tym cyklu, hahaha. Tak się zajęłam moimi superaśnymi
        gośćmi w weekend, że zaczęłam za późno robić testy owu i było już po owu,
        hahaha.

Pozdrawiam moje psiapsióły wink) Duża buśka.
        • asiaku Aga 06.07.05, 13:12
          Ups...smile
          Trzeba było sie nie przejmować gośćmi! Zrozumielibysmile)))))))))
          • agat78 Re: Aga 06.07.05, 15:00
            Z pewnością, z pewnością by zrozumieli wink) Szczególnie jakbyśmy to zrobili na
            środku jeziora na kajaku hahahahahaha

A tak na marginesie to wogóle za późno się zorientowałam. Byłam przekonana, że
            owu wypadnie 5-6.07 a tu wyszło z testów wcześniej. Nie to żeby nie było wogóle
            przytulanka, ale było to spontaniczne i nie wyliczone, hahaha. Ale i tak mi
            teraz nie zależy na tym. Chce mieć normalne wakacje. Pojechać nad morze,
            poopalać się i pokąpać na luzingu.

Pozdrawiam cieplutko smile)
    • iwonasz2 agat78 06.07.05, 14:02
      Mi też rejestratorka początkowo mówiła o nowym gabinecie na 13.07. Ale w ubiegłym tygodniu okazało
      się, że jest opóznienie w dostawie wyposażenia gabinetu i nie zdążą się przeprowadzić. Zresztą tak jak
      radzisz jeszcze zadzwonię.
      Ja mam wizytę przed Tobą, także miniemy się w drzwiach dr B. Mam nadzieję, że się odemnie zarazisz
      pozdrawiam
      Iwona
      • agat78 do iwonasz2 06.07.05, 15:01
        To ja zadzwonię też w przeddzień wizyty dla 100% pewności.
        A może pomacam Cię jeszcze po brzuszku, żeby się lepiej zarazić ciążą hahaha smile)
        • bacardi2003 Re: do iwonasz2 06.07.05, 19:13
          przeczytałam na Bocianie przed chwilką info o spotkaniu w Fanaberii (które już
          się odbyło!), czy mamy konkurencję smile))
          jestem krótko na forum więc jeszcze nie bardzo się oriętuję, ale wiem że
          podobnie jak ja niektóre z Was Bociana też poczytują....

pozdr
          ps. wklejam jeszcze raz bo za pierwszym razem wyszło żle sad
          • nie_mama śpieszę donieść 06.07.05, 19:49
            Chciałabym się pochwalić,że dziś w końcu nabraliśmy odwagi i poszliśmy do OAO.
            Jestem szczęśliwa,że to zrobiliśmy bo teraz już mogę powoli marzyć o
            dzieciaczku. Oczyma wyobraźni już urządzam kącik dla maluszka, choć M. nie
            pozwala mi się jeszcze cieszyć. Ale jak mam się nie cieszyć jak przede mną
            perspektywa (w końcu prawie realna) na bycie mamą już za 9-10 miesięcy smile))
            Czasem bywa,że dostaje się dzidzucha wcześniej. Jestem taka podekscytowana!
            Czuję się chyba prawie tak jakbym zobaczyła 2 krechy na teście(chyba tak bo
            nigdy nie zobaczę SWOICH 2 kreseczek)
            • mea8 Re: śpieszę donieść 07.07.05, 09:21
              Nie_mamo strasznie się ciesze , że się zdecydowaliście. jest tyle dzieciaczków
              które potrzebują wielkiej miłości, że jeden mniej to wielki sukces. Juz niedługo
              będziesz mamą. powodzenia w przechodzeniu wszystkich okropnych procedur.
              Pozdrawiam gorąco i podwójnie razem z bijącym serduszkiem dzidziucha!!!
              • nie_mama Mea 07.07.05, 11:04
                Dziękuję Mea.

Ja też się cieszę i jednocześnie martwie bo mamy pewne problemy związane z
                adopcją. Mam nadzieje,że się wszystko ułoży.I że nie będziemy musieli czekać na
                maluszka dłużej niż 9 m-cy.

No ale co u Ciebie.Wczoraj miałaś usg, prawda? Jak maleństwo?
                • mea8 Re: Mea 07.07.05, 11:19
                  DZięki za pamięć, miałam usg. Dzidziuch całkowicie w porządku, serducho bije.
                  Troche odetchnęłam. Mam kupić sobie jakiś preparat z magnezem na uspokojenie
                  nerwówtongue_out.
                  • nie_mama Re: Mea 07.07.05, 11:36
                    Oj jak się cieszę. Jestem pewna,że tym razem Wam się uda.
                    Życzę spokoju, na tyle na ile jest to możliwe.

Trzymaj się!
                    • betka30 Re: do nie mamy 08.07.05, 18:27
                      Życzę Ci powodzenia, nawet nie zdziwię się gdy zajdziesz między czasie w ciążę.
                      Ja załatwiam swoje sprawy w W-wie, gdyby nie psycholog mielibyśmy już
                      dzieciątko, ale w Sz-e może jest inaczej....
                      Pozdrawiam Beata.
    • bacardi2003 Re: Halo tu SZCZECIN - ( lipiec ) 08.07.05, 18:50
      no to ja właśnie wróciłam od lekarza
      szyjka macicy ok, macica ok, jajeczko? nie wiadomo bo okazało się że jestem już
      po owu, fakt faktem pobolewa mnie od wczoraj ale śluzu nie miałam żadnego...
      ja mam zrobić prolaktynę + test z MC (cokolwiek to znaczy), a mężuś sprawdzić
      chłopaków...
      następny krok to ew. badanie drożności jajników...
      szkoda tylko że znowu trzeba czekać, ale i tak się cieszę że zaczęłam "czynną
      walkę" i wiem że się nie dam!!
      pozdrawiam Was wszystkie smile
    • beatrice73 Re: Halo tu SZCZECIN - ( lipiec ) 08.07.05, 22:05
      czesc dziewczyny smile nie bylo mnie przez "chwile" bo jestesmy na wakacjach, a tu
      tyle milych wiesci. gratuluje czynnej walki, spotkan w osrodku adopcyjnym,
      bijacego serduszka i wszelkich innych dobrych rzeczy, wakacyjnych owu i w ogole
      milych rzeczy. ja czekam na @, mam zle przeczucie ze sie opozni, a wtedy nici z
      planow, mam nadzieje ze laparo nie przestawia tak strasznie terminow. a tak
      poza tym to wszystko sobie plynie spokojnie i... oczekujaco! pozdrawiam was
      wakacyjnie, i mam nadzieje ze sie w koncu uda nam spotkac w lipcu, brzuszki tez
      mile zobaczyc smile
      • betka30 Re: Halo tu SZCZECIN - ( lipiec ) 10.07.05, 21:33
        Cześć dziewczyny
        Mam ogromną prośbę do Was i do Julii30bb. Byłam na wizycie u dr Celewicza,
        lekarz spoko, miły i uprzejmy. Tylko...strasznie drogi, a może prowadzenie
        ciąży tyle kosztuje ? Wizyta 150 zł, w tym USG, badania. Dał mi skierowanie do
        lab. zapłaciłam w Medicusie 180 zł. To dopiero początek.
        Pracuje na Unii, ponoć jest tam sławnym specjalistą, znanym nawet w Warszawie.
        Cały czas myślę nad wyborem lekarza, w końcu będę mieszkała i rodziła w Sz-e.
        • paris4 Re: do betki 11.07.05, 09:31
          forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24112
          To jest link do forum ciężarówek ze Szczecina. Jest tam cały długaśny wątek o
          lekarzach. Może to Ci pomoże. Jeśli o mnie chodzi to uważam, że w ciążach
          szczególnej uwagi a Twoja pewnie taka jest najlepiej jest miec lekarza
          specjalistę od patologii na wszelki wypadek. No i dobrze żeby pracował w
          szpitalu a na Unii jest bardzo dobra patologia, świetny sprzet usg i dobrzy
          specjaliści.
          Ja niestety na początku ciąży w ten sposób nie myślałam i bardzo tego żałuję.
          Jak pojawiły się problemy to zostałam na lodzie i nie miałam się do kogo
          zwrócic.
          Oczywiści Twoja ciąża pewnie będzie przebiegac bezproblemowo, ale może warto na
          wszelki wypadek zabezpieczyc się dobrym lekarzem, który ma pojęcie co robi.
          Celewicz faktycznie drogi, ale słyszałm, że świetny z Unii świetną opinię ma
          doktor Nestorowicz, ale nie wiem jak tam z cenami
          • malgosiek2 Re: do betki 11.07.05, 10:02
            Dr.Nestorowicz to równiez bardzo dobry specjalista.
            Przyjmuje w przychodni przyklinicznej przy Unii Lub.,więc jest bezpłatna,a i
            skierowanie na Usg masz bezpłatne.
            Pozdrawiam Gosia.
            Aha pracowałam kiedyś na Unii,więc wiem.
        • bacardi2003 Re: Halo tu SZCZECIN - ( lipiec ) 11.07.05, 11:01
          no niestety też do Niego chodzę i faktycznie podniósł stawkę ze 120 na 150, też
          się zastanawiałam czy nie zmienić lekarza ale chyba na razie pozostanę przy nim
          bo mam do niego zaufanie (kilka ładnych lat jest moim lekarzem)
          pocieszam się, bo moje koleżanki które prowadziły u Niego ciążę mówiły że miały
          stawki troszkę niższe, nie wiem jak jest teraz
          ja w zależności w czym będzie tkwił problem, mam zamiar otwarcie się zapytać
          czy będzie w stanie poprowadzić dalej moje lecznie, czy przekaże mnie komuś
          innemu, to samo dotyczy kosztów,
          mam nadfzieję że znajdziesz i dla siebie najlepsze rozwiązanie, pozdrawiam
          • julia30bb Do Betki 11.07.05, 19:45
            Witaj Betka

Jeśli chodzi o koszt wizyty to rzeczywiście się zgadza, ja również tyle płacę...
            Badanie labolatoryjne koszują mnie różnie w zależności od miesiąca. Dodatkowo
            robię co 2 miesiąc badania hormonalne tarczycowe i odczyn na niezgodność grupy
            krwi, więc trochę to kosztuje. Z drugiej strony patrząc ja na początku ciąży
            szukałam dobrego lekarza. Przed ciążą miałam poważne problemy z tarczycą i
            miesiączkami. W tej chwili badania tarczycowe wychodzą idealnie, jakbym w życiu
            nie chorowała na tarczycę. Ale ! jak to mój lekarz mówi, ta sytuacja może być
            tylko na okres ciąży. W/w lekarz podaje numer tel. do siebie, jak coś niepokoi
            zawsze mogę zadzwonić.
            Pozdrawiam
            Julia i 28 tyg. synek.
    • beatrice73 Re: Halo tu SZCZECIN - ( lipiec ) 11.07.05, 20:54
      zaczynam panikowac ze laparo mi calkowicie poplatalo cykl i teraz niewiadomo
      kiedy przyjdzie @ sad((( a juz tak mialam wszystko zaplanowane!np iui sad(
      pozdrawiam... (znadzieja ze @ nadejdze za chwile....)
      • nie_mama Re: Halo tu SZCZECIN - ( lipiec ) 11.07.05, 23:49
        Bea. Nie mart się. @ przyjdzie wcześniej czy później, na pewno.
        • nie_mama Spotkanie? 12.07.05, 00:24
          Czy już wiadomo kiedy?
          • myszka-m Re: Spotkanie? 12.07.05, 10:29
            Witajcie! Wpadłam na chwilkę zerknąć co słychać smile Myślałam, że wszystkie
            opalacie ciałka na wakacjach a tu proszę - ruch! Nie wiem czy nadal planujecie
            spotkanie w najbliższy weekend? Ja niestety opadam. W końcu mam szansę spędzić
            kilka dni na plaży i nie mogę sobie tego odmówić. Bawcie się fajowo. Trzymam
            oczywiście kciuki za efekt spotkania w postaci kolejnych ciężarówek!!! U mnie
            nuuuudy i luz w temacie zachodzenia. Po prostu mam wakacje od ciąży. Ale w
            międzyczasie - clo. I tu mam pytanie do Was. Czy mogę wychodzić na słońce po
            clo? Nie mam doświadczenia w kwestiach hormonków, więc pytam mądrzejsze...
            Serdecznie Was pozdrawiam i życzę jak najmniej myślenia o TYM. M-M
    • agat78 dr Bielewicz jeszcze w starym gabinecie 12.07.05, 12:26
      Właśnie dzwoniłam do przemiłej pani rejestratorki, aby upewnić się, gdzie mam
      jutro jechać na kontrolę, pod który adres hahaha. Ale się uśmiałyśmy, bo mówi,
      że ściągnęła mnie telepatycznie hahaha. I prosiła mnie abym wszystkim
      znajomym wink przekazała, że dr przyjmuje jeszcze na Księżnej Przybysławy. MOŻE
      od sierpnia przeprowadzą się do nowego gabinetu.

Pozdrawaim wszystkich cieplutko
    • beatrice73 W SPRAWIE SPOTKANIA! 12.07.05, 16:03
      NO wiec, kto sie pisze na 100% ?
      i co powiecie np o niedzilnym przedpoludniu, albo np o 12 w poludnie? no i
      niech bedzie ten deptak i fanaberia, skoro to juz tradycja smile)

otwieram oficjalnie liste przyszlych zaciazonych, badz juz obecnych smile
      ja! (na 99%)
      • beatrice73 ps. co do listy... 12.07.05, 21:31
        oczywiscie chodzi mi o liste chetnych na spotkanie , ja te 99% to chec na
        spotkanie a nie, jak mozna by pomyslec, prawdopodobienstwo ciazy, no
        przynajmniej jeszcze nie teraz... no coz, naplatalam troche smile
        • marghe78 podglądam Was czasem... 13.07.05, 15:09
          Cześć wszystkim, które mnie pamietają i wszystkim nowym! Czasami Was podglądam
          i podczytuję. Ciągle czekam na cud u Asiaku, Agat78, Myszki, Damdy... no i u
          siebie oczywiście. Mam dłuższą przerwę w staraniach. Nie miałam już siły.
          Planuję znowu wgryźć się w temat jesienią. Chyba zdecyduję się na laparo, żeby
          mieć pewność iż nic wewnatrz mnie złego nie siedzi. Ostatnią wizytę u gina
          miałam w październiku lub w listopadzie, już nie pamietam. Pozdrawiam i trzymam
          kciuki za nas wszystkie.
          • myszka-m Pozdrowienia Marghe78! 13.07.05, 19:44
            Za Twój cud też trzymam kciuki smile))
          • asiaku Re: podglądam Was czasem... 13.07.05, 20:31
            Cześć Gosiusmile)
            Fajnie, ze się odezwałaś.
            To sztuka - umieć zapomnieć na tak długo. Masz racje. Życzę udanego lata bez
            głowy ciężkiej od trudnych myśli.
            Wszystkim namsmile)
            Pozdrawiamsmile
          • agat78 Cześć Gosiu ! 14.07.05, 08:27
            Kope lat! Nie raz się z dziewczynami zastanawiałyśmy co się z Tobą dzieje i
            gdzie się podziewasz! Jak Ci idzie spełnianie swojego marzenia? Bo ostatni post
            jaki napisałaś to był o tym, że wyłączasz się z forum i wyjeżdzasz spełniać
            swoje wielkie marzenia! Udało Ci się ?!
            Ja też trzymam kciukaski za Ciebie smile)

A u mnie...
            Wczoraj byłam na kontroli i... wszystko jest OK. Endo miałam I stopnia.
            Wszystko ładnie zaleczone. Niepłodność POKONANA!!! Jupi jejejeje. Ale się
            cieszę!! Dr chciał, żebym podeszła w następnym cyklu do IUI ale ja się nie
            zgodziłam, bo:
            - fizycznie jest to teraz nie możliwe z dojazdami z Choszczna co drugi dzień do
            Szczecina, bo mój M do późna pracuje,
            - nie wierzę że się uda! Sporadycznie udaje się za 1 razem.
            - szkoda kasy i czasu na to.
            Zresztą same wiecie z własnego doświadczenia ile razy podchodziłyście do IUI i
            Wam nie wychodziło sad( A skoro u mnie jest wsio OK to staramy się
            naturalnie smile)
            Dostałam na 2-3 cykle CLO i duphaston i jazdaaaaa....

Pozdrawiam Was cieplutko

PS. Iwonka czy ja się z Tobą mijałam w korytarzu u dr? smile)
    • iwonasz2 Re: Halo tu SZCZECIN - ( lipiec ) 14.07.05, 08:35
      Jeśli wchodziłaś ok. 18.10, a Twój M został w poczekalni - to z pewnością ze mną.
      pozdrawiam :o)
      Iwona
      • agat78 Re: Halo tu SZCZECIN - ( lipiec ) 14.07.05, 08:54
        To byłam ja! to ja! hahaha
        łapałam od Ciebie wiruski ciążowe hahaha
    • beatrice73 Re: Halo tu SZCZECIN - ( lipiec ) 14.07.05, 09:50
      widze dziewuszki ze jakos te spotkanko sie nie klei, szkoda, weszlam tu dzis by
      sprawdzic ile nas sie wpisalo ale jak na razie nie ma nikogo. trudno, ja przez
      jakis czas prawdopodobnie sie nie pojawie na forum, bo wyjezdzam i z internetem
      moze byc problem. powodzenia wszelkim wpadkom i nie tylko, no i do zobaczenia
      znow na forum, moze jakies niespodzianki beda smile
      a, moje iui odchodzi wlasnie w jakas daleka przyszlosc.... a niech to wszystko
      jasny gwint i @-e tez.....!!!!!
      • asiaku Spotkanie 14.07.05, 10:25
        Beatrice jak sie z Tobą skontaktować jeśli jednak się umówimy?
        Może prześlij komuś numer telefonu na gazetowe konto.
        Jeśli w niedzielę będzie słonecznie to ja zmykam nad morze, ale to jeszcze nic
        pewnego. Zostaw jakiś namiar do siebie jeśli znikasz z forum.
        Pozdrawiamsmile
        • marghe78 Re: Spotkanie 15.07.05, 11:09
          Marzenie spełnione!!! Jestem super zadowolona. Teraz wracam do poprzedniego
          marzenia, którego tak hop siup nie potrafię zrealizowaćsad

Cieszę się, że o mnie pamietacie i mam nadzieję, że wkrótce się spotkamy.

Pozdrawiam Was
          Gosia
          • damda Re: hej 15.07.05, 14:56
            Hej dziewczyny chciałam się pochwalić ,że udało mi się i zdałam za pierwszym
            razem .Mam prawko sama jeszcze w to nie wieże.
            Dzieki za wsparcie a teraz wracamy powoli do starań .

Gosiu hajnie ,że się odezwałaś .
            Pozdrawiam was wszystkie goraco ,ale mam dziś dzień.Buziaki.
            • julia30bb Re: do damdy 16.07.05, 08:44
              Cześć Magdo, przyjmij gratulacje i życzę Ci szerokiej drogi....
              Pozdrawiam
              Julia i 29 tyg. synek.
              • nie_mama Re: Spotkanie 17.07.05, 10:34
                Bea odezwij się może się jednak spotkamy?! Ja bym bardzo chciała i mogę dziś i
                ewentualnie jutro. Szkoda,że nie zajżałam wcześniej ale myślałam ze to już
                ustalone. Więc jak dziś na 13.00 w Fanaberii? No wezcie sie dziewuchy
                zorganizujcie i przyjdźcie.Proszę

gg 4216582
                • paris4 Re: Urodziłam 17.07.05, 12:15
                  Dziewczny jako, że pierwszą z tego wątku spotkał mnie cud postanowiłam się Wam
                  pochwalic (mam nadzieję, że nikogo nie urażę)
                  11.07.2005 o 17.38 przyszedł na świat mój synek Aleksander. Mały ważył 2850 i
                  miał 54cm wzrostu. Po koszmarnej ciąży poród miałam super 3,5 godzinki i po
                  krzykusmile))
                  Od 2 jestesmy w domu a ja ciągle stoję nad łożeczkiem i ryczę bo nie wierzę, że
                  to się dzieje naprawdę. Nie ma większego szczęścia i nie da się tego z niczym
                  porównac. Walczcie o to z całych sił. Będę nadal Was wspierac duchowo i mocno
                  trzymac kciuki.
                  • nie_mama Re: Urodziłam 17.07.05, 20:35
                    Gratuluję serdecznie. Aż mi łezki pociekły ze wzruszenia. Ja niestety nie mam
                    tyle siły by walczyć o swoje wlasne dzieciątko. Po prostu nie mam siły czekać
                    na cud, który się i tak pewnie nie zdaży. Jutro składamy papiery o adopcję i
                    wierzę,że to jest dobre rozwiązanie
                    • julia30bb Re: Urodziłam 17.07.05, 20:50
                      Paris (Agatko),wielkie gratulacje !!! Ja napewno też bym się popłakała. Teraz
                      mi tylko życzyć Tobie szczęśliwych chwil z syneczkiem. Bardzo się cieszę, my
                      chyba na spotkaniu się nie poznaliśmy, ale na forum nie raz rozmawialiśmy hihi.
                      Jak będziesz miała chwilkę, to napisz jak było w szpitalu. Ja ostatnio musiałam
                      zjawić się na patologii, a potem w przychodni przyklinicznej i zostałam bardzo
                      mile zaskoczona...opisałam na ciężarówkach.
                      Jeszcze raz gratuluję i pozdrawiam.
                      Julia i 29 tyg. synek.
                      • betka30 Re: Urodziłam 17.07.05, 23:56
                        Paris, gratuluje, gratuluje i jeszcze raz gratuluje !!! Jest to naprawdę
                        największe szczęście w życiu.
                        Właśnie będę musiała zjawić się niedługo na patologii ciąży na Unii. Czuję się
                        nie najlepiej i do tego wyniki średnie. Może napiszesz kilka słów. Z doktora
                        jestem zadowolona, tłumaczy wszystkie wątpliwości. Następną wizytę mam za
                        półtora tygodnia. A z drugiej strony patrzę czy podołam finansowo. Do tego
                        naczytałam się o Unii nieciekawych rzeczy na ciężarówkach, więc sama nie wiem...

Odnośnie adopcji to przenoszę dokumenty do Sz-na, w W-wie nic po mnie, zresztą
                        trafiłam na upierdliwą psycholog, która problemów w życiu nie miała i tak to
                        jest.

Julio, napisz mi jak często chodzisz na wizyty do dr i jak wygląda sprawa USG.

Z góry dziekuję za pomoc i wszystkie Was pozdrawiam.
    • agat78 do paris 18.07.05, 09:24
      Bardzo Ci gratuluję szczęśliwego rozwiązania i cudownego, ślicznego synka.
      Cieszę się Twoim szczęściem.

Pozdrawiam cieplutko.
    • damda Re: Paris GRATULACJE !!! 18.07.05, 10:34
      Witaj właśnie się ostatnio zastanawiałam kiedy tu urodzisz a tu prosze już ale
      to szybko zleciało.
      Moje gratulacje ciesze się razem z tobą pozdrawiam Cie goraco .

A co do spotkania to ja w tym miesiącu nie dam rady teraz mam zjazdy rodzinne
      he,he jedni pojechali dziś następni przyjeżdzają jutro .

Jeszcze raz gratulacje dla Paris- mamy oraz wszystkich dziewczyn tem którym się
      już udało .Pozdrawiam was serdecznie .

Stare foremki ( hi,hi ) co u was ?

Ps.Julia dzięki za gratulacje prawko też rzecz ważna bo nie codziennie się je
      zdaje. A to miała być odskocznia od starań.
      Teraz wyznaczam sobie inne cele .
    • agat78 Do CLOwiczek 18.07.05, 12:37
      Czy jak brałyście CLO to pęcherzyki same Wam pękały, czy dostawałyście coś na
      pęknięcie? Czy dostałyście potem luteinę lub duphaston? Czy dobrze znosiłyście
      CLO czy robiły Wam się torbiele? Rozumiem, że miałyście monitoring podczas
      brania leku.
      Będę wdzięczna za wszelkie info.
      Pozdrawiam
      • asiaku Do CLOwiczek 18.07.05, 12:56
        Cześć Aga!
        Zawsz brałam clo razem z menogonem.
        I zawsze dostawałam pregnyl 10000.
        Może to standard przy IUI, a przy współżyciu celowanym, jak w Twoim przypadku
        to nie jest konieczne.
        Dziwi mnie brak monitoringu przy clo.
        Jeden czy dwa cykle pewnie Ci nie zaszkodzą ale tak naprawdę nie wiesz co Ci
        tam rośnie i czy pęka. A jak zacznie Ci pięć pęcherzyków rosnąć??? To nie
        powinnaś współżyć.

No i jeszcze jedno. Jak brałam sam menogon to Endometrium było ok.
        Jak brałam clo to endo było bardzo cieniutkie.
        Dostawałam wtedy plasterki estradiolu na pośledek. Ale nawet to niewiele
        pomogło. Endo podczas ovu miałam ok 7 mm, czyli absolutne minimum.

Spróbuj znaleźć lekarza u siebie, który ma USG w gabinecie. Przecież sama
        będziesz widzieć czy masz jeden czy cztery pęcherzyki. Nawet kiepski lekarz
        chyba to zobaczysmile) Idź w 11-12dc. Najwyżej 60zł stracisz...
        • asiaku Re: Do CLOwiczek 18.07.05, 12:58
          Duphaston dostawałam zawsze po stymulacji.
        • agat78 Ja zwarjuje :( help me! 18.07.05, 13:19
          Ja już zgupiałam i nie wiem co mam robić. Do @ jeszcze 1-3 dni. Potem od 5-9 dc
          mam brać CLO i od 16 dc przez 10 dni duphaston. Dostałam recepte na leki na 2-3
          cykle. Nic mi dr nie mówił o monitoringu i umówiliśmy się na wrzesień na
          wizytę. Chyba wie, co robi?! Wszędzie mi laski piszą, że powinien być
          monitoring nawet jak pęcherzyki same rosną i same pękają. Co ja mam zrobić?!
          Czemu ja tak daleko mieszkam od Szczecina?! U mnie nie moge zrobić USG, bo nie
          ufam żadnemu lekarzowi. Jeden już pomylił kidyś mój pęcherzyk z torbielą i
          chciał mnie faszerować antykami! Bosz!
          Powiedz mi Asiu kiedy najlepiej zrobić USG jak mam się starać naturalnie. Mam
          mętlik straszny w głowie. Nie wiem co robić, tak się wystraszyłam tymi
          torbielami. A czemu jak będzie z 5 pęcherzyków to nie można się starać
          naturalnie?! Może będę się starać bez CLO?! Jak nie urok to s....
          Pomóżcie mi dziewczyny! Plisss, co mam robić i kiedy zrobić USG? Najgorzej jest
          z dojazdami, bo M do późna pracuje sad Chyba się odważę w końcu i sama zacznę
          jeździć autem.....
          • asiaku Re: Ja zwarjuje :( help me! 18.07.05, 13:35
            No widzisz !
            Sama znalazłaś rozwiązaniesmile Wsiadaj w samochód i heja do B.smile))
            Zrób USG 11-12 dc.
            Będziesz wiedzieć ile masz pęcherzyków.
            Jak będzie cztery lub więcej to ryzykujesz ciążą mnogą. 2 lub 3 to nie tragedia
            ale pięcioraczki to nie najlepszy pomysł.
            Przed IUI biegasz od 9 dc co drugi dzień na podglądanko ale jeśli nie bierzesz
            pregnylu to nie musisz tak dokładnie ich obserwować. Sama piszesz, że wiesz,
            kiedy masz ovu.

Drugie USG można zrobić kilka dni po owulacji, żeby wiedzieć czy się nie
            zrobiła torbiel. Nawet jeśli się zrobi ta torbiel to najczęściej sama się
            wchłania podczas @. Jeśli się nie wchłonie to we wrześniu drB. ją wykryje i
            wtedy dostaniesz antyki.

Moim zdaniem dr B wie co robi.
            Aż taki nadmiar pęcherzyków nie zdarza się często. A nawet jeśli to kto
            powiedział, że wykonasz 100% normy? smile)))

Torbiel jak się zrobi to i tak trzeba czekać aż się sama wchłonie. Naturalnie
            czy z antykami.
            Jeden lub dwa cykle z clo to nie tak długo.
            Jak dziewczyny biorą miesiącami to muszą być pod stałą kontrolą, ale przecież
            do września nie ma aż tak dużo czasu. Raptem 6 tygodni.

Ja bym pojechała do B. na samym początku nestępnego cyklu. 3-5 dzień.
            Czyli teraz za 3 dni zaczniesz cykl z clo i spokojnie go przeczekasz a potem
            sprawdzisz dopiero następny cykl czy zaczynasz go z "czystymi" jajnikami.

Ale w samochód wsiadaj. W końcu do Szczecina możesz jeździć nie tylko do B.smile)))
            • agat78 Re: Ja zwarjuje :( help me! 18.07.05, 14:14
              Dzięki Asiu.
              Mam dziś strasznie ciężki dzień. Do tego strasznego PMSa. Nie moge się doczekać
              @. Może jak się za kilka dni zacznie nowy cykl i minie mi ten chol.. PMS będę
              miała więcej siły i trzeźwiejszy umysł do myślenia i działania. Musze to
              wszystko na spokojnie przemyśleć i podjąć jakąś decyzję. Jestem już tym
              wszystkim strasznie zmęczona sad

Pozdrawiam cieplutko
    • gajesiaa Re:Do Agat 78 18.07.05, 19:28
      Witaj
      Bardzo sie zdziwilam ze dr B.nic nie wspomnial Tobie o monitoringu!Od
      pierwszego cyklu z clo mialam monitoring co 2 dni i pozniej pregnyl na
      pekniecie no i udalo sie za pierwszym razem. Ja bym nie ryzykowala na Twoim
      miejscu,roznie to bywa z tymi pecherzykami,przyjezdzaj koniecznie na monitoring.
      Pozdrawiam goraco
      Monika i 29 tyg.córcia
      • julia30bb Re:Do Betki 19.07.05, 21:01
        Dotychczas na wizyty chodziłam raz w miesiącu, w trzecim trymastrze chodzę co
        trzy tyg. Tylko muszę Ci napisać, że moja ciąża dotychczas przebiegała bez
        zastrzeżeń, wyniki lab. w normie.W samej końcówce wizyty wg potrzeby,
        bynajmniej często, nawet co tydzień. Odnośnie USG to pierwsze miałam w doktora
        w gabinecie, drugie na Unii 3D.
        Pozdrawiam
        Julia i 29 tyg.synek.
    • agat78 @@@ 20.07.05, 11:57
      Po 27 dniach właśnie przyszła @. W nocy myślałam, że wyląduje na ostrym
      dyżurze, bo tak mnie bolał lewy jajnik crying Wystraszyłm się, że może go
      przeziębiłam wczoraj od klimy w aucie, bo ostatnio było wsio OK jak byłam u
      gina. Musiałam w nocy wstać i łyknąć Ibuprom, bo myślałam, że nie wyrobie. A to
      chyba bolał tak bo @ się pchała na ten świat.
      No to zaczynam 28 cykl starań i pierwszy z CLO. Podjęłam decyzję, że jednak
      pojade do gina pooglądac jak rosną jajka po CLO. Pojade w 10 i 15 dc. To chyba
      dobry termin na podglądanko, bo w międzyczasie jest weekend.

Pozdrawiam cieplutko i słonecznie w pochmurny i deszczowy dzionek
    • agat78 Mam plan na ten cykl 21.07.05, 07:40
      Zaczynam cykl z CLO. Dzwoniłam do doktorka i od jutra zaczynam monitoring. Od
      niedzieli CLO. Zobaczymy co się wychoduje. Staramy się naturalnie. Nie
      nastawiam się na cuda. Pożyjemy - zobaczymy.
      Dodatkowo chce łykać wiesiołka i pić Gujazyl. Jak myślicie czy można połączyć
      to z CLO? Ale chyba tak, bo chce poprawić śliziuk tymbardziej, że CLO wysusza
      trochę śluzówkę.

Pozdrawiam cieplutko
    • agat78 dr B idzie na urlop 25.07.05, 09:15
      od 16.08 na 2 tyg. a na nowym miejscy ma być od sierpnia i będzie tam
      przyjmował stale 3 dni w tygodniu: wtorki, środy i czwartki.
      Pozdrawiam
      • myszka-m Pozdrawiam :-) 25.07.05, 14:26
        Cześć Babki. Przede wszystkim ogromniaste gratulacje dla Paris. Zuch
        dziewczyna! Strasznie - pozytywnie - zazdroszczę, ale co się odwlecze to nie
        uciecze. Mam głębokie przekonanie, że wszystkie jak jeden mąż uronimy łezkę nad
        własną kołyską...
        U mnie spokój. Jestem po stymulacji. Czekam. M-M
        • agat78 Re: Pozdrawiam :-) 25.07.05, 21:25
          Agatko gonię Cię smile Łykam już CLO. W piątek w 10 dc jade na podglądanko smile
          Więc ...uciekaj myszko do dziury, bo Cię złapie... lalala wink)

Pozdrawiam
    • bacardi2003 Re: Halo tu SZCZECIN - ( lipiec ) 26.07.05, 10:30
      a już myślałam (po cichu że będę miała się Wam czym pochwalić) i że będę tą
      szczęściarą którą ominą badania, itd
      ovu 7.07 stwierdzona na USG,21-24 bóle jak na @, piersi też jak na @, 25 nic, a
      przed chwilą 19 dnia po ovu i 30 dc przyszła wredna @...już raz dostałam @ po
      29 dniach więc teraz sobie obiecałam że jak dziś bym nie dostała miałam kupować
      w środę test, teraz wiem że już nie jest potrzebny...sad((
      wkurzona jestem, choć podejrzewałam że przyjdzie po oprócz odniesienia do ovu
      nie miałam żadnych objawów

pozdrawiam i co tam u Was??!
      • asiaku Re: Halo tu SZCZECIN - ( lipiec ) 26.07.05, 14:00
        Ja też dzisiaj pierwszy dc....
        Znowu dalam do wiwatu mojemu M PMSem...smile)

Bacardi startujemy razem - zaciążamy razem! Co Ty na to?
        • bacardi2003 Re: Halo tu SZCZECIN - ( lipiec ) 26.07.05, 14:12
          bardzo chętnie czego Tobie i sobie życzę z całego serca!!!!
          właśnie się przed chwilą poryczałam, kiedy dowiedziałam się o kolejnej ciąży
          wśród koleżanek...buuuuuuuuuuu
          w pn idę z M robić wyniki i jak się uda 05.07 do dr, w nim nadzieja....
          • nie_mama Re: Halo tu SZCZECIN - ( lipiec ) 26.07.05, 22:27
            Cześć Dziewuchy.

Dawno tu nie zaglądalam,ale po prostu się boję, bo jak tylko tu trochę
            poczytam to zaraz mi wraca żal za to,że nie mogę mieć dzieciątkasad

Staram się więc nie zaglądać bo muszę zapomnieć o nieplodności i skierować
            calą uwagę na adopcje. Zaczeliśmy na calego od 21 lipca.Papiery zlożone teraz
            wszystko w rękach okrutnych i bezdusznych urzędników.Trzymajcie za nas kciuki
            tak jak ja trzymam za waszą wytrwalość i sukcesy.

Agat trzymam kciuki za Twój cykl-niech Wam się w końcu uda!!

Bea, co u Ciebie?Też żadko jesteś na forum.Wiem,że sezon urlopowy,ale skrobnij
            coś czasem.Albo może choć daj znać na gg (4216582).

Mea, jak maleństwo?Pewnie już się zaczyna zaokrąglać brzuszek.

Ach jakbym chciala mieć tyle sily co Wy.Może za wcześnie zrezygnowalam, ale po
            prostu już nie mogę czekać.Nie dam rady sad
          • nie_mama Re: Halo tu SZCZECIN - ( lipiec ) 26.07.05, 22:38
            Coś mi sie nie chce wyświetlić moja wiadomośc więc wysylam jeszcze raz.

Cześć Dziewuchy.

Dawno tu nie zaglądalam,ale po prostu się boję, bo jak tylko tu trochę
            poczytam to zaraz mi wraca żal za to,że nie mogę mieć dzieciątkasad

Staram się więc nie zaglądać bo muszę zapomnieć o nieplodności i skierować
            calą uwagę na adopcje. Zaczeliśmy na calego od 21 lipca.Papiery zlożone teraz
            wszystko w rękach okrutnych i bezdusznych urzędników.Trzymajcie za nas kciuki
            tak jak ja trzymam za waszą wytrwalość i sukcesy.

Agat trzymam kciuki za Twój cykl-niech Wam się w końcu uda!!

Bea, co u Ciebie?Też żadko jesteś na forum.Wiem,że sezon urlopowy,ale skrobnij
            coś czasem.Albo może choć daj znać na gg (4216582).

Mea, jak maleństwo?Pewnie już się zaczyna zaokrąglać brzuszek.

Ach jakbym chciala mieć tyle sily co Wy.Może za wcześnie zrezygnowalam, ale po
            prostu już nie mogę czekać.Nie dam rady sad

• nie_mama Re: Halo tu SZCZECIN - ( lipiec ) 26.07.05, 22:40
              Ach jeszcze przy okazji skladam najlepsze życzeni wszystkim Annom, bo pewnie
              jest tu jakaś posiadaczka tego imienia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka