Dodaj do ulubionych

Male niedyskrecje-jak wygladacie? wlosy, oczy...

02.09.05, 00:41
nie mowie o szczegolowych opisach, po ktorych moglby was ktos rozpoznac z
pracy na przyklad, ale tak ogolnie, dobra, ciekawa jestem, a ze to cecha
kobiet, to wy pewnie tez, dla dobrego przykladu zaczne
ja - oczy niebieskie, wlosy blond sredniej dlugosci, wysoka, przytyta

smile tylko mnie nie gromcie za wscibstwo...to tylko dla chetnych , no i zeby
nie rozmyslac wciaz o @
Obserwuj wątek
    • magdamajewski Re: Male niedyskrecje-jak wygladacie? wlosy, oczy 02.09.05, 00:54
      teraz to ja szczegolenie nie wygladam, ale sluze zdjeciem
      po dwoch dziesiejszych kroplowkach i kilogaramach lekow jestem w stanie troche
      posiedziec. 50-50 ze wyladuje w szpitalu. od wczorja do dzic przyszlo mi 3
      kilo, naszczescie dali cos na wymioty i mdlosci i tfu tfu minelo
      magda
      • ksara4 Re: Male niedyskrecje-jak wygladacie? wlosy, oczy 02.09.05, 01:33
        zaraz, te 3 kilo to przyszlo czy przeszlo? schudlas czy spuchlas?
    • magdamajewski Re: Male niedyskrecje-jak wygladacie? wlosy, oczy 02.09.05, 01:21
      prosze bardzo ja pierwsza, troche mi nie wyszlo ale cos zobaczyc mozna.
      Zdjecie gdzie trzymam reke na glowa jest zrobione 4 dni po tym jak wyszlam ze
      szpitala po przestymulowaniu. Zdjecie z dzieciaczkami ... coz nie moje.
      Malenstow to nasz chrzesniak.
      magda
      photobucket.com/albums/a367/magdamajewski/?multi=6&addtype=
      • ksara4 Re: Male niedyskrecje-jak wygladacie? wlosy, oczy 02.09.05, 01:32
        Madzia, nie spodziewalam sie zdjecia, super, i jak fajnie z tym malutkim
        bobaskiem na raczkach smile , jeszcze sie nadzwigasz takiego smile
        co oni Ci zrobili z reka???!!!
        A ja myslalam, ze masz krotkie ciemne wlosy hihi!
        Pozdrawiam jak nie wiem co!
        • magdamajewski Re: Male niedyskrecje-jak wygladacie? wlosy, oczy 02.09.05, 01:51
          te 3 kilo to przyszlo sad dostalam jakies wodne tabletki zeby ta woda zeszla ,
          justo zobaczymy co i jak. Ja juz sie powoli szykuje do szpitala, bo nigdy nic
          nie wiadomo...
          te rece to od koroplowek i pobran krwi tak wygladaly. Krew w szyptalu pobieral
          co 6 godzin a ja mam bradzo wrazliwa skrore wiec wszystko widac. Teraz nie jest
          lepiej. sad
          Dobra wiadosmos co mojej jajniki ciut sie zmiejszyly teraz tylko 10 -7 cm a
          bylo chyba 12-10 wicec nie jest tak zle, byle ten bol brzucha przeszedl bo
          czuje sie jak by mi ktos na klatce siedzial.

• maksiu102 Re: Male niedyskrecje-jak wygladacie? wlosy, oczy 07.10.05, 16:30
            www.calivita-online.pl/strona/5preparaty-ziolowe/polinesiannoni-juice.html
    • niunia90 Re: Male niedyskrecje-jak wygladacie? wlosy, oczy 02.09.05, 07:15
      Nie umiem zamieszczać zdjęć!!! Gdybym umiała, to bym zamieściła!
      Włosy do ramion (w trakcie zapuszczania) z dużą ilością jasnych pasemek
      (naturalny kolor szatynka). Oczy brązowe, wzrost średni, kilka kilo nadwagi -
      efekt leczenia!
      Pozdrawiam.

Ps. Madzia, ja też inaczej sobie ciebie wyobrażałam!
      • cetka Re: Male niedyskrecje-jak wygladacie? wlosy, oczy 02.09.05, 22:04
        www.voila.pl/
        tu sie latwo zamieszcza.
    • agafa30 Re: Male niedyskrecje-jak wygladacie? wlosy, oczy 02.09.05, 07:58
      smile)
      włosy ciemnyblond z jasnymi pasemkami, oczy zielone, 168 cm (czuję się jakbym
      pisała ogłoszenie smile)
      uważam, ze powinnam trochę schudnąć, co wzbudza wśród moich znajomych śmiech
      nie wiem dlaczego wink
      Papa.
    • dawida_24 Re: Male niedyskrecje-jak wygladacie? wlosy, oczy 02.09.05, 08:10
      No, ja też bym wkleiła zdjęcie, ale nie potrafię sad A tak to wzrost no chyba
      wysoka jestem smile włosy do ramion ciemne z jasnymi pasemkami, oczy niebieskie,
      na nosie okulary, waga no cóż mogłoby być lepiej, jest trochę za mało uncertain
    • dudusiam Re: Male niedyskrecje-jak wygladacie? wlosy, oczy 02.09.05, 08:14
      uwaga teraz ja...
      183 cm wzrostu...własy brązowe gdzieś do łopatki...oczy niebieski...teraz (od
      początku starań) jakieś 8 kilo więcej (z 70 już mam uncertain )
      wielka baba ze mnie..ale chyba niczego sobie smile

ps fotki nie wkleję bo nie umię sad
      • marta003 Re: Male niedyskrecje-jak wygladacie? wlosy, oczy 02.09.05, 08:34
        Magda, super z Was parka! A jak Wam ładnie z dzieciaczkiem! Mój wygląd: 172
        wzrost, kiedyś szczupła teraz niestety kilka kilo za dużo, szatynka, włosy
        kręcone za ramiona. I jeszcze zielononiebieskie oczy. Pozdrawiam serdecznie
        • wiktoria33 Re: Male niedyskrecje-jak wygladacie? wlosy, oczy 02.09.05, 08:42
          piekny poranek dzisiaj mamy jak dobrze ze juz piatek smile
          teraja mowie!
          raczejsmile wysoka ...175 , ok 60kg aktualnie, wlosy proste, ciemne - farba sie
          nazywa "orzechowy" smile) dlugosc mniej wiecej do ramion,
          no to chyba wsjo smile)))
          • pigwa30 Re: Male niedyskrecje-jak wygladacie? wlosy, oczy 02.09.05, 08:44
            to ja przy was jestem "kurduplem" mam 160 cm, brunetka, jeszcze szczupła,
            brązowe oczy
          • 17lipiec1976 Re: Male niedyskrecje-jak wygladacie? wlosy, oczy 02.09.05, 08:50
            wlosy brazowe do ramion, oczy brazowozielonopiwne, wysoka, szczupla, lat 29, jak
            najszybciej chce zostaC MAMUSIA.
            • b.dori Re: Male niedyskrecje-jak wygladacie? wlosy, oczy 02.09.05, 09:07
              może teraz ja
              włosy -szatynka,obecnie pasemka bląd i dość krótkie włosy do ramion ,zawsze
              miałam długie.
              oczy-niebieskie
              wzrost-160
              waga - 50kg
              wiek-28lat
              znak zodiaku-lew
    • malwinkas Re: Male niedyskrecje-jak wygladacie? wlosy, oczy 02.09.05, 09:16
      Pigwa - kurduplem to jestem ja - wzrost 152.
      Waga 45 kg.
      Oczy - piwne
      Kolor włosów - szatynka. Jak to teraz modne rozjaśnione różnymi pasemkami,
      włosy do ramin.
      20.11.zacznę 34 rok, z tej daty wynika, że jestem skorpionem.
      • donata72 Re: Male niedyskrecje-jak wygladacie? wlosy, oczy 02.09.05, 09:54
        171 cm waga odpowiedna po odpowiednich lekach 7okilosow wloay do ramion
        pokrecone lekko blad balejaz prawie zawsze opalona ale nie solaraka tego
        nienawidze
        • invicta1 Re: Male niedyskrecje-jak wygladacie? wlosy, oczy 02.09.05, 09:56
          165cm, za duzo waże
          bruneta, włosy do połowy pleców proste i lekko przyciemnione dodatkowo, bo mi na
          słońcu płowieją-moj M mówi, ze mam cos z Chinkismile
          aha mam duże cycki i biodra
          • iwa303 Re: Male niedyskrecje-jak wygladacie? wlosy, oczy 02.09.05, 10:11
            Szatynka, 164, raczej chuda,ale umięśniona smile( jak włożę kamienie do kieszeni
            to może będzie z 50 kg), oczy brązowe
            atut- ładny biust ( wg. koleżanek i znanych mi facetów), miska C
            Buziaki
          • asiek100 Re: Male niedyskrecje-jak wygladacie? wlosy, oczy 02.09.05, 10:21
            wygląda na to jestem Twoja mniejszą (bo 158) kopią... z tą różnicą że mam coś w
            sobie z :włoszki, hiszpanki lub żydówki - w zależnosci w jakiej szerokosci
            geograficznej aktualnie przebywamsmile
            • asiek100 coś z Invicty 02.09.05, 10:22
              asiek100 napisała:

> wygląda na to jestem Twoja mniejszą (bo 158) kopią... z tą różnicą że mam coś
              w
              >
              > sobie z :włoszki, hiszpanki lub żydówki - w zależnosci w jakiej szerokosci
              > geograficznej aktualnie przebywamsmile
              • invicta1 Re: coś z Invicty 02.09.05, 10:24
                z tym przebywaniem aktualnie w jakimś miejscu cos jest na rzeczy-MAM PODOBNIEsmile
          • madzia762 Re: Male niedyskrecje-jak wygladacie? wlosy, oczy 02.09.05, 10:42
            No to na mnie kolej.
            160 wzrost, waga 49 wkąńcu bo od 7 lat nie mogłam przytyć ani kilo . Ważyłam 45
            i nic nie mogłam na siebie kupić.
            Włosy długie szatynka z bląd pasemkami.
            Pozdrawiam
          • cetka Re: Male niedyskrecje-jak wygladacie? wlosy, oczy 02.09.05, 23:57
            to czyje to zdjecie jakis czas temu nam podsylalas?smile bo tam byla super ladna
            dziewczyna, ktora nie wazyla za duzo - ciemne wlosy, fajna.
    • jonama Re: Male niedyskrecje-jak wygladacie? wlosy, oczy 02.09.05, 10:16
      Hej!!
      A ja mam 27 lat, 170 cm waga hym... ok 59.
      Włosy półkrótkie takie za ucho teraz jestem blondynką
      (po wakacjach mi wyjaśniały), oczy szare. Jak teraz nie zajdę to się odchudzam!!
      Znak zodiaku: BYK
    • ewa778 Re: Male niedyskrecje-jak wygladacie? wlosy, oczy 02.09.05, 10:29
      ja wzrostem nie grzesze...163 cm, dokladnie 54 kg(przed chwila sie wazylamsmile),
      wlosy czarne, bardzo proste do brody, oczy piwne, jak sie wkurze, to sa czarne.
      hmm, chyba wszystko
    • mysiurek1 Re: Male niedyskrecje-jak wygladacie? wlosy, oczy 02.09.05, 10:32
      Ja też chcę!!się opisać...
      165 wzrostu, 50 kg wagi (od odstawienia leków spadło 3-4 kg), kudełki
      poszarpane rozjaśnione, potargane.wyglądam jak dziecko i nie mogę normalnie bez
      tapety kupić winka w sklepie- dowodu chcą!!!

P.s. Magda - pisałaś, że jesteś z Lublina , ja też i bywam w Pro Vivo i dałabym
      sobie rękę nawet uciąć, że Ciebie tam widywałam (tak jakoś sobie Ciebie
      wyobraziłam) a tu proszę nie brunetka tylko blondynka i w ogóle fajne zdjątka
      no i mąż przystojniak, fiu fiu ładna parka smile))))
    • emde74 Re: Male niedyskrecje-jak wygladacie? wlosy, oczy 02.09.05, 11:20
      czemu nie? oczy zielone, włosy blond, króciutkie (modna, nastroszona fryzurka),
      okulary, b. szczupła (niedługo z tych stresów będę ważyć chyba ze 30 kg), w
      miarę wysoka (168 cm), podobno niebrzydka i o ciekawym stylu ubierania się smile,
      no i dziś właśnie @. pzdr. M.
    • jagoda39 Re: Male niedyskrecje-jak wygladacie? wlosy, oczy 02.09.05, 12:04
      No to tera ja wink).
      Wzrost 162 filigranowa podobno niezła, z całkiem sporymi cyckami wink, waga
      zależy ile zjem ale przeważnie 48-49, włosy prawie do ramion - w trakcie
      zapuszczania z blond balejage,.Zdjęcia nie wkleje bo boje się że mnie ktoś
      rozpozna, przepraszam.
      Jagoda
    • jagoda1234 Re: Male niedyskrecje-jak wygladacie? wlosy, oczy 02.09.05, 12:44
      no to kolej na mnie: szatynka, włosy do łopatek (wcześniej miałam długość do
      kości ogonowejwink), oczy niebieskie, 173 cm wzrostu, 58 kg, 24 latka
      • mk1975 Re: Male niedyskrecje-jak wygladacie? wlosy, oczy 02.09.05, 17:21
        chuda 30stka, niestety, próbuję przytyć (podobno przyczyna niepłodności), ale
        nawet po odżywce na przytycie schudłam, baleyage jasny, typowa polska lub
        słowiańska uroda, podobam się głównie starszym facetom i mojemu mężowismile 165cm,
    • sylasia Re: Male niedyskrecje-jak wygladacie? wlosy, oczy 02.09.05, 18:44
      Włosy-sztynka z małą kiteczką
      wzrost - 170
      waga 64 kg
      Szczupło wyglądam ( pociągła twarz i chude nogi w kostkach ) , ale brzuszek
      mały zawsze obecny.
    • beem3 Re: Male niedyskrecje-jak wygladacie? wlosy, oczy 02.09.05, 20:34
      Krótkie blond włosy, lekko rozjasnione balejażem, oczy brązowe, wzrost 171 cm,
      waga 57 kg... To tylko ja... szara myszka...
    • justy11 Re: Male niedyskrecje-jak wygladacie? wlosy, oczy 02.09.05, 21:02
      Ja jestem naturalną blondynką mam delikatny balejaz. Wzrost 170 waga 60 kiedyś
      byłam bardzo chuda ważyłam 52 kilogramy i trochę przytyłam przez te wszystkie leki.
    • ania9943 Re: Male niedyskrecje-jak wygladacie? wlosy, oczy 02.09.05, 21:32
      29 lat, 168 wzrostu,55 kg żywej wagi (4 od tabletek naszych kochanych) brązowe
      oczy, bardzo ciemne włosy prawie do ramion, ciemna karnacja.
      Buziasmile

smile smile smile smile smile
      Oglaszam wszystkim, że w tym cyklu zajdę w ciążę
      i urodzę zdrowego bobaska.
      • pandziksa Re: Male niedyskrecje-jak wygladacie? wlosy, oczy 02.09.05, 22:41
        158 cm wzrostu. Waga ponad 70 - czyli dużo za dużo no ale cóż tarczyca ,
        tarczyca!!! Oczy niebieskie, włosy czarno czerwone obecnie proste. Ale biust to
        mam największy f lub g zalezy od kroju biustonosza. Porażka aż mi się porobiły
        wgłębienia na ramionach. Njagorsze jest to , że jak gadasz z obcym facetem to
        nie patrzy się na twarz tylko jakieś 25-30 cm niżej smile Zdjęcie w podpisie na
        stronie fertilityfriend.
    • marion35 Re: Male niedyskrecje-jak wygladacie? wlosy, oczy 03.09.05, 13:42
      Fajnie było poczytać jak wyglądacie!
      No i ja też myślałam że magda m ma ciemne włosy.
      A ja: wzrost 170cm ,waga 58 kg , oczy szaro-niebieskie , włosy do ramion
      naturalnie kręcone ,rozjaśnione na blond.
      Pozdrawiam Was !
    • puciuszek naturalna jasna blondynka:) 03.09.05, 19:57
      Jestem średniego wzrostu (170 cm)szczupłą, naturalnie jasną blondynką, mam
      gęste włosy do pasa, z których jestem bardzo dumna (ale się tu reklamujewink Oczy
      zielone, okrągłe policzki i uważam się za całkiem ładną mężatkesmile) Generalnie
      na nic nie narzekam oprócz choróbska...nic nie moze byc idealne.
      • morusia no to ja 03.09.05, 20:10
        168 cm wzrostu, 62 kg (jak na mnie 5 kg za dużo, ale ponoć nie widać), włosy
        brąz farbowane do ramion ( bo inaczej juz szron we włosach), oczy piwne, 34
        lata, soczewki kontaktowe (ale tych to akurat nie widać....)
    • sikorkab Re: Male niedyskrecje-jak wygladacie? wlosy, oczy 04.09.05, 10:42
      29 lat, zodiakalny strzelec, 156 cm wzrosu (kurdupel), oczy zielone, włosy
      sięgające łopatek w trakcie zapuszczania zresztą po raz kolejny. Nie wiem jak
      długo wytrzymam bo sa jak piórka. Szatynka. Noszę okulary
      • agiq Re: Male niedyskrecje-jak wygladacie? wlosy, oczy 04.09.05, 13:34
        wzrost 164
        waga 52, znak zodiaku waga
        włosy brązowe, do ramion, czasem troche kasztana jak kupie szampon koloryzujacy
        oczy zielone
        i tyle...
        • gloria99 Re: Male niedyskrecje-jak wygladacie? wlosy, oczy 24.09.05, 18:04
          160 wzrostu, wlosy dlugie ciemny blond /kolor czesto zmieniany balejazami/,
          oczy zielone, waga ok. 54-55 kg /ostatnio b. przytylam, po metizolu/.
    • leila78 Re: Male niedyskrecje-jak wygladacie? wlosy, oczy 05.09.05, 11:26
      To teraz ja. 175 cm, oczy - niebieskie, ostatnio schudłam (po laparotomii) i
      ważę 52 kg.

Gdyby ktoś miał ochotę to podaję link do mojej stronki ze zdjęciami. Co prawda
      są monotematyczne, bo opisują moją wycieczkę do Hiszpanii w kwietniu tego roku.
      Dodam jezcze, że wtedy ważyłam 5 kg więcej.

Pozdr.

spaces.msn.com/members/asiskoo/
      • emde74 Re: Male niedyskrecje-jak wygladacie? wlosy, oczy 05.09.05, 12:14
        a gdzie wybranek serca? jako starająca się nie jesteś przecież homoseksualna
        prawda? smile pzdr M.
        • leila78 Re: Male niedyskrecje-jak wygladacie? wlosy, oczy 05.09.05, 12:31
          fakt o tym nie pomyślałam smile Całkiem fajnie wyszło wink Ale to był solowy wypad
          do przyjaciółki - takie niezapomniane babskie 10 dni. A moją połówkę dodam
          jutro bo muszę zabrać płytki z fotkami z domu.

Pozdr.
          • emde74 Re: Male niedyskrecje-jak wygladacie? wlosy, oczy 05.09.05, 12:41
            i dobrze! a zdjęcia super! i wypoczynek też na pewno wspaniały: bo z kobitką i
            w pięknym miejscu. na moje oko musisz tylko ciut przytyć, bo laska z Ciebie
            super, ale chuda jesteś okrutnie (ale mam ten sam problemsmile. szkoda tylko, że
            wtedy była żałoba narodowa, choć pewnie tego nie odczułaś. czekamy na zdjęcia.
            pzdr. M.
            • leila78 Re: Male niedyskrecje-jak wygladacie? wlosy, oczy 05.09.05, 12:47
              teraz jestem jeszcze chudsza - o jakieś 4 kg. I wcale przytyć nie mogę. Ale i
              tak jest lepiej, bo po samej operacji ważyłam 48 kg! sama skóra i kości.

Pozdr.
              • emde74 Re: Male niedyskrecje-jak wygladacie? wlosy, oczy 05.09.05, 12:57
                oglądam zdjątka i chęć na Hiszpanię mam coraz większą! dobrze, że ciut się
                odstresowałaś, choć jakiś czas minął. życzę powodzenia w staraniach -
                wpisywałaś się do tabelki? życzę przytycia: normalnego i tego wiadomego! smile
                pzdr. M.
              • leila78 Re: Male niedyskrecje-jak wygladacie? wlosy, oczy 23.09.05, 10:40
                up
      • justynek13 Jezu ale wy chude jestescie!!!!!!!!!! 05.09.05, 13:05
        61kg 167cm
        mały biust(ale własnie rosnie)
        masywny dół
        cos jak J Lo
        semi blond długie i coraz mniej ichsad
        niebieskie oczka
        • p.magdalenka a to ja! 23.09.05, 11:41
          no to i ja kilka fotek - hasło: "madziulek"
          • ksara4 Re: a to ja! 24.09.05, 00:58
            to slubne jest niesamowite, w ogole to trzeba ten watek podnosic!
            • p.magdalenka Re: a to ja! 03.10.05, 19:43
              up
              • gloria99 Re: a to ja! 04.10.05, 19:12
                Magdalenka! Fajna kobietka jestes!
              • monek26 Re: a to ja! 05.10.05, 10:38
                hej magdalenkasmile bardzo fajne zdjecia, zreszta ja juz Cie widzialam w TVN Style
                w miescie kobiet. Gratuluje odwagi i zycze jak najszybciej malenstwasmile Ja
                ostatnio opuscilam sie w odwiedzaniu forum. Jeszcze jakis czas temu duzo
                pisalam ale ostatnio jakos was zaniedbalam dziewczyny. Wiekszosc was mnie nie
                zna bo jak ja pisalam to Was jeszcze tu nie bylo albo cos nie moge sobie
                przypomniec. Pamietam invicte czesto pisalysmy. Mama wciaz nie jestemsad W
                poniedzialek ide na laparo trzymajcie kciuki bo troche sie boje...
                Mam 165 cm waze 55kg, jestem brunetka, wlosy raczej krotkie wycieniowane takie
                do ramion, oczy piwne zreszta postaram sie zamiescic swoje zdjecie.
                Pozdrawiam
                • monek26 Re: a to ja! 05.10.05, 11:09
                  a to jasmile www.voila.pl/klvh2/?1
                  hasło: moniczka
    • kinga38 Re: Male niedyskrecje-jak wygladacie? wlosy, oczy 10.10.05, 11:00
      to moze teraz ja,180cm,62kg,ciemna blondynka,ale ide do fryzjera i przyciemniam
      wloski chyba na braz,oczy zielone,piegi.baaaardzo chce byc mamusia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka