justynek13 26.08.05, 10:40 no bedzie to weekend czarów przede wszystkim zyczenia szczescia a okazji rocznicy no i wiadomo trafionego strzału!!!!!!!!! całuje sciskam i cholera wie co jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagoda39 Re: wątek dla invicty- kto ze mna trzyma kciuki? 26.08.05, 10:44 Trzymamy kciuki aby ten weekend okazał się czarodziejski i wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy. Jagoda Odpowiedz Link Zgłoś
truskaweczka7 Re: wątek dla invicty- kto ze mna trzyma kciuki? 30.08.05, 02:51 Invicta, a może tak na łono natury - jeszcze jest cieplutko i ognisko jakieś te gorące płomyczki?!Trzymam kciuki. Bądź jak Lwica! Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: wątek dla invicty- kto ze mna trzyma kciuki? 30.08.05, 09:30 wiecie co chyba już po zawodach, bo mi humor przygasa pewnie jestem po owu(mam nadzieję, że była) teraz zostaje mi tylko świrować przez 2 tygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
truskaweczka7 Re: wątek dla invicty- kto ze mna trzyma kciuki? 30.08.05, 11:46 nie świruj, bo zwariujesz faktycznie. Zrób coś zajmij się pracą przyjemnościami i czymś super byleby nie myśleć o tym i nie latać co 5 min. po test. Mam ostatnio wrażenie, że w ten sposób nasz organizm jest tak zestresowany, że nawet jeśli miałoby coś być to zostanie odrzucone. Czy to mam sens co wymyśliłam? Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: wątek dla invicty- kto ze mna trzyma kciuki? 30.08.05, 11:47 jak najbardziej może miec to sens postaram sie coś namalować-może pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 bo teraz mam wrażenie, że sie zaraz zesram 30.08.05, 11:51 w majty z tego strachu, ze znowu moze przyjsc @ Odpowiedz Link Zgłoś
habby Re: bo teraz mam wrażenie, że sie zaraz zesram 30.08.05, 11:55 co ja mam powiedzieć?? 28dc i dziś do gina, a tu już wszystko boli i co jak nie zdążę przd tą pskudą?? kolejny miesiąc w plecy ale co tam Invicta!! Ty masz jeszcze czasu, więc odpędzaj myśli o .... masz takie plecy na forum, że wspólnymi siłami ją z dziewczynami powstrzymamy!! Hmm... a czy ja wogóle moge tu pisać?? Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: bo teraz mam wrażenie, że sie zaraz zesram 30.08.05, 11:57 no plecy mam jak Pudzianowski)) a dlaczego masz nie pisać Habby? Odpowiedz Link Zgłoś
habby Re: bo teraz mam wrażenie, że sie zaraz zesram 30.08.05, 11:58 Chodziło mi o to czy nie macie nic przeciwko Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: bo teraz mam wrażenie, że sie zaraz zesram 30.08.05, 11:59 no coś Ty!!! pisz Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: bo teraz mam wrażenie, że sie zaraz zesram 30.08.05, 12:01 to ja dziękuję za wsparcie Odpowiedz Link Zgłoś
habby Re: bo teraz mam wrażenie, że sie zaraz zesram 30.08.05, 12:17 Wsparcie to Ty z mojej strony masz, odkąd pierwszy raz spotkałysmy się na PCO(S) Forum Pmietasz?? Kupę czasu temu Mam nadzieję, ze jak wróce za dwa tygodnie z wakacji to przeczytam tu o Twoich dwóch kreseczkach!! Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: bo teraz mam wrażenie, że sie zaraz zesram 30.08.05, 12:25 a wiesz, że jakoś mi wyleciało z głowy to PCOS forum-inny gin stwierdziła,ze mi to nie dolega-obłęd; przestałam tam zaglądać aż ,mnie świerzbi, żeby być w ciąży... obym mogła to napisać a urlop gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
habby Re: bo teraz mam wrażenie, że sie zaraz zesram 30.08.05, 12:48 Wakacjuję się w Egipcie czyli banalnie, ale strasznie sie cieszę na to oderwanie od rzeczywistości Co do PCOS to u mnie to niestety pewniak ale jestem po laparo) jajowody drożne jajniczki nakłute mężulko zbadany, nasienie idealne dziś ide do ginki żeby zapytac co dalej?? Ale chyba PCT. Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: bo teraz mam wrażenie, że sie zaraz zesram 30.08.05, 12:51 Egipt jest super! przejedź się na wielbłądzie, byle nie po górach bo im sie kopyta slizgaja i strach jest, ze się zleci i poszalejcie na quadach po pustyni-ale to jest frajda! no to jak tak jesteś przygotowana, to ja liczę, że wrócisz 2 w 1! Odpowiedz Link Zgłoś
beem3 Re: wątek dla invicty- kto ze mna trzyma kciuki? 26.08.05, 11:16 Owocnego weekendu i zafasolkowania na rocznice... Wszystkiego NAJ! Odpowiedz Link Zgłoś
naka1 Re: wątek dla invicty- kto ze mna trzyma kciuki? 26.08.05, 12:30 Invicta dołaczam się i jak to było z tymi majtami w sygnaturce jedej z foremek ? Odpowiedz Link Zgłoś
ronka4 Re: wątek dla invicty- kto ze mna trzyma kciuki? 26.08.05, 12:46 Ja też się dołączam. Mam być trafiony i zatopiony... Odpowiedz Link Zgłoś
ksara4 Invicta i Wiktoria 26.08.05, 12:56 obie szaleja w ten weekend i pewnie obie zafasolkuja, czego im z serca zycze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magdamajewski Re: Invicta i Wiktoria 26.08.05, 16:32 najlepszego! OJ, "Partyzant" bedzie sie cieszyl powodzeniem Odpowiedz Link Zgłoś
aggutek Re: wątek dla invicty- kto ze mna trzyma kciuki? 26.08.05, 16:40 Trzymam mocno, mocno kciuki ) aggutek Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: wątek dla invicty- kto ze mna trzyma kciuki? 26.08.05, 17:52 Invicta się nie mogę nie dołączyć)))))) wszystkiego, naj, naj,naj)))) p.s. powodzenia...))) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 babki jesteście absolutnie NIESAMOWITE! 27.08.05, 16:12 ciężarówa Justynek i cała banda-straszliwie mi miło i dużo dla mnie znaczy wasze wsparcie żeby nie zapeszyć nie dziękuję pracujemy mocno-ide poczytać co to ten "partyzant" bo 2 dni mnie nie było, a Wy już macie opracowany widzę nowy trick buziaki i ściskam JUSTYNEK szatanie! pamiętaj o foliku i nie jedz mrożonek z Hortexu! Odpowiedz Link Zgłoś
justynek13 Re: babki jesteście absolutnie NIESAMOWITE! 29.08.05, 11:38 no kurna nie wiesz nawet jak mysle o tobie!!! bo jestem egoistka!!!)) bo tak bardzo hce miec kumpele do chodzenia na spacerki Kochana nadal trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: babki jesteście absolutnie NIESAMOWITE! 29.08.05, 11:42 się boję co będzie za 2 tygodnie, jak bedzie test Justynek! na spacer i tak bede z Tobą z (WAMI!) chodzić najwyżej jako goryli żeby dotknąć sobie brzuchola też myślę o Tobie-duzo optymizmu wlałaś w moje serducho pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marmon29 Re: Invicta jakaś romantyczna kolacyjka musi być 27.08.05, 16:34 hej hej powodzenia!!!!!!!!!!!!!! ja też dziś walczę!! będzie dobrze pa Odpowiedz Link Zgłoś
beettinna Re: Invicta jakaś romantyczna kolacyjka musi być 27.08.05, 16:43 invicta pokaż nam jak się to robi)))))))) bez fasolki nawet się nie pokazuj!!!! Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
habby Re: Invicta jakaś romantyczna kolacyjka musi być 27.08.05, 19:48 I ja dołączę!! Invicta i wszytskie 'działające' w weekend, trzymam mocno kciukasy!! Invicto wszystkiego naj........... Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
iwa303 Re: Invicta jakaś romantyczna kolacyjka musi być 29.08.05, 13:42 Trzymam te kciuki, jak cholera Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria33 Re: Invicta jakaś romantyczna kolacyjka musi być 29.08.05, 18:44 tez sie przyłączam do trzymania ))) ja juz wrocilam, efekty zobaczymy za 2 tygodnie ale cos czuje ze tym razem pecherz nie pekl (mial gigant 24mm!) Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoria33 Ksara 30.08.05, 12:21 takie mam przeczucie bo: 1. w 30godzin po pregnylu jeszcze był 2. byl bardzo duzy -24mm (zawsze pekały mi mniejsze max to 22mm) Mam nadzieje ze sie myle Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 mogę sobie zaklnąć? 31.08.05, 14:27 to sobie zaklnę-Qrwa, ale sie boje! Odpowiedz Link Zgłoś
justynek13 Re: mogę sobie zaklnąć? 31.08.05, 14:32 invicta1 napisała: > to sobie zaklnę-Qrwa, ale sie boje! klnij sobie a co!!! nalezy sie Odpowiedz Link Zgłoś
ksara4 Re: mogę sobie zaklnąć? 31.08.05, 14:34 Jestem nie w temacie, Invicta, czemu kurwujesz? czemu masz sie zesr...???? Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: mogę sobie zaklnąć? 31.08.05, 14:37 nie przeżyję jednej krechy w tym cyklu-nie dam rady znowu jej ogladać forum pustoszeje, a ja??????????????????buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
ksara4 Re: mogę sobie zaklnąć? 31.08.05, 14:44 to nie rob testu po pierwsze, ja nie mam zamiaru, bo nic tak nie stresuje i nie dobija jak ta cholerna kreska, zaraz bede miotac przeklenstwa!!! nienawidze jej!!! i jeszcze 15 zl zxa to g..., a po drugie ja bede weteranka forum nie Ty!!! a po trzecie SKAD wiesz, ze bedzie jedna? nie wmawiaj sobie!!! trzeba bylo przecierpiec Partyzanta, a nie marudzic, ze gladzi po szyjce spokoj mi tam, nie plakac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ksara4 Invicta 31.08.05, 15:01 co sobie tego kota przypomne i Twoje komentarze, to padam ze smiechu, Rademenes!!! )))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Invicta 31.08.05, 15:03 łuhuhuuu bo ona tak serio z tym kotem wyjechała)) no nie mogłam inaczej)) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Ksara 31.08.05, 15:04 a Ty długo jesteś na forum? bo mi sie wydaje, że nie Odpowiedz Link Zgłoś
ksara4 Re: Ksara 31.08.05, 15:27 no dlugo! od lutego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Ksara 31.08.05, 15:28 no to strasznie długo-ja nadaje od września ubiegłego roku Odpowiedz Link Zgłoś
malwinkas Re: wątek dla invicty- kto ze mna trzyma kciuki? 31.08.05, 16:36 Ja, ja, jeszcze ja. Uf chyba zdążyłam się dopisać do trzymających kciuki. Wcześniej też trzymałam, ale dopiero teraz ujawniłam się. Ta od kota. Odpowiedz Link Zgłoś
ksara4 Malwinka 01.09.05, 00:12 Malwinka, nie gniewaj sie o tego kota to bylo smieszne ale w dobrym tego slowa znaczeniu! zaskakujace. Odpowiedz Link Zgłoś
malwinkas Re: Malwinka 01.09.05, 08:51 Ksara i Invicta. Wiecie co ja dopiero wczoraj o jakiejś 20 zrozumiałam o co chodzi. A potem rechotałam do północy sama z siebie. Ten mój to myślał, że mi zupełnie odbiło. Co próbował zasnąć to ja znowu zaczynałam chichotać. Odpowiedz Link Zgłoś