bee1979 01.07.05, 14:18 czy to cos oznacza? ta kreska nawet nie jest blada, w porownaniu z kontrolna, która jest bordowa, jestem w 27 dc,troche przed terminem @, wiem ,ze nie powinnam jeszcze testowac, ale cieko mi sie opanować... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hotcoffee Re: cien kreski na tescie od Ewy?!? 01.07.05, 15:44 Bee, może napisz maila albo esemesa (albo zadzwoń) z zapytaniem do Pani Ewy - ona chętnie i szybko odpowiada na pytania. Trzymam kciuki żeby ten Twój cień oznaczał maleństwo w Twoim brzuszku! Odpowiedz Link Zgłoś
gadosia Re: cien kreski na tescie od Ewy?!? 01.07.05, 20:28 Bee ja mialam ten sam problem 3 dni temu bo w 29 dc zrobilam test od Ewy i tez wyszla mi balda kreska wiec dla pewnosci poszlam i zrobilam b-hcg i wynik wyszedl ze jestem w ciazy wiec mam nadzieje ze u Ciebie oznacza ta bedziocha to samo czyli ciaze. Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: cien kreski na tescie od Ewy?!? 01.07.05, 20:43 ale czy to jest bardzo bardzo blada zaróżowiona krecha czy taki lekki cień, widoczny pod pewnym kątem, nie zabarwiony na różowo? i po jakim czasie się ta bladocha pojawiła? Odpowiedz Link Zgłoś
bee1979 Re: cien kreski na tescie od Ewy?!? 02.07.05, 09:32 pojawila sie dosyc szybko(kolo 5 min), test robilam w ciagu dnia, nie rano, wierze w to,ze jest rozowa....musze poczekac kilka dni i zatestuje jeszcze raz,skonczyly mi sie testy ciazowe wiec zrobilam tez owulacyjny- 2 kreski, ale testowa jest troche jasniejsza od kontrolnej, Ewa napisala w instrukcji,ze testowa musi byc ciemniejsza od kontrolnej aby byl pozytywny przy ciazy-- niestety u mnie tak nie jest, chyba pojde po zwykly test do apteki Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka1976 Re: cien kreski na tescie od Ewy?!? 02.07.05, 11:51 idz, idz trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: cien kreski na tescie od Ewy?!? 02.07.05, 12:08 idź po test do apteki, zrób jutro raniutko - powinno być już coś widać bardziej konkretnego, niż coś co może jest drugą kreską, a może nią nie jest. Ale ja wierzę, że Ci się udało Odpowiedz Link Zgłoś
bee1979 Re: i???? jak???? 04.07.05, 11:51 od piewrszego testu testowalam juz kilka razy, jak glupia latam do apteki i kupuje testy,zostal mi juz tylko jeden, druga kreska ciagle blada ale jest !!!, niestety jeszcze wszystko moze sie zdarzyc,dopiero 31 dc, cykle maksymalnie mam 40 dniowe, wiec poczekam z ostatnim testem do niedzieli... tak sobie postanowilam, szkoda kasy, musze sie opanowac jakby sie utrzymaly 2 kreski to w poniedzialek pojde na krew.. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
justynek13 Re: i???? jak???? 04.07.05, 12:03 bee1979 napisała: > tak sobie postanowilam, szkoda kasy, musze sie opanowac tak trzymaj poczekaj jeszcze troche i sprawdz jak juz bedzie po terminie @ pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bee1979 Re: i???? jak???? 04.07.05, 17:13 latam jak glupia do apteki i wydaje kase na testy, 2-ga ciagle blada, dzis 31 dc, cykle mam nieregularne 28-40, MUSZE WYTRZYMAC DO TERMINU @!!! szkoda kasy, nastepny test w niedziele Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bee1979 2 razy 05.07.05, 00:08 mam problemy z netem myslalam,ze pierwszy sie nie wyslal, napisalam druga odpowiedz, patrze teraz a tu 2 razy prawie to samo.......... Odpowiedz Link Zgłoś