Dodaj do ulubionych

dostałam @- pierwszy raz nie ryczę....

31.07.05, 20:38
chyba coś nie tak ze mną. A może powoli przywyczajam się do tej straszliwej
myśli, że może już tak będzie zawsze....przestaje mnie wszystko ruszać,
szwagierka w ciąży, kolezanka w ciąży itp. Nie mnie nie rusza. Coś chyba ze
mną nie tak...aż soę boję samej siebie
Obserwuj wątek
    • naka1 Re: dostałam @- pierwszy raz nie ryczę.... 01.08.05, 11:43
      hej!u mnie też problem. po tej nieudanej IUI ryczałam 3 dni. - wczoraj chyba
      bite 5 godzin od momentu kiedy ostatecznie dostałam @. nadal ma doła ale co
      tam, co ma być to będfzie. we wrześnoiu spróbuje kolejnej IUI - mam nadzieję,
      zę sie uda na cyklu naturalnym. a teraz luzujemy i robimy miesiac wakacji. chce
      tylko isc do gina sprawdze czyu coś rośnie i czy się coś zapowiada na wrzesień.
      jak coś rośnie to wezmę pregnyl. obiecałam sobie, zę poza tym ZADNYCH
      HORMONKÓW. ŻADNYCH. ale nadal mam takiego ostrego doła, zę wyluzowanie to nie
      wiem czy wchodzi w grę. kto wie czy się uda. powoli nastwiam sie na IVF chociaz
      neinwiem czy słusznie robię. jaks ie nie uda przes kolejny rok to w 2006
      podchodzimy - tak sonbie ustaliłam bo lubię mieć jakiś plan. a jak mam plan to
      jest mi lepiej. jeśli mas ztakeigo doła to napisz na priva, pogadamy albo daj
      znać czy masz gadulca to zyślę ci numer smile
    • pepsi18 Re: dostałam @- pierwszy raz nie ryczę.... 01.08.05, 16:12
      czesc dawida,
      a ja qrcze własnie przezywam kazda babeczke w ciazy na ulicy !!!!!!!Moze w
      srode kolejna IUI !!!!!!!!!!!
      Pozdrawiam cieplutko
      • naka1 Re: dostałam @- pierwszy raz nie ryczę.... 01.08.05, 16:15
        pepsi będę trzymac kckuki i mam dobre pzreczucia. jak się przygotowujesz? CKLo
        czy cykl naturalny?
        • naka1 Re: dostałam @- pierwszy raz nie ryczę.... 01.08.05, 16:16
          CLO smile
    • dawida_24 Re: dostałam @- pierwszy raz nie ryczę.... 01.08.05, 16:24
      ja stwierdziłam, że bez stymulacji to ja chyba nie zajdę wogóle. A raz się
      udało dwa lata temu. I co? nic tylko był żal i płaczsad
    • dawida_24 naka wysłałam ci nr gg:))) 01.08.05, 16:38
      jak tylko masz ochotę to daj znaćsmile faktycznie za dużo tych ciężarówek cholender
      • iwa303 Re: naka wysłałam ci nr gg:))) 01.08.05, 17:27
        Ja też zrezygnowałam z hormonów, szczególnie po ostatnim cyklu. Miałam 2
        pęcherzyki, ale słabe endo. Pęcherzyki pękły i 15 dc ich nie było. Po paru
        dniach zaczęły bolec mnie jajniki jak na owu. Zwlekałam, aż 27 dc poszłam do
        kliniki. Okazało się, że mam dwa torbiele, 25 i 15 mm. Teraz piję ziółka i
        relaks!!!!
        • siedzibabanaulu Re: naka wysłałam ci nr gg:))) 01.08.05, 17:56
          Ja też piję teraz ziółka i jeszcze łykam homeopaty.
          Zalała mnie krew wściekłości i zazdrości, kiedy okazało się, że dziewczyna która
          wogóle się nie starała, bo jej powiedziano, że nigdy nie będzie mieć dzieci
          (wada anatomiczna macicy), która już "przyzwyczaiła się" do życia we dwójkę,
          jest w ciąży - ryczałam dłuuugo i na dodatek ostatnio niby przypadkiem mój pan
          zaprosił ją ni z tego ni z owego do nas - wściekłam się - zniszczył mój azyl.
    • pepsi18 do Naka 01.08.05, 18:38
      Naka, stymulowana byłam Lametta, to podobne do Clo tylko słyszałam ,ze nie ma
      tak poronien po tym. na naturalnym nic nie wyszłosad Zobaczymy terazsmile
      pozdrowionka cieplutkie
      "nagazowana" pepsismile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka